NESEDA Premium irodai szék 6 szín

Kód: ZDRSTNESEDDR/ZLT ZDRSTNESEDDR/CER ZDRSTNESEDDR/ZEL ZDRSTNESEDDR/TYR ZDRSTNESEDDR/SED ZDRSTNESEDDR/CIE Kérjük, válasszon változatot
INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES
NESEDA ergonomikus irodai szék  fekete
482 500 Ft 379 921 Ft ÁFA nélkül
Raktáron a beszállítónál (2 hét) Raktáron a beszállítónál (2 hét) Raktáron a beszállítónál (2 hét) Raktáron a beszállítónál (2 hét) Raktáron a beszállítónál (2 hét) Raktáron a beszállítónál (2 hét) Kérjük, válasszon változatot
Kárpit színe
Háttámla
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2022.7.12 2022.7.12 2022.7.12 2022.7.12 2022.7.12 2022.7.12 Kérjük, válasszon változatot

A NESEDA Premium irodai széket kifejezetten azoknak tervezték, akik sok időt töltenek ülőmunkával és óvni szeretnék gerincüket. A hat különféle állítható helyzetnek köszönhetően a szék mindig kényelmes és egyben biztonságos ülést biztosít. Egyesíti a kifinomult formatervezést és a funkcionalitást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A NESEDA irodai szék filozófiája az, hogy az egészséges ülés csupán mítosz és egészséges ülőpóz nem létezik! A legtöbb egészségmegőrző szék mindössze egyetlen ülőpózt részesít előnyben - egyetlen helyes pózként. A mozgás azonban természetes része az életnek. A Neseda irodai szék dinamikus, aktív és egészségesebb életstílust tesz lehetővé. A testhelyzet váltása ülés közben - az egészségre jótékony hatású. Az egész napos ülés fizikai degenerációt okoz, ezért szükséges az ülést szünetekkel megszakítani és testhelyzetet változtatni. Ehhez nyújt tökéletes megoldást a Neseda irodai szék!

A NESEDA Premium irodai szék esztétikus és funkcionális formatervezése egyedülálló abból a szempontból, hogy minimálisan 5-féle ülőpóz választását teszi lehetővé, lehetőséget adva a felhasználónak további, számára kényelmes ülőhelyzetek kialakítását. Az egyes testhelyzetek az emberi test természetes testtartásához igazodnak és nem terhelik a gerincet, ami pozitív hatással van a kreativitásra, produktivitásra és a teljes egészségre.

A Neseda dinamikus széket Szlovákiában gyártják csúcsminőségű alapanyagokból. A gyártás során csak fát és fémet használnak. A multifunkciós mechanika háromféle testhelyzetet tesz lehetővé a gerinc számára a háttámla dőlésszögének és az állítható ülőrésznek köszönhetően. A keskeny háttámla lehetővé teszi az egyenes ülést fordított helyzetben a mellkasnál megtámaszkodva. A habszivacs rész tökéletesen megtámasztja a gerinc alsó részét. Az ülőrész elegendően nagy a törökülésben üléshez is. A szék önbiztosító kerekekkel rendelkezik. A felhasznált alapanyagok, a precíz kidolgozás és a kézi gyártás garantálja a kiváló minőséget.

A Neseda Premium irodai szék jellemzői

  • kézzel gyártott tölgyfa háttámla
  • ülőrész csúcsminőségű habszivaccsal
  • kopásálló kárpitozás
  • speciálisan kialakított középső rész a nemi szerveket érő nyomás csökkentésére
  • 190 cm testmagasságig javasolt
  • súly 17 kg
  • teherbírás 100 kg

Üléslehetőségek a Neseda irodai széken

Klasszikus ülés

A klasszikus pózban ülés a megfelelő fokozott koncentrációt és nagyobb összepontosítást igénylő fontos munkahelyi feladatokhoz megfelelő. Az anatómiai támla hozzájárul a kényelmes és egészséges üléshez. A deréktáji robusztus támaszték megakadályozza a csípő- és deréktáji izmok lerövidülését. A klasszikus ülés során azonban gyakorta szükséges helyzetet változtatni. A dinamikus szék szerkezete ezt lehetővé teszi.

Törökülés

A törökülés az egyik legnépszerűbb pozíció, amit a szék biztosít. A testhelyzet változtatásával olyan izmokat és szöveteket is aktiválhat, amelyek a klasszikus ülés során nem használatosak. A törökülésben kényelmesen és koncentráltnak érezheti magát. 

Térdelőülés

A térdelőülés az egyik legtermészetesebb testhelyzet, amelyben ellazultan érezheti magát, miközben teljes mértékig koncentrálhat.

Fordított ülés a hason támaszkodva

Ha kreatív feladatokat old meg vagy csoportos megbeszélésen vesz részt (brainstorming), a fordított ülés a háttámlán állon, hason vagy mellkason megtámaszkodva kiváló testhelyzet az ellazuláshoz. A széken való ringásnak köszönhetően ez a testhelyzet akár meditációs jellegű is lehet.

Támaszkodás álló helyzetben

Állómunka végzése közben vagy magasított asztal mellett használhatja ezt a pozíciót támaszkodáshoz.

Mély guggolás - squat

A mély guggolás kellemes, pihentető testhelyzetet biztosít, amelyben tökéletesen ellazulhat. A megrövidült izmok fokozatosan megnyúlnak. Ez a legfontosabb testhelyzet, amelyet igyekezzen a lehető leghosszabban és leggyakrabban alkalmazni. A guggolás rehabilitációs jellegű gyakorlat, amellyel megakadályozható a degeneráció.

dynamicka-stolicka-neseda-certifikat

 

A Neseda Premium irodai széket a brünni Mendel Egyetem Erdészeti és Faipari Karának bútortesztelő műhelyében tesztelték (protokollszám N-007-17).
A szék megfelelt az európai szabványok követelményeinek az irodai székekre vonatkozó STN EN 1335 szabvány szerint.

Gyártás és szállítás

A Neseda irodai széket kézzel készítik személyre szabottan. A gyártás során kizárólag csúcsminőségű alapanyagokat használnak (fa és fém). A gyártó által megadott szállítási idő: kb. 4-6 hét. A rendelés teljes összege előre fizetendő. Az előlegszámlát a megrendelés megerősítését követően küldjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ergonomikus irodai székek
Garancia: 3 év
Ülőrész mérete: 63 x 53 cm
Magasság: 98 - 119 cm
Ülőrész magassága: 46 - 57 cm
Súly: 20 kg
Teherbírás: 100 kg

NESEDA felhasználásra

NESEDA irodai szék

NESEDA jellemzői

NESEDA pozíciók

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés