Referenciáink

Az egyes kategóriákra kattintva elolvashatja különböző szakemberek termékeinkkel kapcsolatos tapasztalatait.

Masszőrök

Fekete Ibolya

Több mint 20 évig voltam tatamis masszőr, csak alkalomszerűen dolgoztam masszázságyon. A masszázsszéket jobban szerettem, mert a célnak tökéletesen megfelelt. Vendégként sok helyen jártam masszázsra, és nem túlzok: egyetlen kényelmes masszázsággyal sem találkoztam... Nem győztem párnát kérni, hogy stabilra támasszam magam , és ne törjön ki a derekam rajtuk fekve...

Aztán megtört a jég. Egy masszőr továbbképző videós oktatóanyag elkészítésénél a gyakorlati fogások bemutatásához szükségünk volt egy mobil masszázságyra. A választás a Fabulo Titanra esett. A forgatás helyszínén csomagoltuk ki, akkor történt a beavatása is. Mindannyiunk odáig volt... A szünetekben én is kipróbáltam, és azóta már több alkalommal masszíroztak rajta. Végre otthon is megélhetem az extra luxus spa élményt.

Hihetetlen kényelmes, stabil, nem nyikorog, és mivel szakmailag is érdekelt, utánanéztem: akár 300 kg-ig terhelhető. Speciális alátámasztásának, hevederes szerkezeti megoldásának (semmi pozdorja!) köszönhetően a fekvőfelületen nincs mi eltörjön, így nem kell attól rettegni, hogy egy rákönyökléssel beszakad. Csak 11 kiló, laza mozdulattal előveszem, könnyedén felállítom, mire a masszőröm megérkezik hozzám. A hordtáska annyira teherbíró, hogy abba még engem is ki lehetne csempészni észrevétlen a házból, már ha a masszőröm olyan erős lenne mint Toldi Miklós, ...de ő  egy fiatal 60 kilós kolléganő, így ez a teszt elmaradt.

Fekete Ibolya, KoroKan Oktatási Központ vezetője, Masszőr marketing alapítója


SriOM thai masszázs iskola

Az utolsó 17 évem java részét matracokon töltöm, thai masszázs kezeléseket adva vagy oktatva. A testem, de főleg a térdeim ez idő alatt megbízható érzékenységre tettek szert: azonnal tudom, hogy milyen felület az, ahol a testem jól érzi magát, milyen az ami "elmegy" egy-két kezelésre, és milyen az amiből baja lesz... Masszíroztam kókuszon, latexen, purhabon, polifoamon, csergén, betonon, thai matracon, anyaföldön, és amikor az új kezelőmben lassan 3 éve, 2014-ben megéreztem a Habys négyrészes harmonikás matracot, térdeim dalra fakadtak.

Erős, támogató, de mégsem bántóan kemény: az ideális tartás. Vendégeimet kérdezve, mindegyik optimálisnak írta le a masszázsélményt ezen a matracfajtán: pont annyira van felhajtó ereje, hogy tartsa a gerincet háton fekve, de mégsem annyira puha, hogy "elkényeztesse" a vendégünk testét, és elvegye a fókuszt a masszázsról: 3 éve csak jót hallottam a masszázsélményről a Habys-on, állaga a napi 3 kezelés mellett olyan, hogy horpadás, bármilyen amortizációs jel nélküli, egyszóval én megtaláltam a legjobb matracot thai jóga masszázshoz, szeretettel ajánlom!

A másik két matrac típushoz is volt már szerencsém, a Flow-t képzéseken használtam hasonló sikerrel, míg a Flow Portable-al a házhoz menő kezeléseimhez szemezgettem. Igen praktikusnak találom azt, hogy kvázi minden ott van egy teljes thai masszázs adásához szükséges felszerelések közül, matrac, henger, térdeplő párna, egy henger alakú hordozó táskában, így villamoson, buszon, biciklivel is könnyen szállítható. A Flow Portabla masszázs matracot ajánlanám azoknak, akik több helyszínen kívánnak tevékenykedni. Mindenkinek sikeres masszázsokat, boldog vendégeket kívánok!

Németh Balázs, thai masszőr és oktató
SriOm masszázs iskola


Rónavölgyi Bence (masszőrként Relax Masszázs)

Mint sokunk, én is összecsukható ággyal kezdtem. Bár eszem ágában sem volt házhoz járni, az anyagi keretek nem engedték meg a fix ágy megvásárlását karrierem kezdetén.

