Showroom és mintabolt

* Kedves Ügyfeleink ! Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a budapesti bemutatótermünk határozatlan ideig bezárt. 

Jelenleg épp az új és még tágasabb bemutatótermünket keressük, ahol még színesebb kínálattal fogadhatjuk Önöket. Friss információért kérjük kövesse figyelemmel a weboldalunkat.

Ha információra lenne szüksége a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz a      06 1 700 9448 telefonszámon.  Megértésüket köszönjük. *

 

Showroom Budapest

logo-testszobrasz-muhely-fabulo-bemutatoterem-budapest-sSzeretettel várjuk Önt budapesti bemutatótermünkben, amely a speciális manuálterápiát oktató szakmai partnerünk központjában, a Testszobrász műhelyben talált otthonra. A bemutatóterem Budán található a Gellért Gyógyfürdő mögötti utcában, a Kelenhegyi út 7-9. szám alatt. Az épület előtt az út mentén kényelmesen le tud parkolni (kérjük váltson jegyet, mert a parkolóőrök nagyon éberek). A kapucsengőn a 99-es számot üsse be, majd kollégánk beengedi. A lépcsőfeljáró után forduljon jobbra, kövesse az útmutató táblát. A bemutatóterem bejáratánál, ahol a Fabulo logót látja, kérjük csengessen ismét, és munkatársunk kinyitja az ajtót. Kollégánk szívesen megmutatja a kiállított termékeket, amelyek természetesen ki is próbálhatóak a helyszínen.

A bemutatóteremben vásárlási lehetőségre egyelőre nincs mód, a termékeket a webáruházon keresztül rendelheti meg. Az összes hordozható masszázságyat, valamint a 30.000 forint feletti megrendeléseket 2-3 napon belül Magyarország egész területére ingyenesen házhoz szállítjuk.

Cím: Kelenhegyi út 7-9., 1118 Budapest (kapucsengő 99. - Testszobrász műhely)

 Telefon - Fabulo.hu ügyfélszolgálat:
06 1 700 9448 (hétfő - péntek: 8:00-16:00)

 

Showroom és mintabolt Dunaszerdahely

Szívesen látjuk Önt dunaszerdahelyi székhelyünkön, ahol a legtöbb webáruházban szereplő termék megtalálható. Dunaszerdahely a határ szlovák oldalán, Győrtől csupán 45 km-re található. Bemutatótermünkben kipróbálhatja az egyes masszázságyakat, mintaboltunban pedig megvásárolhatja a szükséges masszázs, kozmetikai, jóga, pilates vagy rehabilitációs eszközöket.

Cím: Ipari utca 5333/1, 929 01 Dunaszerdahely, Szlovákia (Priemyselná u. 5333/1, Dunajská Streda)

Nyitvatartás munkanapokon: 8:00 - 16:00

Telefon:  06 1 700 9448

Kérjük, látogatását vagy vásárlási szándékát webáruházunk dunaszerdahelyi székhelyén előzetesen jelezze telefonon, hogy a megegyezett időpontban teljes figyelmet fordíthassunk Önre.