Videósorozat: Indul az "Otthoni edzés nem csak kismamáknak"!

Az egészség életmód fontossága számunkra is vitathatatlan, így hatalmas szerencsének érezzük, hogy együttműködhetünk Edinával, akinek saját bevallása szerint is célja, hogy segítsen az embereknek egészséget és boldogságot vinni az életükbe!

Edina fitness-wellness instruktor, nemzetközi okleveles táplálkozási tanácsadó, felnőtt és gyerek jóga oktató, valamint fogyásra, és (szülés utáni) alakformálásra szakosodott fitness edző, aki folyamatosan fejleszti önmagát, hogy minél több embernek tudjon segíteni céljaik elérésében és egészségügyi állapotuk javításában.

Az elkövetkező hetekben a Fabulo YouTube csatornáján találkozhattok vele egy videósorozatban, ahol minden héten különböző gyakorlatokat hoz az otthonodba, segítve az anyukákat és leendő anyukákat.

Legyél otthon akár pici babákkal körülvéve, legyen akár alvásidő vagy munkaidő utáni pár perc, vedd elő a jógaszőnyeged, egy gumipántot és egy gumiszalagot, a jógatéglát és a jógakereket, és próbáld ki Edina gyakorlatait a jobb közérzet érdekében!

Készülj velünk a nyárra, eddz felsőtestre ezen a héten! Az első videóban bicepsz és tricepsz gyakorlatokat mutatunk be két Blackroll gumiszalag segítségével. Ha te is a pici babáid mellett csinálod az edzést, próbáld ki, hogy vajon nálatok hány mesekönyv fér bele egy jógatáskába