Azóta már a negyedik Fabulo Spa Lux ágyat vettem meg masszázs szalonjaimba. Az ott dolgozó kollegák is megelégedéssel használják a Fabulo Spa Lux ágyaimat.

Milyen szempontokat néztem, amikor fix ágyat kerestem? Röviden összefoglalva: támogassa a vendég minőségi időtöltését és tegye minél egyszerűbbé a munkámat. A választott Spa Lux ágyak a megfelelő teherbíráson, stabil szerkezeti kialakításon, könnyen takarítható, kellemes tapintású bevonaton és extra vastag, de mégis alaktartó szivacsozáson keresztül biztosítják ezt. Hab a tortán: az ágy alatti polc, ami azóta a kedvenc tárolóhelyemmé vált.

Mi történt azóta, amióta aktívan használjuk az ágyakat? Fontos számomra, hogy a szalonjaim az idő múlásával is magas minőségérzetet nyújtsanak masszőr kollegáim, illetve saját vendégeim számára. Ehhez hozzátartozik az is, hogy az ágynak ne legyen lelakott kinézete és állapota. A legrégebben használt Fabulo ágyamban már „sok százezer kilométer” van és még mindig úgy néz ki, mintha új lenne. A legnehezebb vendégeim alatt sem mozdul meg az ágy, amikor felfekszenek. A kezeléseim során a vendégek úgy Bencésen, „jó rendesen” bele vannak passzírozva az ágyba – még igy sem nyikkan meg alattuk. Stabil a dönthető fekvőfelület mozgató szerkezete és stabilan tart bármelyik állásban. A kedvencem: a lábazat kialakítása. Kisvállalkozóként és masszőrként is imádom az egyszerű és frappáns megoldásokat. Zseniális ötlet volt, hogy a lábazat állítható és fix részére is került hosszanti irányú bemarás, ami lényegesen megnövelte a lábazat stabilitását.

Jó pár szalon nyitását tervezem még, mindenhova ezt az ágyat fogom venni. Coachként, üzletviteli tanácsadásaim során az általam tesztelt és jól bevált módszereket adom át masszőr kollegáknak. Teljeskörű szolgáltatás értékesítési rendszer, marketing kampányok, ügyviteli folyamatok, napi praktikák – tökéletesen beleillik a sorba, hogy felmerülő kérdés esetén bátran és kockázat nélkül ajánlhatom a Fabulo masszázs ágyakat.

Fabulo Spa Lux – számomra ár-érték bajnok. Nem kérdés!

Rónavölgyi Bence, gyakorló masszőr, masszázs szalonok üzemeltetője és masszőr coach


Erawan Thai Massage

Jó minőségű masszázs ágyat kerestem thai masszás szalonomba, sok-sok cég termékeit megtekintettem mind az interneten keresztül, mind személyesen. Mivel a Fabulo rendelkezik show roommal, le tudtam szervezni egy bemutatót, s közelről megtekinthettem, kipróbálhattam a Fabulo Spa Thai masszázságy nevű terméküket. Kényelmes fekvést biztosított, jó minőségű anyagból készült, kellően nagy, és tökéletes kimunkálású volt. Hosszú kutatás után végre megtaláltam a keresett tökéletes, professzionális kivetelezésű masszázságyat.

A vendégeim visszajelzései alapján a masszázságy rendkívül kényelmes, és egyáltalán nem bocsát ki hangot – ellentétben a más masszázságyaknál tapasztalható, a masszázs erőhatásai által kiváltott bútorzörejekkel. Az ágy magassága állítható, így a masszázs terapeutáknak maximális kényelmet biztosít a munkavégzéshez. Elegáns, stílusos, tökéletesen illik egy thai masszázs szalonba. Az alsó polc praktikus tárolási lehetőséget biztosít például párnák, törülközők és ruhák számára.

Összegezve a fentieket, nagyon szeretem a Fabulo által forgalmazott Spa Thai masszázságyat, s ha továbbiakra lesz szükségem, ide térek vissza, ugyanezen ágyakért.


