Cégfilozófiánk

Magas minőséget keres kompromisszumok nélkül? Akkor a legjobb helyen jár!

Mit forgalmazunk? - saját és partnereink csúcsminőségű márkás termékeit

Biztos lehet benne, hogy a Fabulo.hu webáruházban kizárólag professzionális és csúcsminőségű masszázs, kozmetikai, wellness és rehabilitációs termékeket talál. Elsősorban a saját márkájú Fabulo, Flow és Tandem kezelőágyainkat, matracainkat és kiegészítőinket ajánljuk figyelmébe. Kínálatunkat tovább színesítik az olyan jó hírű bevált európai márkák, mint az Aveno Life, Beautyfor, BlackRoll, Bodhi, ClapTzu, Erler-Zimmer, Habys, Mobercas, Prána, Saloos, Sara Beauty Spa, Sissel, Spinergo, Tomfit, Vamel és további márkák, melyeknek hivatalos forgalmazói és szerviz partnerei vagyunk.

Mi garantálja a minőséget? - Saját masszázs iskolánk oktatói és diákjai

A cégünk által üzemeltetett webáruházban az európai piac legszélesebb körű masszázságy modell- és színválasztékával találkozhat, amelyek masszázs, kozmetikai, tetováló és egészségügyi kezelőágyként is használhatóak. Internetes áruházunk kínálatát folyamatosan bővítjük masszázs, jóga, pilates, fitness valamint egészségügyi és rehabilitációs termékekkel. Minden terméket személyesen tesztelünk és rendszeresen használunk még azt megelőzően, hogy kínálatunkba feltöltenénk, hogy vásárlóink éppolyan elégedettek legyenek vele, mint mi magunk. Masszőriskolánknak köszönhetően az általunk forgalmazott masszázságyakat naponta profi masszőrök, gyógytornászok és diákjaik tesztelik. Cégünk telephelyén az általunk forgalmazott termékekkel felszerelt jóga és pilates stúdió is működik. Az oktatóktól és a diákoktól rendszeresen kapunk visszajelzést, hogy melyik terméket tartsuk meg kínálatunkban, hogy Ön már csak letesztelt és kipróbált terméket tudjon nálunk megrendelni.

Hol találkozhat velünk? - Kiállításokon és vásárokon

Rendszeres látogatói vagyunk kiállításoknak és vásároknak Magyarországon és a környező országokban egyaránt, hogy személyes kapcsolatot tarthassunk fent a profi szakemberekkel és kielégíthessük igényeiket. Találkozhatott velük a környező országok legnagyobb kiállításain, mint pl. a pozsonyi Interbeauty és Slovmedica, a prágai World of Beauty & Spa nagyvásár vagy a budapesti Beauty Forum Hungary kiállításon. Budapesten hattagú masszőr stábunk mutatta be Fabulo márkájú masszázs asztalainkat, miközben egész nap ingyenesen masszírozták az érdeklődőket, hogy a kiállítás résztvevői személyesen győződhessenek meg masszázságyaink kényelméről. A prágai Make-up 2016 Cseh Országos Bajnokság győztesét Fabulo GURU Plus Set masszázs- és kozmetikai asztalunkkal díjaztuk.

Kik vagyunk és hol kereshet fel bennünket? - Showroom és mintabolt

Cégünk, az iM3 Kft. 2007-től üzemeltet egészségmegőrző termékek forgalmazásával foglalkozó webáruházakat. 2014-ben nyitottuk meg üzletünket és bemutatótermünket. Székhelyünk Dunaszerdahelyen (Szlovákiában) található, Győrtől 45 km-re, közel a magyar és cseh határhoz, ahonnan logisztikailag a legelőnyösebben tudjuk kiszolgálni a három ország szakembereinek igényeit. Több, mint tíz éve vagyunk jelen a piacon, ez alatt több ezer hűséges vásárlót szereztünk, akik között neves wellness hotelek, fürdők, professzionális masszázs és kozmetikai szalonok, sportegyesületek és klubok, jóga és Pilates stúdiók is szerepelnek. Mindent megteszünk azért, hogy Önt is elégedett vásárlóink táborában üdvözölhessük!

