A felelősségteljes viselkedés megkívánja, hogy ideiglenesen beszüntessük a személyes átvételt. Az online megrendelések teljesítése továbbra is zavartalanul üzemel. A csomagokat ingyenesen szállítjuk ki már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén is, a kártyás fizetés díját pedig eltöröltük. A szállítási idő a jelenlegi helyzet miatt 4-5 nap is lehet. Megértésüket köszönjük.

Showroom és mintabolt

Az egyes termékeknél a termékleírás fölött egy kis Showroom fülecske mutatja, hogy az adott termék melyik bemutatótermünkben tekinthető meg.

Showroom Budapest

logo-testszobrasz-muhely-fabulo-bemutatoterem-budapest-sSzeretettel várjuk Önt budapesti bemutatótermünkben, amely a speciális manuálterápiát oktató szakmai partnerünk központjában, a Testszobrász műhelyben talált otthonra. A bemutatóterem Budán található a Gellért Gyógyfürdő mögötti utcában, a Kelenhegyi út 7-9. szám alatt. Az épület előtt az út mentén kényelmesen le tud parkolni (kérjük váltson jegyet, mert a parkolóőrök nagyon éberek). A kapucsengőn a 99-es számot üsse be, majd kollégánk beengedi. A lépcsőfeljáró után forduljon jobbra, kövesse az útmutató táblát. A bemutatóterem bejáratánál, ahol a Fabulo logót látja, kérjük csengessen ismét, és munkatársunk kinyitja az ajtót. Kollégánk szívesen megmutatja a kiállított termékeket, amelyek természetesen ki is próbálhatóak a helyszínen.

A bemutatóteremben vásárlási lehetőségre egyelőre nincs mód, a termékeket a webáruházon keresztül rendelheti meg. Az összes hordozható masszázságyat, valamint a 30.000 forint feletti megrendeléseket 2-3 napon belül Magyarország egész területére ingyenesen házhoz szállítjuk.

Cím: Kelenhegyi út 7-9., 1118 Budapest (kapucsengő 99. - Testszobrász műhely)

Telefon (Showroom Budapest): 06 1 817 0060  Nyitvatartás: A jelenlegi helyzet miatt ZÁRVA. Köszönjük a megértést.

 

Telefon (Fabulo.hu ügyfélszolgálat): 06 70 282 6028 (h-p: 08:00-16:00)

 

Showroom és mintabolt Dunaszerdahely

Szívesen látjuk Önt dunaszerdahelyi székhelyünkön, ahol a legtöbb webáruházban szereplő termék megtalálható. Dunaszerdahely a határ szlovák oldalán, Győrtől csupán 45 km-re található. Bemutatótermünkben kipróbálhatja az egyes masszázságyakat, mintaboltunban pedig megvásárolhatja a szükséges masszázs, kozmetikai, jóga, pilates vagy rehabilitációs eszközöket.

Cím: Kistejedi utca 515/8 (Malotejedská 515/8), 929 01 Dunaszerdahely (Dunajská Streda), Szlovákia

Nyitvatartás: munkanapokon 8:00 - 16:00

Telefon: 06 70 282 6028

Kérjük, látogatását vagy vásárlási szándékát webáruházunk dunaszerdahelyi székhelyén előzetesen jelezze telefonon (0670 282 6028), hogy a megegyezett időpontban teljes figyelmet fordíthassunk Önre.

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.