Nagy Sakuntala, üzletvezető / tulajdonos
Erawan Thai Massage, Budapest, Káldy Gyula u. 6

 

Masszázsterápia Piliscsaba

2015 óta dolgozom főállásban masszőrként, Vendégeim egészségi állapotának megtartásában és visszaszerzésében segítkezem. Habár elsősorban a Vendégeim fizikai testének fájdalmain enyhítek a kezeléseim alatt, tudom, hogy azon túl hatok a lélekre is, a kettő egymástól elválaszthatatlan egységet alkot. És mivel a kényelem éppúgy fontos hozzátartozója a jó közérzetnek, így kiemelten fontos számomra, hogy a kezeléseket milyen masszázságyon végzem.

Sokféle masszázságyat kipróbáltam már, de minden tekintetben a számomra legtökéletesebb megoldást a Fabulo Spa Lux V2 favázas masszázságy jelentette. A favázat mindenképpen előnyben részesítem az alumínium vázzal szemben, már megjelenésében is számomra kellemesebb látványt nyújt, ráadásul a masszív bükkfa váz igen masszív és stabil, bátran fektethetem rá 100 kg fölötti Vendégeimet is, nem nyikorog, nem recseg! A nagy fekvő felülete pedig lehetőséget arra, hogy kényelmesen megfordulhasson és elhelyezkedhessen rajta bárki anélkül, hogy a leeséstől kelljen félnie, mint ahogy a keskeny ágyak esetében tapasztaltam korábban. Erről az ágyról még a legmagasabb vendégeimnek se lóg le a lába. Viszont nem is olyan nagy, hogy akadályozna a munkám során. Kényelmesen tudok rajta dolgozni.

A tökéletes ellazuláshoz pedig nagy mértékben segít az extra vastag memóriahabos szivacsréteg és az ergonomikusan formázott fejtámla, amit könnyen és praktikusan egyénre szabottan be tudok állítani. Nem utolsó sorban még komfortosabbá és higiénikusabbá teszi az egész kezelést, hogy erre a fejtámlára is fixen ráillik a Fabulo pamut fejtámla huzat, ami nem gyűrődik, nem mozdul el a gumírozásának köszönhetően, és a 100% pamut anyaga pedig nagyon puha, kellemes érzetet ad a fejnek. Bátran ajánlom minden kollégámnak az elmúlt hónapokban szerzett személyes tapasztalataim alapján.

Bajzát Nikolett, gyógy- és thai masszőr, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, természetgyógyász
Masszázsterápia Piliscsaba, Fényesliget sétány 4.

 

Szkárosi Lajos

Megkaptam az Önöktől rendelt CHIRO-180 típusú masszázságyat ("csontkovács asztalt"). Nagyon elégedett vagyok a kezelőággyal. Nagyon hasznos a munkámban, a terápiám alkalmazásához elengedhetetlen volt a beszerzése. Fix csontkovács asztalom volt már, de mobil, hordozható nem volt mostanáig. Felülmúlta a várakozásaim a Fabulo CHIRO-180 kezelőágy, nagyon masszív és funkcionális, álmomban sem gondoltam, hogy egy mobil eszközből ennyi mindent ki lehet hozni. Csak ajánlani tudom manuálterapeutáknak és csontkovácsoknak egyaránt. Nagyon elégedett vagyok a cégükkel is, nagyon korrekt ajánlatot kaptam Önöktől. Nagyon kedves és alapos volt az ügyfélszolgálatos hölgy hozzáállása is. Nagyon köszönöm! A cégüket ajánlani fogom mindenkinek és a továbbiakban is Önöktől szeretném rendelni a munkámhoz szükséges kellékeket. További jó munkát Önöknek, és minden jót kívánok!

Szkárosi Lajos természetgyógyász, alternativ mozgás- és masszázsterapeuta, Bácsalmás


Varázsérintés Masszázs Stúdió

Számomra masszőrként dolgozni nemcsak egy foglalkozás, hanem valódi hivatás. Így kezdek minden nap, eszerint dolgozom. Az a küldetésem, hogy a hozzám fordulók megtapasztalják milyen fájdalmak nélkül élni a hétköznapokban is.

Amikor kiderült számomra, hogy meg tudom nyitni a saját szalonomat, akkor már régen tudtam, hogy a Fabulo-tól szeretném megvásárolni a masszázságyamat, és azokat a masszázshoz szükséges kiegészítő eszközöket, tárgyakat is, amellyel növelni tudom a szolgáltatásom minőségét. Nem is csalódtam. Sőt!

