Fabulo ajándékok

A karácsonyi ajándékozásunk december 18-án véget ért, bízunk benne, örömet tudtunk vele szerezni! ÁLdott, békés ünnepeket kívánunk!

Idén minden megrendeléshez ajándék jár, és a vásárlás értékétől függően egyre több ajándék közül választhat!

Ez a Karácsony legyen különlegesebb, mint a többi! Lepje meg saját magát vagy a családját ezekkel az exkluzív, egyedi Fabulo logós meglepetésekkel! Minél magasabb a vásárlásának értéke, annál több ajándék közül választhat a kosárban!

xmas-fb-cover2-hu

Minden vásárlás esetén

Vigye magával mindenhova ezt a környezetbarát, papírborításos Fabulo tollat! Minden vásárláshoz választható!


15 000 Ft feletti vásárlás esetén

Toll / Kulcstartó / Bevásárlótáska


Ékesítse kulcstartóját ezzel az egyszerű és letisztult Fabulo kulcstartóval! A Fabulo bevásárlótáska pedig mostantól mindig a segítségére lesz, hogy környezetbarátan vásárolhasson, ne kelljen az eldobható, nem lebomló műanyag zacskókkal bíbelődnie!


35 000 Ft feletti vásárlás esetén

Toll / Kulcstartó / Bevásárlótáska / Szappan / Társasjáték

 
2020 karácsonya a természetességé! Válassza a Borza kézműves szappanokat, ha 35 000 Ft felett vásárolt! A Borza szappanok 100%-ban természetes összetevőkből készülnek, így az érzékeny bőrre is használhatóak és még akár sampkonként is bevethetőek!

Ha pedig a kirándulások vagy hosszú utazások alatt családi szórakozást keresne, válassza az utazós társasjátékot, amiben az összes időtlen és klasszikus játékot megtalálja!


75 000 Ft feletti vásárlás esetén

Toll / Kulcstartó / Bevásárlótáska / Szappan / Társasjáték / Baseball sapka / Szerszámos készlet / Pléd

 
Már készülünk a jövő nyárra, védje fejét a naptól Fabulo baseballsapkával! Ha esetleg ezermester lenne (vagy pont, hogy nincs otthon sosem egy kis csavarhúzó sem), akkor válassza a Fabulo mini szerszámoskészletet! A jövő tavaszi piknikezéshez nem lenne rossz egy pléd? Most megtalálta, amit keresett, válassza a kényelmes és puha Fabulo plédet vásárlása mellé!

A sapka szürke és kék, a pléd kék, pink és narancssárga színben lesznek raktáron, viszont nem tudjuk garantálni, hogy melyik szín fog Önhöz érkezni, ha ezeket az ajándékokat választja!


125 000 Ft feletti vásárlás esetén

Toll / Kulcstartó / Bevásárlótáska / Szappan / Társasjáték / Baseball sapka / Szerszámos készlet / Pléd / Üvegkulacs / Bluetoothos hangszóró

 
Ha 2020 a természetesség éve, akkor hadd ajánljuk a meseszép fa ajándékokat! Válassza akár a környezetbarát üvegkulacsot fa kupakkal, hogy ne kelljen mostantól műanyagpalackokat vennie! Vigye magával sportoláshoz, jógára, pilatesre vagy akár a természetbe is!

Hiányzik a karácsonyi hangulat az otthonából? Csatlakoztassa a telefonját a Fabulo bluetoothos hangszóróhoz és indulhatnak is a karácsonyi dalok! A fa bevonatának köszönhetően bárhol eleganciát kölcsönöz!

Az ajándékaink a készlet erejéig választhatók. Ha a választott Fabulo ajándék elfogyna, akkor az azonos értékkategóriából fogunk Önnek ajándékot küldeni. 

 

Oldal 1/ 1 - összesen 10 bejegyzés

Oldal 1/ 1 - összesen 10 bejegyzés

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.