Tisztelt Vásárlóink! Értesítjük Önöket, hogy a május 7-én (kedd) 11:00 óra után beérkezett megrendelések technikai okok miatt május 9-én, csütörtökön kerülnek feldolgozásra. Köszönjük a megértésüket.

Ajándéktippek az egészséges életmód szerelmeseinek

Megfelelő ajándékot keresel az egészséges életmód iránt elkötelezett ismerőseid számára? A jóga és a sport szerelmeseit a legcélszerűbb olyasmivel megajándékozni, ami hozzájárul tevékenységükhöz, hobbijukhoz és még egészségük megőrzéséhez is. Hogyan szerezz igazi örömet az egészséges életmód szerelmeseinek, a barátaidnak és a családodnak?

Nem olyan egyszerű feladat megtalálni és kiválasztani a tökéletes ajándékot a jógaszőnyegek, diffúzorok és a sportrajongóknak szánt termékek tömkelegében, és még arra is odafigyelni, hogy az ajándéknak szánt termék minőségi és jó ár-érték arányú legyen. A sportolók, a mozogni vágyók tudatosan vigyáznak az egészségükre, így gyakran szükségük van megfelelő kiegészítőkre is. Rengeteg egészséges életmódot segítő ajándék vagy kipróbálandó új segédeszköz található ma már a piacon, ezért cikkünkben megpróbálunk a legjobb tippekkel szolgálni: Hogyan lepheted meg szeretteidet valóban hasznos és értékes ajándékkal?

Ajándékok a jóga szerelmeseinek

Ha élnek a környezetedben jógakedvelők, biztosan hallottál már arról, hogy a kiváló minőségű, természetes anyagokból készült jógamatrac felbecsülhetetlen értékű. Tudtad, hogy a természetes kaucsuk a legdeálisabb anyag a jógaszőnyeg elkészítéséhez? Válassz jógamatracot a BODHI ECOPRO számos színkombinációja közül, így segítve szeretteidet, hogy teljes kényelemben, főleg környezetkímélő módon (!) és persze csúszásmentesen érjék el a nirvánát. Vagy motívumokkal dekorált szőnyeget szeretnél? A gyönyörű lótuszvirággal díszített BODHI PHOENIX jógamatrac minden pózban mosolyt csal a jógázók arcára.

Esetleg ismerősöd már jóga szakértő, és a jógán belül is valami izgalmasat, újat szeretne kipróbálni? Ebben az esetben a legjobb választás az antigravitációs aerial jóga: ajándékozz neki az aerial jógához szükséges légtornász kötelet.

És a jógakerékről hallottál már? Ajándékozd meg szeretteidet a feszes test tökéletes érzésével. A jógakerekek nem csak a nagyobb kihívást jelentő testpózok esetén nyújtanak segítséget, hanem az izmok kényelmes megfeszítésében is. Emellett, a jógakerék az ülőmunkát végzők és a hátfájással küzdők számára is remek ajándék, és még a testtartást is javítja.

Ajándékok a fárasztó nap utáni pihenéshez

Ismered azt az érzést, amikor hazaérsz egy-egy fárasztó munkanap után, és olyan fáradt vagy, hogy már csak egy kis ellazulásra vágysz? Ajándékozd meg saját magad vagy barátaidat, szeretteidet olyan valódi kikapcsolódással, ajándékkal, amely minden érzékszervünket kényezteti. Az aromaterápia ereje ősidők óta ismert. Ultrahangos aroma diffúzoraink tisztítják, és fertőtlenítik a levegőt, ezáltal megkönnyítve a légzést és gyakran enyhítve az allergiás reakciókat is.

Így amellett, hogy a diffúzor stílusos dísze otthonodnak, az egészségedre is jótékony hatással van. Nincs más dolgod, mint megfelelő illóolajat választani hozzá, és engedni, hogy az olaj kifejtse jótékony hatását. Legyen szó lelki problémákról, relaxációról, az immunrendszer erősítéséről vagy az anyagcsere támogatásáról. A diffúzor nagyfrekvenciás ultrahangos elektromos rezgései finom párafelhővé oszlatják szét az illóolajokat.

Különféle forma és dizájn közül választhatod ki a legmegfelelőbbet: méret, LED megvilágítás, tulajdonságok vagy a saját ízlésed szerint.

Nagy értékkel bíró ajándékok kedvező áron

Kisebb költségvetéssel rendelkezel, de valami igazán értékes dologgal szeretnéd megajándékozni szeretteidet? A mai rohanó világban a felnőttek nagy része elfelejt pihenni. Emlékeztesd őket arra, hogy joguk van a pihenéshez, és tedd kellemesebbé számukra a relaxáció pillanatait például aromás fürdősókkal.

Szerezz örömet a keményen dolgozóknak

Az irodai ülőmunka hosszú távon rendkívül megviseli a szervezetet. A sportolók, de szinte mindenki, aki ülőmunkát végez gyakran érzi a hosszan tartó ülés ártalmait, és keresi teste tehermentesítésének módjait. Szeretnél segíteni nekik ebben, és egyben örömet szerezni számukra?
Próbáljátok ki például ezeket az ergonomikus szék alternatívákat - a Flonet ergonomikus térdeplőszék segít megtalálni a megfelelő ülőhelyzetet, a Kilian ergonomikus térdeplőszék enyhíti a hátfájást, a Renar egyensúlyfejlesztő térdeplőszék használatával pedig még a végtagok zsibbadása is megelőzhető.

Kis méretű és hordozható ajándékot keresel? Ebben az esetben a Sissel egyensúlyozó párna a tökéletes választás az irodai munkához! Javítja az egyensúlyt, a koordinációt és még a vérkeringést is. Ráadásul így rögtön 2 az 1-ben ajándékra teszel szert, hiszen a segédeszköz párnaként és talpmasszírozóként is használható.

Bármilyen ajándékot is választasz a felsoroltak közül, az egészséges életmód híveinek szánt termékválasztékunkkal nem nyúlhatsz mellé.
Tedd boldoggá szeretteid, ajándékozd meg őket egészségesebb és minőségibb életmód lehetőségével. Nincs ennél értékesebb.