Én most már csak tőlük rendelek, amennyiben szükségem van valamire és kapható a Fabulo-nál. TANDEM Profi A3D összecsukható masszázságyamtól nemcsak én, de a vendégeim is odáig vannak és vissza. Stabil, kényelmes, széles, könnyen állítható. Az ügyfélszolgálat pedig egy csoda! Minden kérdésemre türelemmel és részletesen válaszoltak. Azt kaptam, és amikorra, ahogy kértem. Én itt mindig úgy érzem, hogy számítok, hogy odafigyelnek Rám, mint megrendelőre. Ráadásként pedig a termékek minősége is abszolút professzionális.

Filler Ildikó, svédmasszőr
Varázsérintés Masszázs Stúdió, Budapest

 

Parászka Gábor

A Fabulo kezelőasztal remek és számomra szokatlan színe keltette fel elsőre érdeklődésem, így egy három napos oszteopát továbbképzésen helyet is foglaltam elé, itt jegyzeteltem és kezeltem. Párnázata kiválóan alkalmas hosszabb statikus, akár craniosacralis technikák kivitelezéséhez, stabilitása minden manuális irányzat, masszázs műveléséhez kiváló. A megálmodója - aki bizonyosan használ kezelőágyat - által kiviteleztetett apró változtatások messze versenytársai fölé emelik. Kíváncsi vagyok mennyire lepődsz majd meg a felbukkanó elégedettségtől az első Fabulo ágyon végzett kezelésed után. Én nagyon.

Parászka Gábor, oszteopát szemléletű gyógymasszőr


TONUS – Shiatsu tanfolyamok

Több ízben volt szerencsém kipróbálni a Flow, Flow Portable és a Habys 4D matracokat shiatsu tanfolyamok alkalmával. Sokféle matracon kezeltem, tanítottam már, de mind a Flow matracok, mind a Habys matrac messze túlszárnyalta az elvárásaimat. Erősek, jó a megtartó erejük, miközben megfelelő komfortérzetet is adnak. Kifejezetten élvezetes kezelni rajtuk. Különösen a szélesebb, 120 centis matracokat szeretem, mert azokon kényelmesen elférek a partnerem mellett.

A tanfolyamok alkalmával, amikor bemutatok egy-egy technikát, kezelés részletet sokszor előfordul, hogy oly sokáig kell térdeljek egy pozícióban, hogy az más matracokon komoly kihívást jelent. A Habys matracon ez nem okozott gondot, meglepően tapasztaltam, hogy könnyedén mozdulok tovább, mindenféle kényelmetlenség nélkül.

Több diákom – akik házhoz is járnak – használják nagy megelégedéssel a Flow Portable szettet, hiszen a csomagban minden benne van, ami egy shiatsu kezeléshez kell, a matrac, hengerpárna a térdek vagy a lábfejek alá, és egy plusz kiegészítő térdelő matrac. És mindez könnyen összepakolható, hordozható táskában.

Persze, ha új matracokkal találkozom, szeretem a másik irányból is kipróbálni. Páciensként is 100%-ban elégedett voltam az élménnyel. Szívből ajánlom shiatsuhoz vagy bármilyen földön végezhető masszázshoz!

Demeter Péter, shiatsu-gyógyász, oszteopát gyógymasszőr, amm terapeuta
Tonus Shiatsu Iskola

 

Aravinda Masszázs Stúdió

Masszőri tevékenységem során gyakran találkozom komoly mozgásszervi problémákkal küzdő páciensekkel, akiken különféle masszázsfogásokat kell alkalmazni, olyan technikákat is, melyek igen nagy erőkifejtést követelnek. Sokszor teljes testsúllyal, tiszta erőből kell dolgozni, ami egy szimpla masszázságyat igencsak megvisel, vagy az ki sem bírja a terhelést. A masszázságyak többségére egy nagyobb ember rá se tud feküdni anélkül, hogy az ágy ne mozogna és nyikorogna.

