Játsszunk együtt az értékes nyereményekért!

Idén is egyedülálló lehetőséget szeretnénk kínálni az Országos masszőr szakmai csoport tagjainak!

Vegyél részt 2020. november 25. és 30. között megrendezésre kerülő nyereményjátékunkban, ahol az első helyezett egy prémium Fabulo Guru Set masszázságy boldog új tulajdonosa lehet, a második helyezett egy Hi5 Nova rezgő masszázspisztollyal lehet gazdagabb, a harmadik helyezett pedig egy Fabulo Váza ultrahangos aromadiffúzorral díszítheti otthonát vagy szalonját, amihez 3 illóolajat is adunk a téli napokra!

Ebben a játékban mindenki nyertes! Ha kitöltötted a kérdőívet és helyesen adtad meg az e-mail címedet, akkor a nyereményjáték lezárulta után egy, a www.fabulo.hu oldalon való egyszeri vásárlásra felhasználható 5%-os kupont küldünk!

Mit kell ehhez tenned?
⭐Az Országos masszőr szakmai csoport tagjának kell lenned
⭐Ki kell töltened ezt a kérdőívet 2020. november 30. (hétfő) éjfélig: https://forms.gle/Td2Ayyibn5rSKW4M9
⭐Ha nem tetted volna még, akkor tetszikelned/lájkolnod kell a Fabulo.hu Facebook oldalát (ezt a sorsolás időpontjában ellenőrizzük!)


Részvételi feltételek

A nyereményjáték (továbbiakban: „Játék”) szervezője az iM3 kft., Ipari utca 5333/1 (Priemyselná 5333/1), Dunaszerdahely (Dunajská Streda), Irányítószám: 929 01, Szlovákia (továbbiakban, mint „Szervező”). A Játékkal összefüggő adatkezelést a Szervező látja el.

1. A játék leírása

A Szervező 2020. november 25-én 10:00-kor meghirdeti versenyét az Országos masszőr szakmai csoport (továbbiakban „Csoport“) Facebook oldalán. A játékban kizárólag az Országos masszőr szakmai csoport tagjai vehetnek részt, akik kitöltik a kérdőívet, illetve már korábban vagy a játék folyamán kedvelték / "lájkolták" (azaz bejelölték a kedvenc oldaluknak a Tetszik gomb segítségével) a Fabulo.hu Facebook oldalát. A Játék 2020. november 30-ig (hétfő), 23:59-ig tart, eddig az időpontig várjuk vissza az elektronikusan kitöltött kérdőíveket. A Játékban mindenki csak egy e-mail címmel vehet részt.

2. Játékban való részvétel

A játékban résztvevőnek ki kell töltenie az elektronikus kérdőívet, megadnia a nevét valamint e-mail címét és a Fabulo.hu Facebook oldalán megnyomni a Tetszik gombot. Aki megfelel a fenti feltételeknek, bekerül a sorsolásba.

3. Sorsolás

A sorsolásra 2020. december 4-én (péntek) kerül sor a Szervező székhelyén. A nyertesek a megadott e-mail címen kapnak értesítést a nyereményeikről.

4. Díjak

Első díj: Fabulo GURU Set – a nyertes által választott színben (rendelkezésre állás alapján), második díj: Hi5 Nova rezgő masszázspisztoly, harmadik díj: Fabulo Váza ultrahangos aromadiffúzor, Saloos Levendula illóolaj, Saloos Teafa illóolaj és Saloos Litsea Cubeba illóolaj. További díjként a kérdőívet helyesen kitöltőknek egyszeri vásárlás alkalmával felhasználható 5%-os kupont küldünk. A kupon 2021. január 31-ig használható fel. A nyeremények kézbesítése e-mailben (kuponok) ill. futárszolgálat segítségével (masszázságyak, masszázspisztoly, aromadiffúzor és illóolajok) történik, a szállítási költségeket a Szervező állja.

5. Adó- és egyéb fizetési kötelezettség

A nyerteseket az ajándékokkal kapcsolatosan nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség. A Játék utáni adófizetési és bevallási kötelezettségnek a Szervező tesz eleget.

6. A nyeremény átruházása

A nyeremény másra át nem ruházható.

7. Személyes adatok és adatvédelem

A Játék résztvevői személyesen és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a megadott e-mail címen az iM3 s.r.o. (Kft), időről időre tájékoztassa aktuális híreiről, újdonságairól vagy akcióiról. Erről a hírlevélről az e-mail fogadója bármikor leiratkozhat. A Játék résztvevői jogosultak tájékoztatást kérni személyes adataik kezelésének módjáról, továbbá bármikor kérhetik azok helyesbítését vagy törlését. Amennyiben a Játékban résztvevő adatai törlését kéri a verseny ideje alatt (2020. december 4-ig), úgy az egyben a Játékból való kilépésnek is minősül. A résztvevőknek a személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogainak megsértése esetén jogukban áll bírósághoz fordulni.

8. Általános rendelkezések

8.1 A Játékban való részvétellel a Játékban résztvevők megerősítik, hogy maradéktalanul ismerik és kifejezetten elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglalt rendelkezéseket. A Játék során megadott személyes adatok kezelését az iM3 kft., mint adatkezelő végzi. Az adatkezelés jogi alapja az érintett személyek önkéntes, kifejezett és személyes hozzájárulása a jelen játékszabályban meghatározott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez a Játékban való részvétellel. A Játék résztvevői a játékban történő részvétellel tudomásul veszik, hogy a Szervező nem vizsgálja, hogy a Játékosok a játék során megadott személyes adataikat jogszerűen adták-e meg. A személyes adatok kezelése és feldolgozása az alábbiakra terjed ki: Versenyző vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, továbbá a három nyertes esetén: szállítási cím, telefonszám.

8.2 A Szervező a Játék résztvevőinek egyidejű tájékoztatása mellett jogosult a Játékot megszüntetni vagy felfüggeszteni, vagy jelen Játékszabályzatot módosítani. Továbbá Szervező fenntartja a jogot a Játék törlésére vagy felfüggesztésére, az ajándékok átadásának részben vagy egészben történő megakadályozására, ha a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely Játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, illetve bármely módon rosszhiszeműen jár el, továbbá előre nem látott körülmények felmerülése vagy vis major esetén. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen Játékszabályzatot, illetve a Játék menetét kiegészítse vagy módosítsa. A Szervező jogosult a Játékot bármikor egyoldalúan leállítani/visszavonni/módosítani.

8.3 Amennyiben a Szervező okkal azt feltételezi, hogy bármely Játékos a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit nem tartja tiszteletben vagy azoknak nem felel meg, illetve bármely Játékos részéről a Játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha bármely Játékos a Játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, illetve rosszhiszeműen jár el, a Szervező az érintett Játékost értesítés nélkül azonnali hatállyal kizárja a Játékból.