Szívesen látjuk, ha úgy dönt, hogy személyesen látogatná meg bemutatótermünket és mintaboltunkat, ahol kipróbálhatja az egyes masszázságyakat, valamint megvásárolhatja a szükséges masszázs, kozmetikai, jóga, pilates vagy rehabilitációs eszközöket. Kérjük, hogy látogatását előzőleg jelezze telefonon, hogy a megegyezett időpontban teljes figyelmet fordíthassunk Önre.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken keresztül. A kérdés nem kerül semmibe, ráadásul saját tapasztalatainkra épülő szakszerű tanácsokkal láthatjuk el a Fabulo.hu webáruházban forgalmazott termékekkel kapcsolatban. Ha termékeinkkel kapcsolatosan még bizalmatlan, olvassa el válogatásunkat az eddig beérkezett szakmai visszajelzésekből: referenciáink. Ha elégedett velünk, ossza meg velünk Ön is véleményét. Elégedettsége számunkra elismerés, amely további motivációt jelent számunkra, hogy munkánkat továbbra is elhivatottan és odaadóan végezzük.

Szeretettel várjuk Önt is webáruházunkban vagy személyesen telephelyünkön:

iM3 s.r.o., Ipari utca 5333/1, 929 01 Dunaszerdahely, Szlovákia (Priemyselná u. 5333/1, Dunajská Streda)

Tel.: 0670 282 6028, E-mail: info@fabulo.hu

Miért pont tőlünk vásároljon?

 • Kizárólag professzionális és csúcskategóriás termékeket forgalmazunk, amelyeket saját masszázs, jóga és pilates stúdiónk szakemberei és diákjai teszteltek.
 • Saját Fabulo, Flow és Tandem márkájú termékeinket a masszázs, kozmetikai és rehabilitációs termékpiacon szerzett tízéves tapasztalatunkra alapozva fejlesztettük ki, figyelembe véve vásárlóink igényeit.
 • Neves európai márkák kizárólagos forgalmazói vagyunk, akik bátran ránk bízzák termékeik forgalmazását, mert tudják, hogy számunkra a minőség elsőrangú.
 • Kiváló ár-érték arányú termékeket forgalmazunk.
 • Cégünk számára nem elhanyagolható tényező a környezetvédelem, ezért csakis olyan csúcsminőségű és tartós termékeket forgalmazunk, amelyek nem terhelik le szeméttel a háztartásokat és a professzionális stúdiókat, hanem értéket szolgáltatnak, amelynek a következő generációk is hasznát vehetik.
 • Igyekszünk minimális ökológiai lábnyomot hagyni. Az áru csomagolásához papírból készült ragasztó szalagot használunk, amely a dobozzal együtt újrahasznosítható. Beszállítóink karton dobozait újrahasznosítjuk, és a munkánk során szelektáljuk a keletkező hulladékot.
 • Rendszeres akcióinknak köszönhet nálunk mindig pénzt takaríthat meg.
 • Különleges hűségkedvezményt kínálunk törzsvásárlóinknak.
 • Mennyiségi kedvezményt biztosítunk már 2db vásárlása esetén.
 • Modern internetes áruházunkban a vásárlás intuitív és gyors.
 • Elegendően nagy raktárkészlettel rendelkezünk, hogy viszonteladóink igényeit is kielégíthessük.
 • A raktáron lévő árut 24-48 órán belül kézbesítjük.
 • A csomag kézbesítése előtt tájékoztatást küldünk e-mailben és SMS-ben a csomag kézbesítéséről. Ha a kézbesítés időpontja nem felel meg Önnek, néhány kattintással módosíthatja a kézbesítés napját és helyét.
 • Nálunk nincs egész napos várakozás a csomagra! A kézbesítés napján SMS-ben értesítjük a kézbesítés pontos időpontjáról.
 • Utánvéttel történő vásárláskor a rendelés értékét a futárnak készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti.
 • A csomagok bebiztosítottak, szállítás során történő sérülés esetén kicseréljük az árut.
 • A szállítás olcsó, 30 ezer forint felett a szállítási költséget mi álljuk.
 • Az árut személyesen is átveheti mintaboltunkban Dunaszerdahelyen.
 • Az egyes márkákra akár 30 napos pénzvisszafizetési garanciát és akár 5 éves jótállást biztosítunk.
 • Ha nem elégedett a nálunk vásárolt termékkel, szívesen kicseréljük Önnek.
 • Szakembereink szívesen adnak tanácsot Önnek. Várjuk kérdéseit és észrevételeit.

Miért döntöttek a Fabulo mellett a vásárlóink?

2020. novemberében megkérdeztük az Országos masszőr szakmai csoport tagjait, hogy miért választják a Fabulot, ha masszázságyra vagy masszázs kellékre van szükségük. Közel 1000 kitöltött kérdőívből kiderült, hogy a többségük barátok, kollégák vagy tanáruk ajánlására döntött mellettünk, szintén nagy százalék választotta a Fabulot a jobb minőség és a széles választék miatt.