Tornázz otthon, kényelemben és biztonságban! Október 15-31. közötti időszakban 10% kedvezménnyel szerezheted be az otthoni tornához szükséges eszközöket a Fitness & Vitalitás kategóriában. Kuponkód: tornazzotthon

Hordozható favázas masszázságyak

A hordozható favázas masszázságyak kategóriájában csúcsminőségű, kemény bükkfából készült összecsukható masszázságyakat kínálunk. Az összecsukható fa masszázságyakat elsősorban olyan masszőröknek javasoljuk, akiknek fontos a mobilitás, vagy a masszázságyat szükség szerint időnként áthelyeznék vagy összecsomagolnák. A fa masszázs asztalokat nem szabad kitenni nagy hőingadozások és nedvesség hatásának. A nem megfelelő környezet károsíthatja a masszázságyak fa szerkezetét, ezért nem alkalmas szauna melletti használatra. Kínálatunkban két-, három- és négyzónás masszázságyakat is találhat. A kétzónás masszázságyak könnyűk és egyszerűen áthelyezhetők, szállíthatók. A háromzónás masszázs asztalokat állítható hát- vagy lábtámlájuk teszi egyedülállóvá. A négyzónás ágyak ötvözik a kozmetikai fotelek és masszázságyak kényelmét, ezáltal maximális kényelmet biztosítva az ügyfélnek.

☝ Ha több segítségre lenne szüksége, hogy hogyan válassza ki a legjobb favázas masszázs asztalt, olvassa el kapcsolódó cikkeinket:

Hogyan válasszunk megbízható és időtálló masszázságyat egy életre?

Minden összecsukható masszázságy hordozható is egyben? 

 

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 28 bejegyzés

Oldal 1/ 1 - összesen 28 bejegyzés

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.