Tornázz otthon, kényelemben és biztonságban! Október 15-31. közötti időszakban 10% kedvezménnyel szerezheted be az otthoni tornához szükséges eszközöket a Fitness & Vitalitás kategóriában. Kuponkód: tornazzotthon

NESEDA Premium irodai szék

 
 • 1 / 20
 

A NESEDA Premium irodai széket kifejezetten azoknak tervezték, akik sok időt töltenek ülőmunkával és óvni szeretnék gerincüket. A hat különféle állítható helyzetnek köszönhetően a szék mindig kényelmes és egyben biztonságos ülést biztosít. Egyesíti a kifinomult formatervezést és a funkcionalitást.

Elérhetőség Válasszon variánst 4 hét (gyártás megrendelésre) 4 hét (gyártás megrendelésre) 4 hét (gyártás megrendelésre) 4 hét (gyártás megrendelésre) 4 hét (gyártás megrendelésre) 4 hét (gyártás megrendelésre)
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés
2020.11.18 2020.11.18 2020.11.18 2020.11.18 2020.11.18 2020.11.18
Ár 235 433 Ft ÁFA nélkül
299 000 Ft    
Termékkód ZDRSTNESED/ZLT ZDRSTNESED/CER ZDRSTNESED/ZEL ZDRSTNESED/TYR ZDRSTNESED/SED ZDRSTNESED/CIE Válasszon variánst
Márka Neseda
Kategória Ergonómikus irodai székek
Garancia 3 év
 

A NESEDA irodai szék filozófiája az, hogy az egészséges ülés csupán mítosz és egészséges ülőpóz nem létezik! A legtöbb egészségmegőrző szék mindössze egyetlen ülőpózt részesít előnyben - egyetlen helyes pózként. A mozgás azonban természetes része az életnek. A Neseda irodai szék dinamikus, aktív és egészségesebb életstílust tesz lehetővé. A testhelyzet váltása ülés közben - az egészségre jótékony hatású. Az egész napos ülés fizikai degenerációt okoz, ezért szükséges az ülést szünetekkel megszakítani és testhelyzetet változtatni. Ehhez nyújt tökéletes megoldást a Neseda irodai szék!

A NESEDA Premium irodai szék esztétikus és funkcionális formatervezése egyedülálló abból a szempontból, hogy minimálisan 5-féle ülőpóz választását teszi lehetővé, lehetőséget adva a felhasználónak további, számára kényelmes ülőhelyzetek kialakítását. Az egyes testhelyzetek az emberi test természetes testtartásához igazodnak és nem terhelik a gerincet, ami pozitív hatással van a kreativitásra, produktivitásra és a teljes egészségre.

A Neseda dinamikus széket Szlovákiában gyártják csúcsminőségű alapanyagokból. A gyártás során nem használnak műanyagot, csak fát és fémet. A multifunkciós mechanika háromféle testhelyzetet tesz lehetővé a gerinc számára a háttámla dőlésszögének és az állítható ülőrésznek köszönhetően.   A keskeny háttámla lehetővé teszi az egyenes ülést fordított helyzetben a mellkasnál megtámaszkodva. A habszivacs rész tökéletesen megtámasztja a gerinc alsó részét. Az ülőrész elegendően nagy a törökülésben üléshez is. A szék önbiztosító kerekekkel rendelkezik. A felhasznált alapanyagok, a precíz kidolgozás és a kézi gyártás garantálja a kiváló minőséget.

A Neseda Premium irodai szék jellemzői

 • kézzel gyártott laminált háttámla
 • ülőrész csúcsminőségű habszivaccsal
 • kopásálló kárpitozás
 • speciálisan kialakított középső rész a nemi szerveket érő nyomás csökkentésére
 • 190 cm testmagasságig javasolt
 • súly 17 kg
 • teherbírás 100 kg

Üléslehetőségek a Neseda irodai széken

Klasszikus ülés

A klasszikus pózban ülés a megfelelő fokozott koncentrációt és nagyobb összepontosítást igénylő fontos munkahelyi feladatokhoz megfelelő. Az anatómiai támla hozzájárul a kényelmes és egészséges üléshez. A deréktáji robusztus támaszték megakadályozza a csípő- és deréktáji izmok lerövidülését. A klasszikus ülés során azonban gyakorta szükséges helyzetet változtatni. A dinamikus szék szerkezete ezt lehetővé teszi.