Az új Fabulo Diablo Oval Set masszázságyammal minden kívánságom teljesült! Dinamikus terhelhetősége minden elképzelésemet felülmúlta. A vendég súlya mellett simán elbírja az én súlyomat is mindenféle terápiás eljárás közben. Meg se nyikkan. A vastagon párnázott széles fekvőfelület olyan kényelmes, hogy már attól hogy ráfekszik a vendég, relaxált állapotba kerül. Az arcát beleteszi a speciális kialakítású fejrészbe, ami tökéletesen illeszkedik minden arcformához, nem nyomja meg a fejet, nem hagy nyomot a homlokon. És ami a legfőbb, nem műanyagból van az a része, ami a masszázságyba illeszkedik, hanem fémből, és annyira stabil, hogy én még ilyet életemben nem láttam. Az ágy ovális kialakítása miatt bármilyen testmérettel rendelkező vendég simán le tudja lógatni a karját a kartámlára anélkül, hogy az a hónaljban kényelmetlenséget okozna, és ergonómiailag tökéletesen illeszkedik a testformához. Szeretem, hogy munka közben a fej felől is kényelmesen közel állhatok az ágyhoz és hozzáférek a vendéghez. Már amikor megláttam, beleszerettem! És amikor megjött az ágy és kicsomagoltam, madarat lehetett volna fogatni velem örömömben. Gyönyörű színe és tökéletes fa váza egy luxus szalonnak is dísze lehet. És a merevítés alatta olyan mint a hajókötél! Ez biztos nem szakad el soha. Nem kell félni, hogy a vendég alatt bármikor összedől, akàr ugrálni is lehetne rajta. Professzionális minőség. Ezentúl csak innen rendelek!

Téglás Gabriella, gyógymasszőr
Aravinda Masszázs Stúdió, Budapest

 

Edelényi Balázs

Sok jót olvastam a Fabulo masszázságyakról. Akkora különbséget írtak le mások a saját (az addig egész jónak vélt) masszázságyamhoz képest, hogy gondoltam, hiszem, ha látom. Ezért elmentem a bemutatóterembe, és kipróbáltam. Hát, nagyon jól tettem. Ott ámultam és hüledeztem, hogy tényleg van ilyen. Szerencsére volt raktáron Fabulo GURU masszázságy, azonnal vittem a szalonomba kettőt is. A kolleganőmnek a 3 zónás GURU Plus masszázságyat vettem, nagyon sok fokozaton állítható, és e mellett nagyon stabil.

Valójában „csak” akkora különbség van a Fabulo és a többi, általam eddig ismert ágy között, mintha eddig Trabantom lett volna, most meg Ferrarim. Olyan csúszásmentes gumi talpa van az ágynak, hogy ha a fej felől masszírozok, teljesen stabil, lehetetlen eltolni az ágyat, főleg ha a vendég is rajta fekszik. (A régi ágyamat simán eltoltam vendégestül.) Ha egy testesebb vendégem fekszik az ágyra, akkor is nyugodt vagyok, mert tudom, hogy a nagy súlyt és a nagy erőkifejtést is kibírja az ágy recsegés, ropogás nélkül. A fej kivágás szuper kényelmes, nem hagy nyomot az arcon, a párnázása pont tökéletes. Kényelmesen puha, de nem belesüppedős. A fej- és kartámasz annyira stabil, hogy még néha el sem hiszem. Azok a vendégeim is kérik az új elülső kéztámaszt, akik eddig nem tudtak ugyanebben a kéztartásban jól ellazulni. Ha egy igazán jó, strapabíró, kényelmes, stabil ágyat szeretnél, nyugodtan hidd el, létezik ekkora különbség két masszázságy között.

Edelényi Balázs, gyógymasszőr
 


Orvosok és fizioterapeuták

Medicina Osteopathica Budapest

Tanfolyamainkhoz kerestünk hordozható masszázságyakat. Olyanokat, amelyek könnyen összecsukhatók és jól szállíthatók, hogy a tárolhatóság és a tanfolyamok helyszínére eljuttatás minimális nehézséget okozzon. Emellett a kurzusok alkalmával nagy igénybevételnek is meg tudjanak felelni, mert a páciensek súlya mellett gyakran a terapeuták súlyát is biztonsággal hordozni kell, akkora stabilitást adva, hogy az a teljes relaxált helyzetekben is biztonságot nyújtson a páciens számára. Oszteopát technikákhoz inkább puhább borítású termékeket kerestünk.

