Showroom és mintabolt

Showroom Dunaszerdahely

Szívesen látjuk Önt dunaszerdahelyi bemutatótermünkben, ahol több különböző masszázságyat, illetve kozmetikai kezelőszéket próbálhat ki, valamint több, mint 400 masszázs, kozmetikai és rehabilitációs eszközt tekinthet meg. 

Ugyan a helyszínen nincs lehetőség a vásárlásra, azonban kolléganőnk segítségével leadhatja helyben a megrendelését, melyet pár percen belül át is vehet néhány méterrel arrébb, székhelyünkön, az Ipari utca 1. címen.

Cím: Danub OSP épülete, Karcsai út 40., 929 01 Dunaszerdahely, Szlovákia (Budova Danub OSP, Kračanská cesta 40, 929 10 Dunajská Streda) - Dunaszerdahely a határ szlovák oldalán, Győrtől csupán 45 km-re található.

Nyitvatartás munkanapokon: 11:00 - 15:00
Telefon:  06 1 700 9448

Kérjük, ha biztosra akar menni, hogy a keresett termék elérhető és kipróbálható-e a bemutatótermünkben, látogatása előtt érdeklődjön telefonon.

Showroom Budapest

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a budapesti bemutatótermünk határozatlan ideig bezárt. Jelenleg épp az új és tágasabb bemutatótermünket keressük, ahol még színesebb kínálattal fogadhatjuk Önöket. Friss információért kérjük kövesse figyelemmel a weboldalunkat.

Ha információra lenne szüksége a termékeinkkel kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal az ügyfélszolgálatunkhoz a
06-1-700-9448 telefonszámon. Megértésüket köszönjük.