Masszázságy szerviz

Nálunk a vásárlási folyamat nem ér véget a masszázságy eladásával, a termék megvásárlása után is gondoskodunk Önről.

ikony_servis-lehatok_HU

Fontos számunkra a masszázságyak magas minősége és az ügyfélgondozás, ezért márkás asztalainkra a garanciális időszakon túl is kínálunk szervizt. Nagy mennyiségben áll rendelkezésünkre pótalkatrész, így mindig készen állunk a szükséges szervizmunkákra.

"Nem rejtőzünk el egy nagy külföldi név mögé. Mi egy helyi kereskedő vagyunk, aki azonnal megoldja az Ön problémáját és megelőzi a pótalkatrészek elérhetetlenségével vagy teljes hiányával kapcsolatos problémákat, még évekig az ágy megvásárlása után is."

Még a tőlünk vásárolt ágyak kiváló minősége, valamint az ágyakat alkotó anyagok és kompozitok gondos megválasztása mellett is előfordulhat olyan helyzet a mindennapi intenzív használat következtében, amikor az ágy segítségre szorul – javításra, átkárpitozásra, a hiányzó alkatrész kiegészítésére, ill. a sérült rész cseréjére. A használat és az igénybevétel bizonyos ideje után a szervizelés egy természetes velejáró, annak ellenére, hogy Ön példamutatóan és a karbantartási utasítások szerint gondoskodik az ágyáról. Amennyiben masszázságya szervizelésre szorulna, legyen az a jótállás ideje alatt vagy annak lejárta után, forduljon hozzánk bizalommal.
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Garancia az ágy terhelhetőségére vonatkozóan

ikony_nerozbitne.lehatko_HU

Vásárolt már az interneten keresztül masszázsasztalt, amely megsérült, beszakadt a szivacs alatti falemez vagy kitört a lába, és az eladó megtagadta a szervizelést például az ágy egypontos és helytelen terhelésére hivatkozva? Nálunk nem fordulhat elő ilyen helyzet, mert sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogyan folyik a masszázs, hogyan terheli az ágyat a vendég fordulás közben könyökkel vagy térddel, illetve a masszőr a masszázs és a vendég pozicionálása közben.

A tőlünk vásárolt erős ágyak kibírják az ilyen terhelést, nem kell aggódnia. A biztonság kedvéért túldimenzionáltak és nagy teherbírásúak, aminek köszönhetően Ön nyugodtan masszírozhat és a vendége biztonságban fogja érezni magát.

Valóban ritka esetekben előfordulhat anyaghiba, de ennek kijavítása és elhárítása a mi felelősségünk. A jótállás ideje alatt, masszázs vagy egyéb kezelés során történő falemez vagy láb törése esetén, nem vizsgáljuk a sérülés eredetét. A masszázságyat a lehető legrövidebb időn belül megjavítjuk. Az ágyat a lehető leggyorsabban megjavítjuk.

 

Habys masszázságy terhelési tesztje (1500 kg)