Így akadtunk rá a Fabulo masszázságy családra, amelynek egyik alapfelszereltségű modelljét kezdtük el használni. Tanfolyamainkon rendkívül mutatós, strapabíró, emellett könnyen és jól mozgatható terápiás eszközökre leltünk bennük.

Dr. Kovács Gellért D.O., oszteopát orvos, sportfizioterapeuta
Az Amerikai és Európai Oszteopát, ill. a Német Manuálterápiás Társaságok tagja
www.osteopatia.hu

 

Ferencvárosi Tornaklub - Kézilabda Szakosztály

Mivel munkám során masszázságyaim elég nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért egy nagyon masszív és strapabíró masszázságyat kerestem, aminek az ára nem a csillagos egekben van. Kijelenthetem, hogy megtaláltam! Olyannyira, hogy ezzel a levelemmel szeretném is minden szakmabelinek ajánlani a Fabulo Spa Lux V2 fix masszázságyat.

Sokan, mikor elkezdünk a szakmában dolgozni, bizonytalanok vagyunk abban, hogy milyen ágyat vegyünk és mennyiért. Ez a levél azoknak szól, akik már tudják, hogy szakmájuk nem csak egy munka, hanem a hivatásuk amihez az önfejlődésük mellett profi körülmények is szükségeltetnek. Ez a masszázságy mind küllemében mind anyagában és teherbírásában méltó a profi jelzőre. Vastag masszív lábai, szép műbőrrel borított fekvőfelülete ritka a piacon. Ami talán még ennél is fontosabb, és talán ez az egyik dolog ami igazán egyedivé teszi, az a fejrész. Nagyon kényelmesre kialakított puha felülete jól szolgálja vendégeink kényelmét. Ezen kívül, ha valaki, akkor én tudom (hisz profi sportolókat is kezelek rajta minden nap), hogy milyen az amikor egy jól megtermett erős testfelépítésű ember a masszázságyra fekszik és az recseg, ropog, nyikorog alatta… nos ez meg se nyikkan! Számomra ez nagy elégedettséget jelent, főleg annak tudatában, hogy nem ez az első masszázságyam.

Egy szónak is száz a vége. Ha egy végleges megoldást keresel a kezelő helyiségedbe, akkor bátran szavazz bizalmat a FABULO Spa Lux V2 Set-nek. Nem fogod megbánni. A képeken Nagy Leventével a Ferencváros férfi kézilabda csapatának kapusával teszteltük az ágyat, az ő nagy örömére. Számomra nem maradt más hátra, mint köszönetet mondani Mátis Ivánnak és a Fabulo.hu csapatának, hogy közreműködésükkel a kezeim alá került az, amit idáig kerestem. Köszönöm!

Varga Máté, sportmasszázs terapeuta
a Ferencváros első osztályú férfi kézilabda csapatának masszőre

 

Göbölös László Henrik

Mozgásszervi szakrendelőnkbe kerestünk megfelelő elosztású és stabilitású elektromos kezelőágyat. Mivel többen dolgozunk a rendelőben, választásunkban fontos tényező volt a megbízhatóság, és hogy könnyedén, gyorsan tudjuk állítani az ágy magasságát. A terápiák sikerességét nagyban befolyásolja, hogy a páciens és a terapeuta is kényelmes pozícióban legyen, így a különböző fogások, esetleges emelések során folyamatosan adaptálódni kell az új helyzetekhez. Ennek megvalósításában a Mobercas 2127 típusú elektromos masszázságyban kiváló segítségre leltünk. A sztenderdnél kicsit szélesebb kezelőágyunk a nagyobb testalkatú pácienseink számára is biztosítja a kényelmes fekvőhelyzeteket, így mindenféle szorongás nélkül, könnyedén tudnak relaxálni. Az egészen 50cm-ig leengedhető magasság pedig a nehezen mozgó, nagy fájdalomtól szenvedő pácienseink számára teszi lehetővé, hogy könnyebben felfeküdjenek az ágyra. A Fabulo oldalon található kezelőágyak egyedi színben is rendheltők, így szinte bármilyen stílusú környeztbe könnyen beilleszthetők. Éltünk a lehetősségel, nekünk a türkizkék lett a kedvencünk a Mobercas színlistájáról.

