TRIGGERPOINT Foam CORE Roller masszázs henger 47,2 x 14 cm

Kód: TPTCORE
14 900 Ft 11 732 Ft ÁFA nélkül
Úton a beszállítótól
Várható kézbesítés:
2023.2.20

A 47,2 cm hosszúságú Foam CORE Roller EVA habszivacsból készült masszázs henger speciális háromdimenziós felületével a TriggerPoint termékskála legpuhább masszázs hengere, ezért főképp kezdőknek javasolt. Szimulálja a masszőr tenyerének, ujjainak és ujjhegyeinek érintését, csökkenti a merev izmok feszültségét és fájdalmát, elősegíti a sérülések gyógyulását valamint növeli a mozgás tartományát és rugalmasságát.

Részletes információ

Termék részletes leírása

TRIGGERPOINT Foam CORE RollerA Foam CORE Roller önmasszázshoz használható henger 47,2 cm hosszú, és úgy fejlesztették ki, hogy tökéletesen szimulálja a professzionális masszőr érintéseit. Az EVA habszivacsból készült speciális háromdimenziós felülete körülöleli az üreges magot, ezáltal a GRID Foam Roller hengerek különösen kemények, mégis a Foam CORE Roller az összes TriggerPoint henger közül a legpuhább.

A Foam CORE Roller főképp azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik még csak most ismerkednek a masszázs hengerek használatával vagy különféle sérülésekből lábadoznak. Jobb vérkeringést, megnövekedett oxigén és tápanyagfelvételt és összességében gyorsabb regenerációt biztosít.

A Foam CORE Roller speciális háromdimenziós felülete 3 masszázs zónából áll

  • Nagy puha felületek - a tenyér érintését helyettesítik
  • Közepes keménységű hosszú téglalapok - szimulálják az ujjak érintését
  • Kemény kis négyzetek - szimulálják az ujjvégek érintését

A Foam CORE Roller massázs szivacshenger ezek által segít az izomfeszültség és merevség csökkentésében, növeli a mozgás tartományát és rugalmasságát, az egész test biomechanikáját és elaszticitását, és segít az izomsérülések megelőzésében.

Keményebb masszázs hengerre van szüksége? Tekintse meg a GRID Foam Roller masszázs hengert, vagy a GRID Foam Roller X masszázs hengert. A GRID Foam Roller masszázs henger a leghatékonyabb izom regenerációt biztosító rezgő funkciós változatban is kapható kínálatunkban, lásd GRID VIBE Foam Roller masszázs henger.

GRID Foam Roller - bemutatás

Foam CORE Roller masszázs henger - jellemzők

  • Hossz: 47,2 cm
  • Átmérő: 14 cm
  • Súly: 0,29 kg
  • Max. teherbírás: 150 kg statikus terhelés
  • Anyaga: EVA habszivacs

Kiegészítő paraméterek

Kategória: SMR hengerek
Garancia: 2 év
Keménység: puha
Felület: bordázott
Hengerhossz: 40-47 cm
Használat: testsúly
Hossz: 47,2 cm
Max. teherbírás: 150 kg
Anyaga: EVA habszivacs
Átmérő: 14 cm
Súly: 0,29 kg

A GRID Foam Roller használata

GRID Foam Roller termékcsalád

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
Szerző | 2020.12.16
Elégedett vagyok vele.