Törökülés

A törökülés az egyik legnépszerűbb pozíció, amit a szék biztosít. A testhelyzet változtatásával olyan izmokat és szöveteket is aktiválhat, amelyek a klasszikus ülés során nem használatosak. A törökülésben kényelmesen és koncentráltnak érezheti magát. 

Térdelőülés

A térdelőülés az egyik legtermészetesebb testhelyzet, amelyben ellazultan érezheti magát, miközben teljes mértékig koncentrálhat.

Fordított ülés a hason támaszkodva

Ha kreatív feladatokat old meg vagy csoportos megbeszélésen vesz részt (brainstorming), a fordított ülés a háttámlán állon, hason vagy mellkason megtámaszkodva kiváló testhelyzet az ellazuláshoz. A széken való ringásnak köszönhetően ez a testhelyzet akár meditációs jellegű is lehet.

Támaszkodás álló helyzetben

Állómunka végzése közben vagy magasított asztal mellett használhatja ezt a pozíciót támaszkodáshoz.

Mély guggolás - squat

A mély guggolás kellemes, pihentető testhelyzetet biztosít, amelyben tökéletesen ellazulhat. A megrövidült izmok fokozatosan megnyúlnak. Ez a legfontosabb testhelyzet, amelyet igyekezzen a lehető leghosszabban és leggyakrabban alkalmazni. A guggolás rehabilitációs jellegű gyakorlat, amellyel megakadályozható a degeneráció.

dynamicka-stolicka-neseda-certifikat

 

A Neseda Premium irodai széket a brünni Mendel Egyetem Erdészeti és Faipari Karának bútortesztelő műhelyében tesztelték (protokollszám N-007-17).
A szék megfelelt az európai szabványok követelményeinek az irodai székekre vonatkozó STN EN 1335 szabvány szerint.

Gyártás és szállítás

A Neseda irodai széket kézzel készítik személyre szabottan. A gyártás során kizárólag csúcsminőségű alapanyagokat használnak (fa és fém). A gyártó által megadott szállítási idő: kb. 4-6 hét. A rendelés teljes összege előre fizetendő. Az előlegszámlát a megrendelés megerősítését követően küldjük.

Hasonló termékek

 • spinergo business irodai ergonomikus egeszsegmegorzo szek Ingyenes szállítás Kód: ERGSPIBUS/BOR
  SPINERGO Business ergonómikus vezetői szék
  Raktáron a beszállítónál Márka: Spinergo Garancia: 2 év
  A Spinergo Business egészségmegőrző szék rendkívül magas kényelmi fokozatú ülést képvisel. A Spinergo Business irodai egészségmegőrző szék a fitnesz labda és...

  244 900 Ft
 • spinergo manager ergonomikus irodai egeszsegmegorzo szek 1 Ingyenes szállítás Kód: ERGSPIMAN/SIV
  SPINERGO Manager ergonomikus főnöki szék
  Raktáron Márka: Spinergo Garancia: 2 év
  A Spinergo Manager egészségmegőrző szék rendkívüli kényelmet biztosít a gerinc számára. A Spinergo Manager irodai egészségmegőrző szék a fitnesz labda és...

  289 000 Ft
Ülőrész mérete 63 x 53 cm
Magasság 98 - 119 cm
Ülőrész magassága 46 - 57 cm
Súly 20 kg
Teherbírás 100 kg

NESEDA felhasználásra


NESEDA irodai szék


NESEDA jellemzői


NESEDA pozíciók


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.