Cégfilozófiánk

Miért tevékenykedünk? Mi a küldetésünk?

A FABULO-nál hiszünk abban, hogy mindenki tehetséges valamiben. Míg egyikünk hivatásszerűen fejleszti tehetségét és ez a megélhetését biztosítja, addig másikunk kedvtelésből, az otthona falai között hódól tehetségének. A FABULO, mint a masszázs szakma szakértője, támogatja ügyfelei tehetségét: teszi mindezt azért, hogy az ügyfeleinek ne kelljen a megfelelő felszereléseken, kellékeken gondolkodniuk, hanem teljes mértékben tehetségük kibontakoztatására koncentrálhassanak, és érezzék a büszkeséget, hogy segítettek másokon.

Hogyan tesszük mindezt?

A FABULO, az iparág egyik iránymutató szereplőjeként kiváló megoldásokat kínál ügyfelei számára, és teret ad tehetségük kibontakozásának. Cégünk büszke arra, hogy az ügyfelekhez való hozzáállását gondosan kiválasztott alapelvek és olyan szemlélet határozza meg, mint a Kiemelkedő megbízhatóság.

Mivel foglalkozunk?

Mindegy, hogy szakmai vagy otthoni térben, az első osztályú termékeinknek és szemléletünknek köszönhetően segítünk szabadságot vinni ügyfeleink világába.
Ha kompromisszumok nélküli magas színvonalat keres, akkor a legjobb helyen jár!

Mit talál nálunk? - Kizárólag első osztályú, saját fejlesztésű- vagy partnereink minőségi termékeit

Biztos lehet benne, hogy a Fabulo.hu webáruházban kizárólag professzionális és első osztályú termékeket talál a masszázs-, fizioterápia-, rehabilitációs- és wellness szakma képviselői számára. Elsősorban olyan berendezéseket ajánlunk figyelmébe, mint a masszázságyak, székek, matracok, valamint a Fabulo, Tandem és a Flow saját márkás termékeink tartozékait és segédeszközeit. Kínálatunkat olyan népszerű és elismert európai márkák teszik változatossá többek között, mint a Bodhi, Habys, Sara Beauty Spa, Beautyfor, Sissel, Saloos, Tomfit, GymBeam, Carepump, Erler-Zimmer, Mobercas, Yamuna, BlackRoll, Prána és még sokan mások, amelyeknek hivatalos forgalmazója és szervizpartnere is vagyunk.

Mi garantálja a minőséget webáruházunkban? - Szakértők és diákok terméktesztjei

Webáruházukban az európai piac legszélesebb körű masszázságy modell- és színválasztékával találkozhat, amelyek masszázs, kozmetikai, tetováló és egészségügyi kezelőágyként is használhatóak. Internetes áruházunk kínálatát folyamatosan bővítjük masszázs, jóga, pilates, fitness valamint egészségügyi és rehabilitációs termékekkel. Minden terméket személyesen tesztelünk és rendszeresen használunk még azt megelőzően, hogy kínálatunkba beengednénk, hogy vásárlóink éppen olyan elégedettek legyenek vele, mint mi magunk.
Az általunk forgalmazott masszázságyakat és kiegészítőket hivatásos masszőrök, fizioterapeuták és tanulók tesztelik naponta, köszönhetően a masszázsiskoláknak, amikkel együttműködünk. Rendszeresen kapunk visszajelzést az oktatóktól és a diákoktól arról, hogy milyen segédeszközöket tartsunk a kínálatunkban, ezzel is biztosítjuk azt, hogy ön csak a kipróbált és letesztelt termékeket rendelheti meg.

