AXBO LIMITED Couple Carbon Metallic intelligens ébresztőóra

Értékelés nélkül
 
Ingyenes szállítás Varázsló
  • 1 / 2
 

Az aXbo intelligens ébresztőóra a jövő ébresztőórája, amely figyeli az alvásfázisokat és a legmegfelelőbb pillanatban ébreszt, tökéletesen indítva a napot. A fekete színű (Carbon Metallic) aXbo kétszemélyes ébresztőóra két karkötőt és érzékelőt, töltő adaptert, USB kábelt és használati útmutatót tartalmaz.

 

Elérhetőség Raktáron a beszállítónál
Várható kézbesítés
30.11.2018
Nettó érték 52 677 Ft ÁFA nélkül
66 900 Ft    
Termékkód ACB
Márka aXbo Limited
Kategóriák aXbo intelligens ébresztőórák
Garancia 2 év
 

Nem bír felkelni az ágyból és teljesen kialvatlannak érzi magát? Egész nap fáradt, fáj a feje, rossz a hangulata és semmi nem érdekli? Biztosan Ön is klasszikus ébresztőóra vagy mobiltelefon riasztójára ébredt mély álomból.

Megfigyelte már, hogy amikor hétvégén a biológiai órájának megfelelően, természetesen ébred, sokkal jobb a hangulata és energiával teltnek érzi magát? El tudja képzelni ezt a kellemes érzést hétköznapokon is? Szeretne minden nap természetesen ébredni úgy, hogy közben a munkahelyéről vagy az iskolából sem késik el?

A megoldás az aXbo intelligens ébresztőóra, amely figyeli az alvásciklusokat, és az Önnek legmegfelelőbb időpontban, a könnyű alvásfázisban ébreszti Önt, tökéletesen indítva a napot. Az aXbo tökéletes napindítást kínál, mintha természetesen ébredt volna, kipihentnek és nyugodtnak érezheti magát, jó hangulatban és energiával telve egész napra.

Hogyan működik az aXbo ébresztőóra?

Tudományosan bizonyított, hogy az alvás közbeni testmozgás összefügg az egyes alvás fázisokkal. Az aXbo ébresztőóra egyedülálló algoritmusa a különböző alvásfázisok során észlelt mozgások alapján határozza meg az optimális ébresztési időt. Az ébresztőóra számára a kényelmes textil karkötő szolgáltatja a szükséges információkat.

Az aXbo ébresztőóra szabadalmaztatott, egyedülálló technológiával és formatervezéssel rendelkezik.

Az emberi alvás fázisai

Természetesen minden ember saját alvás modellel rendelkezik, de az egészséges emberek alvása bizonyos tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Minden ember átesik bizonyos alvási ciklusokon.
  • Minden ciklus 90-110 percig tart, miközben a mély alvás, a könnyű alvás és a REM alvás váltakozik.
  • A REM alvásfázis (Rapid Eye Movement – gyors szemmozgás) alatt álmodunk. A reggel közeledtével az alvás könnyedebbé válik és a REM fázisok meghosszabbodnak.
  • A REM  és mély alvásfázis alatt csaknem teljesen mozdulatlanok vagyunk, az egyes fázisok váltakozása közbeni mozgások könnyedén észlelhetőek. Ezek azok a pillanatok, amikor az aXbo beavatkozik. Figyeli a fizikai aktivitást, ezáltal képes kiszámolni az optimális pillanatot az ébresztéshez.

fazy-spanku-axbo-budik

Az aXbo Couple intelligens ébresztőóra további funkciói:

  • két személyt képes egymástól függetlenül ébreszteni a megfelelő időpontban
  • a relaxációs hangok esténként segítik az elalvást és azonnal automatikusan kikapcsolnak, amint az óra érzékeli, hogy Ön elaludt 
  • számítógéphez csatlakoztatható és a software segítségével kiértékelhetők az alvásfázisok és a testmozgás 
  • powernap funkció elősegíti az egészséges délutáni szunyókálást

 

Jó reggelt! Minden nap!

Hasonló termékek

Méret 120 x 130 x 40 mm
Súly 216 g

aXbo intelligens ébresztőóra


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez.

Értékelést hozzáfűzni
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.