Göbölös László Henrik, oszteopát szemléletű gyógytornász és manuálterapeuta, Budapest


Dr. Kubiczáné Borda Györgyi

A Fabulo masszázságyakat a tanfolyamaimon használom. Sok éves gyógymasszőri gyakorlattal rögtön felismertem, hogy mennyire sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Többféle nyugati típusú masszázsformát végzek, így mindig olyan ágyat keresek, amely minden igényt kielégít. Először azon lepődtem meg, hogy a hosszú élettartalmat jósoló tömör fa váz ellenére, még nőként is könnyen tudtam mozgatni. A szivacsozása pedig maga a kényelem netovábbja.

A gyógymasszázshoz kemény alátámasztású szivacsozás szükséges, míg a spa kezelésekhez puha felület. Nem tudom, hogyan oldotta meg a gyártó, de a Fabulo masszázs ágyainál mindkettő egyszerre van jelen. Mintha körül ölelné a vendéget, aki ráfekszik. Csak ajánlani tudom minden kezelőnek aki csúcsminőségre törekszik a munkájában. Ezzel a kezelő ággyal profi partnert kap a munkájához.

Dr. Kubiczáné Borda Györgyi, gyógymasszőr és testszobrász


SMT® - Sportmanuálterápia

Pár hónapja rendeltem meg a Fabulo Chiro-180 hordozható manuálterápiás kezelőágyat. Nekem az első és legfontosabb szempont az volt, hogy minden eddiginél stabilabb legyen, masszív de mégis viszonylag könnyű. Mivel én magam is 100 kilón felüli vagyok, és sokszor a tanítványaim és pácienseim is akiket kezelek, illetve oktatok, így a kezelőágy stabilitása, időtállósága elengedhetetlen.

A gerinc háti és ágyéki szakaszán gyakran saját testsúllyal segítjük a manuálterápiás műfogást, ahol a kezelőágy stabilitása alapfeltétel a biztonságos és sikeres manipulációs- illetve „csontkovács maneuver“ kivitelezéséhez. A Fabulo Chiro-180 hordozható kezelőágy minden elvárásomnak eleget tesz. Stabil, masszív, könnyen állítható, viszonylag könnyű és nem utolsósorban kellemes és mutatós darab egy kezelőhelyiségben, valamint rendelőben is. Jó szívvel ajánlom csontkovácsoknak és manuálterápiás kollégáknak.

Vékáš Mihály, Dip. BmP, CMT, oszteopát-manuálterapeuta
SMT® - Sportmanuálterápia

 

Sportolók és személyi edzők

Veronika Kasíková

Miért használja, és ajánlja a gyakorlott jógázó és a profi jógaoktató az akupresszúrás matracot?

Az akupresszúrás matrac számomra egy olyan kiváló eszköz, amit egyaránt használhatok az aktív relaxációhoz és a rendszeres testmozgáshoz is.

A jógagyakorlás és a rendszeres futás kombinációja nemcsak fizikai erőt ad nekem, hanem a lelkemben is megteremti a szükséges békét és harmóniát. Viszont kerestem egy olyan másik módszert, amivel további fizikai megterhelés nélkül, hatékonyabban lazíthatom el az izmaimat, és serkenthetem a véráram keringését, miközben a testem megfelelően relaxál közben. Egy ideje már szemet vetettem az akupresszúrás matracra, amely ideális eszköznek tűnt a rendszeres mozgás által nyújtott kiegyensúlyozottság eléréséhez.

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Vital XL akupresszúrás szőnyeg nagyméretű változatát. Egyértelmű telitalálat volt! A kisebb, az általában sok helyen elérhető változat jobb lenne utazáshoz. Viszont a nagy változat abszolút tökéletes megoldás a teljes test átfogó lefedésére. Lehetővé teszi, hogy egyszerre a test több területén célozzuk meg a véráramlás serkentését, és kellően ellazítsuk az izmainkat - amire nemcsak nekem, hanem gyakran az ügyfeleimnek is szükségük van.

Ez a szőnyeg ideális például a kevés mozgást végző emberek számára a gerincük kiegyenesítésére és a hát ellazítására egy hosszú, ülőmunkával töltött nap végén, de kiváló sportolók vagy fizikailag aktív emberek számára is, akik a sportolás, a mozgás előtt megfelelő vérkeringéssel és relaxációval szeretnének 'kedveskedni' az izmaiknak a jobb regenerálódás érdekében.

