Állítható magasságú íróasztalok

A nem megfelelő és hosszú távú ülés manapság civilizációs betegség, a helytelen ülés pedig porckorong süllyedést okoz az ágyéki és nyaki gerincen, gerincferdüléshez, fejfájáshoz, szédüléshez és krónikus hátfájáshoz vezet. Ezért tartjuk fontosnak a Fabulonál, hogy kínálatunkban nem csupán az ergonómikus székek, hanem az állítható magasságú íróasztalok is megtalálhatóak legyenek.

Az elektromosan állítható magasságú íróasztalok kíváló minőségűek az Ön kényelme érdekében, mind ülő, mind álló munkavégzéshez. Egyszerű gombnyomással állíthatja be az asztal magasságát a kívánt helyzetbe. Az  asztalok emelő mechanizmusa lehetővé teszi a munkalap megfelelő magasságának testmagassághoz történő beállítását, amely a megfelelő ülőhelyzet elengedhetetlen feltétele.

Mivel az ülés az ember természetellenes testhelyzete, ezek a beállítható magasságú asztalok lehetővé teszik a testhelyzet megváltoztatását, és olyan magasságra is állíthatók, hogy álló munkavégzést is lehetővé tegyenek. A karoknak továbbra megtámasztott helyzetben vannak, és az üléssel ellentétben a lábak nyújtott helyzetben vannak. Ha már fáradt, üljön le, engedje le újra az asztalt és ülés közben folytassa a munkát, ez javítja az általános vérkeringést, és minden bizonnyal jobban érzi majd magát. Az állítható magasságú asztalok nélkülözhetetlen tartozékok a nyeregszékekhez, mivel a nyeregszékek magasabb ülést biztosítanak, mint a hagyományos székek.

Kínálatunkban számtalan színben és méretben találhat íróasztalt: az alacsonyabb felnőttek és gyerekek számáraSalli School Desk íróasztalt ajánljuk, a Hobis Motion 2 szegmensű asztalokat (Hobis Motion Ergo 2 standard vezérlésű és  Hobis Motion Ergo 2M memória vezérlésű) a 140-180 cm magassághoz, a 3 szegmensű asztalokat pedig (Hobis Motion Ergo 3 standard vezérlésű, Hobis Motion Ergo 3M memória vezérlésű) pedig a 125-190 cm magassághoz ajánljuk.

 

Oldal 1/ 1 - összesen 5 bejegyzés

Oldal 1/ 1 - összesen 5 bejegyzés

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.