Hogyan tudjuk hosszú távon fenntartani a magas színvonalat? - Személyesen ellenőrizzük a gyártási folyamatokat világszerte

A maximális minőségellenőrzés biztosítása érdekében gyártóinkat személyesen látogatjuk meg világszerte, mint ahogy tavaly kéthetes szakmai utazást tettünk Kínába. Az volt a célunk, hogy meglátogassuk azokat a gyárakat, ahol masszázságyainkat és egyéb segédeszközeinket gyártják, és saját szemünkkel győződjünk meg a gyártási folyamatokról és a felhasznált alapanyagok minőségéről. A szakmai látogatás során lehetőségünk volt a gyártás minden fázisának feltérképezésére: a nyersanyagok feldolgozásától a végső összeszerelésen át egészen a minőség ellenőrzéséig.
Nagyon elégedettek voltunk a magas szintű automatizálással és a gyárakban használt modern berendezések teljesítményével. A gyártás során egyaránt lenyűgözött minket a részletekre való odafigyelés és a precizitás is. Emellett elvégeztük az alapanyagok ellenőrzését is: megvizsgáltuk tulajdonságaikat és a tanúsítványokat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy valóban megfelelnek-e a magas követelményeinknek. E szakmai útnak köszönhetően alapos betekintést nyertünk a masszázságyak gyártásába, és megerősödött bennünk a meggyőződés, hogy Kína legjobb gyártóival dolgozunk együtt.

A kínai szakmai utunkról blogcikkünkben olvashat bővebben.

Hogyan tartunk lépést a legújabb trendekkel, irányzatokkal? - Állandó résztvevői vagyunk (nemzetközi) masszázsbajnokságoknak és szakmai kiállításoknak

Rendszeresen részt veszünk a masszőrök és fizioterapeuták számára rendezett fontos szakmai eseményeken, pl. masszázsbajnokságokon, valamint masszázs- és fizioterápiás konferenciákon. Ezek az események lehetővé teszik számunkra, hogy naprakészek legyünk a masszázs és a fizioterápia legújabb trendjeivel, szakmai újdonságaival kapcsolatban. A rendezvényeknek köszönhetően közvetlen kapcsolatba kerülünk a szakma képviselőivel, ezáltal is folyamatosan fejlesztve termékeinket és szolgáltatásainkat ügyfeleink számára. Ezek az alkalmak kiválóak arra is, hogy jobban megismerjük önöket, az ügyfeleinket, és értékes visszajelzéseket kapjunk önöktől.

Kövessen minket a közösségi média csatornáinkon (Facebook, Youtube, Instagram), hogy azonnal értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról és eseményeinkről.

Hol találkozhat velünk? - Termékeinket kiállításokon és szakmai vásárokon is bemutatjuk, kínáljuk

Állandó kiállítói és látogatói vagyunk a magyarországi és a környező országokban megrendezett szakmai vásároknak és kiállításoknak, így személyes kapcsolatot tudunk teremteni a különböző iparágak, területek szakembereivel. Részt vettünk a környező országok legutóbbi, legnagyobb kiállításain, többek között a pozsonyi Interbeauty és Slovmedicán, a prágai World of Beauty & Spa vagy a budapesti Beauty Forum Hungary kiállításokon. Budapesten a Fabulo masszázságyainkat egy hatfős masszőrcsapat segítségével mutattuk be, akik egész nap ingyenes masszázsokat nyújtottak a kiállítás látogatói számára, akik így kipróbálhatták, és megtapasztalhatták masszázságyaink kényelmét.

Hogyan bővítjük prémium termékkínálatunkat? - Folyamatosan új beszállítókat keresünk ügyfeleink számára