Számomra az akupresszúrás szőnyeg partner a mindennapokban. A kipróbálása után örömmel ajánlom ügyfeleimnek, és szélesítem vele a testem aktív ápolására vonatkozó látókörömet a prevenció jegyében.

Nemcsak rátaláltam egy kiváló és minőségi termékre, hanem a FABULO webáruházzal kapcsolatban is nagyszerű tapasztalatot szereztem. Az ügyfélbarát hozzáállás, a gyors szállítás és a professzionális kommunikáció még egy ráadás, egy képzeletbeli korona a FABULO által nyújtott szolgáltatások tetején. Köszönöm szépen!

Veronika Kasíková, hivatásos jóga- és egészséges mozgás oktató
www.veronikakasikova.cz


Tóth Dávid

Egy igazán erős, masszív és széles ágyat kerestem, amire biztonsággal ráfektethetem a vendégeimet, akik javarészt a sporttársaim köréből kerülnek ki, akik szintén erős emberek, legalább száz kilót nyomnak, és széles a válluk, így esett a választás a Fabulo Guru masszázságyra. Szerettem volna, ha kényelmesen fekszenek masszázs közben, és nem akartam, hogy összeroppanjon alattuk az asztal. Számomra a masszázságy súlya nem volt mérvadó, egyrészt mert javarészt fix helyen van az edzőterem öltözőjében, másrészt, ha mégis vinni kell magunkkal egy versenyre, nem okoz gondot, hiszen a csapatban mindenki jó erőnek örvend.

Tóth Dávid, a Dark Mercenaries Natural Strongman Club erős embere

 

Németh Barbara

Mikor masszírozni kezdtem, vettem egy olcsóbb kategóriájú hordozható masszázságyat. Majd elkezdtem dolgozni egy nagyon nívós edzőteremben, ahol a masszázs részlegen volt egy nagyon minőséges Habys ágy, amit a Fabulo-tól vásároltak. Azonnal éreztem a különbséget. A szalonomban használtam az olcsóbb ágyat, az edzőteremben a Habys Panda ágyat. Volt vendégem, aki mindkét helyre jött masszíroztatni, és ő is megjegyezte, kényelmesebb, stabilabb, puhább. A fejtartó része is sokkal kényelmesebb.

Annyira megszerettem ezt a Habys ágyat, hogy amikor elváltak útjaink az edzőteremmel, ismervén a rajongásomat a kezelőágy iránt, felajánlották nekem megvételre. Nem is volt kérdés. Akartam ezt az ágyat! Az olcsóbb ágy azóta is a hordozójában pihen, mivel csak a Habys masszázságyon szeretek masszírozni. Csakis ezt a márkát ajánlom minden kollégámnak, ez az a színvonal, amit kötelező tudnunk nyújtani a vendégeink számára, mert ez is a teljeskörű masszázs szolgáltatásunk része, a jó és minőségi masszázságy.

Németh Barbara, személyi edző és svédmasszőr (svéd-sport-lazító masszázs)
Barbara Németh Svédmasszőr & személyi edző


Természetgyógyászok

Biodynamic Craniosacral Hungary

A Fabulo Guru masszázságyamat azért szeretem, mert mindkét végén alá tudom csúsztatni a lábaimat. A masszázsasztalok többségénél egy kereszttartó miatt a fejnél és a lábnál terpeszben kell ülni, mely hosszabb távon túlzottan nyitott állásba kényszeríti a kezelő medencéjét és kényelmetlenségeket okoz. A Fabulo Guru pont olyan széles, hogy a vendég karjai kényelmesen elférnek a test mellett. Memóriahabos párnázata lehetővé teszi, hogy a kezem bele tudjon süllyedni, ha például a keresztcsont alatt tartom hosszabb ideig.

Masszív, stabil benyomást kelt összességében, s bár emiatt a súlya is több, de a tokja profi kiképzése viszonylag könnyen hordozhatóvá teszi. Érzetre mint egy luxusjacht. Szívből ajánlom cranióra!

Tar Zsolt, Craniosacralis biodinamika oktató 
Biodynamic Craniosacral Hungary

 

Wellness létesítmények és gyógyfürdők