Állítható magasságú asztalok

A nem megfelelő és hosszú távú ülés manapság civilizációs betegség, a helytelen ülés pedig porckorong süllyedést okoz az ágyéki és nyaki gerincen, gerincferdüléshez, fejfájáshoz, szédüléshez és krónikus hátfájáshoz vezet. Ezért tartjuk fontosnak a Fabulonál, hogy kínálatunkban nem csupán az gerinckímélő irodai székek, hanem az állítható magasságú íróasztalok is megtalálhatóak legyenek.

Az elektromosan állítható magasságú íróasztalok kíváló minőségűek az Ön kényelme érdekében, mind ülő, mind álló munkavégzéshez. Egyszerű gombnyomással állíthatja be az asztal magasságát a kívánt helyzetbe. Az állítható magasságú asztalok nélkülözhetetlen tartozékok a nyeregszékekhez, mivel a nyeregszékek magasabb ülést biztosítanak, mint a hagyományos székek.

Kínálatunkban számtalan színben és méretben találhat íróasztalt: az alacsonyabb felnőttek és gyerekek számáraSalli School Desk íróasztalt ajánljuk, a Hobis Motion 2 szegmensű asztalokat (Hobis Motion Ergo 2 standard vezérlésű és  Hobis Motion Ergo 2M memória vezérlésű) a 140-180 cm magassághoz, a 3 szegmensű asztalokat pedig (Hobis Motion Ergo 3 standard vezérlésű, Hobis Motion Ergo 3M memória vezérlésű) pedig a 125-190 cm magassághoz ajánljuk.

 

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 11 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 11 termék

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.