Bőrtisztító készítmények

Nem titok, hogy ahhoz, hogy a bőr egészséges és üde legyen, tisztának kell lennie. Talán felesleges hangsúlyozni, hogy a sminkben lefekvés a legnagyobb kozmetikai vétség. A bőrtisztítás azonban nem csak a sminket viselő nők számára fontos. A nap folyamán különböző szennyeződések telepednek meg a bőrünkön. A cél az, hogy megszabaduljunk ezektől a szennyeződésektől, mert a nem megtisztított bőr nem tud lélegezni, és a felesleges faggyútól sem tud megszabadulni.

A hidrofil sminklemosó olajok alaposan megtisztítják a bőrt, miközben gyengédek a bőrhöz. A természetes anyagok erejével lágyítják és nyugtatják a napi terhelés után. A Saloos sminklemosó olajok a kényes szemkörnyékre és az érzékeny bőrre is alkalmasak. A vízálló sminket is kiválóan eltávolítják.

A virágvizeket arc- és testborogatáshoz, bőr letörléséhez, nyári napokon frissítésre, utazások során, gyengéd inhaláláshoz, párásításhoz, fürdőhöz használják. Kiválóan alkalmasak hajápoláshoz, valamint borotválkozás és szőrtelenítés után is. A virágos vizek az illóolajok előállítása során a növények leveleinek vagy szirmainak vízgőz-desztillációjával készülnek. Ennek során jótékony anyagokat kötnek egymáshoz. A növényi viaszok gyógyítják és regenerálják a bőrt, a növényi biostimulánsok pedig helyreállítják a bőr természetes működését, hidratálják és gyorsítják a gyógyulást.

Három lépés a természetesen szép bőrhöz:
  1. Tisztítás: A lemosó olaj alaposan és gyengéden tisztítja a sminkelt és a nem sminkelt bőrt egyaránt.
  2. Tonizálás: Az arcvíz növeli a bőr hidratáltságát, kíméletesen tisztít, frissít és tonizál, tökéletes ellazulást biztosít.
  3. Regeneráció: Az arcolaj életre kelti a fáradt bőrt, energetizál, hidratál, lassítja az öregedést és védelmet nyújt.

Legnépszerűbb termékek

syis bortisztito tonik | 500 ml
Syis bőrtisztító tonik 500 ml
Raktáron (24ó kiszállítás) (4 db)
Kód: ACS-20203-06
 
4 590 Ft
összesen 1 termék
syis bortisztito tonik | 500 ml
Syis bőrtisztító tonik 500 ml
Raktáron (24ó kiszállítás) (4 db)
4 590 Ft

A bőrtisztító tonik hozzájárul a bőr pH-értékének helyreállításához, kiválóan tisztít, frissít és hidratál.

Kód: ACS-20203-06