Célunk, hogy a piacon kapható legszínvonalasabb termékeket kínáljuk önnek, ezért folyamatosan új és megbízható beszállítókat, partnereket keresünk. Saját kiállítói tevékenységünk mellett aktívan részt veszünk a nagy nemzetközi szakvásárokon, ahol értékes információkat szerzünk a masszázs- és fizioterápiás termékek, rehabilitációs segédeszközök és wellness kiegészítők legújabb trendjeiről, szakmai újdonságairól. Ezeken a szakmai vásárokon közvetlen kapcsolatot alakítunk ki a világ minden tájáról érkező beszállítókkal, és így ennek köszönhetően hatékonyan bővíthetjük kínálatunkat, és a legmagasabb igényeknek megfelelő termékeket kínáljuk önnek. 2023-ban olyan rangos vásárokon vettünk részt, mint a düsseldorfi Medica, az olaszországi Cosmoprof Bologna, a kínai Canton Fair és a németországi Rehacare.
A Medicán, a világ legnagyobb orvostechnológiai termékek és szolgáltatások vásárán, a beszerzési osztályunk munkatársai több mint 60 országból érkező kiállítóval kötöttek értékes kapcsolatot, és sok-sok inspirációt is szereztek. A Cosmoprof Bolognán, a világ egyik legfontosabb wellness-vásárán megismerkedtünk az ágazat legújabb trendjeivel. Egyik évben sem hagyjuk ki a Canton Fairt, amely Kína legnagyobb és legrégebbi szakmai vására, vagy a Rehacare-t Németországban, amely a rehabilitációs segédeszközökre összpontosít. Mindez lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat, és a piacon elérhető legmagasabb minőségű termékeket kínáljuk önnek.

Kik vagyunk, és hol talál meg minket személyesen? - Showroom és mintabolt

Cégünk, az iM3 Kft. 2007 óta üzemeltet webáruházakat. Székhelyünk Dunaszerdahelyen (Szlovákiában), a cseh és a magyar határ közelében található, ahonnan logisztikailag legelőnyösebb és leggyorsabb módon tudjuk kiszolgálni a magyarországi, szlovákiai és csehországi érdeklődők igényeit.
A gyógyászati segédeszközök piacán való jelenlétünk óta több ezer hűséges ügyfelet szereztünk, köztük professzionális masszázs- és szépségszalonokkal, fizioterápiás rendelőkkel, neves wellness szállodákkal és gyógyfürdőkkel, sportegyesületekkel és klubokkal, valamint jóga- és pilates stúdiókkal. Mindent megteszünk azért, hogy önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhessük!

Szívesen látjuk, ha úgy dönt, hogy személyesen látogatná meg bemutatótermünket és mintaboltunkat, ahol kipróbálhatja az egyes masszázságyakat, valamint megvásárolhatja a szükséges masszázs, kozmetikai, jóga, pilates vagy rehabilitációs eszközöket.
Munkanapokon 9 és 15 óra között látogathat el hozzánk. Javasoljuk, hogy látogatásáról értesítsen minket telefonon előzetesen, hogy kellő figyelmet szentelhessünk önnek. Tudjon meg többet bemutatóteremünkről.

Kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken. A kérdezés nem kerül semmibe, ráadásul saját tapasztalatainkra épülő szakszerű tanácsokkal látjuk el a Fabulo.hu webáruházban forgalmazott termékekkel kapcsolatban.

Amennyiben ön is elégedett a FABULO-val, mint az alábbi sorokat író vásárlónk, feltétlenül ossza meg velünk, hiszen az ön elégedettsége a mi jutalmunk. Mindez motivál minket arra, hogy továbbra is ugyanolyan odaadással és elkötelezettséggel dolgozzunk:

"Köszönöm a termékekről kapott részletes információt. Nagyra értékelem szakmai tanácsaikat és tapasztalatukat a masszázsterapeutáknak szánt ágyakkal és kiegészítőkkel kapcsolatban. Be kell vallanom önöknek, hogy kellemesen meglepett a szakmai hozzáállásuk. A FABULO-s vásárlási tapasztalatomat masszőrkollégáimmal is megosztom, akikkel a szakmai képzéseken találkozom. Én pedig ezután is a FABULO ügyfele maradok, és további masszázskellékeket rendelek majd."

Szeretettel várjuk önt is webáruházunkban vagy személyesen bemutatótermünkben:
FABULO (iM3 s.r.o.), Ipari utca 5333/1, 929 01 Dunaszerdahely, Szlovákia (Priemyselná u. 5333/1, Dunajská Streda)
Tel.: 06 1 700 9448, E-mail: info@fabulo.hu

Tudja meg, miért választják ügyfeleink a FABULO-t >