Hogyan ne feszülj rá a beharangozott, előttünk álló nehéz időkre? - Fabulo Lélekmelegítő 1. (VIDEÓ)

A Lélekmelegítő műsor ötlete az Országos masszőr szakmai csoportban olvasott aggályok és kétségek alapján született. Mi vár ránk, meddig drágul tovább az üzemanyag, megállítható-e az infláció, új vírusok születnek, még a víz is elfogy, összeomlik a gazdaság, kitör a harmadik világháború, érdemes még egyáltalán masszírozni? - ilyen és ehhez hasonló borús kérdések tűzdelték a csoport falát.

Jó volt látni, ahogy tapasztalt kollégák támogatták hasznos tanácsaikkal a kétkedőket. Úgy éreztük, pozitív és támogató gondolatokból sose elég, ezért szeretnénk mi is mögétek állni, hogy aki elbizonytalanodott a szakma vagy önmaga létjogosultságában, a hivatásának fontosságában, az ebben a műsorban meg tudjon melegedni, tudja visszanyerni újra tüzét és lelkesedését.

A tudatos jelenlét és az asztrológia ötvözésével arra keressük a választ, mi történik a mély tudatban, milyen belső energiák mozgatják a belső történeteinket, amelyek jórészt a félelemről szólnak - a pandémia és a háború okozta megélhetési-, illetve halálfélelemről és arról, hogyan lehet ezt magasabb szintre hozni.

Összeomlik-e az egészségügy, lesz-e szükség a segítő és gyógyító szakmákra, lesz-e nagyobb létjogosultsága a masszázsnak, gyógytornának, természetgyógyászatnak, energetikai kezeléseknek vagy egyáltalán nem lesz az embereknek erre pénze?

Hogyan tudom magam függetleníteni a külső eseményektől, a környezetemtől, a folyamatosan rám zúduló rémhírektől és elhivatottnak érezni magam a sok negatív szuggesztió ellenére, hogy igen is szükség van rám és a tudásomra, amivel emberek testi és lelki fájdalmain tudok segíteni?

Hiszek abban, hogy van gondviselés, hogy minden értünk van, minden értünk történik, és ebben mindenek fölött fontos hinni és tudni. Keresni kell minden rosszban, minden negatív eseményben azt a magasabb rendű jót, amiért ez velünk történik. És a legfontosabb, ne felejtsd el élvezni az utazást!

Fogadjátok szeretettel azokat a praktikus ötleteket, amiknek alkalmazásával figyelmeteket a veletek harmóniában együttműködő ügyfelekre, élményekre fókuszálhatjátok.

Praktikus tanácsokat adok arról, hogyan tudunk a folyamatosan változó eseményekkel együtt haladni, az elménket képlékenyre, dinamikusra edzeni, hogy tudjunk lépést tartani az aktuálisan a világban zajló változásokkal. Fontos kiutat találni a jelenlétünket folyamatosan zavaró közösségi média útvesztőjéből, ami az elménket állandó függőségi viszonyban tartja.

A céljaink elérése az aktuális nehezített körülmények közt sokkal tudatosabb önmunkát, munkát, időbeosztást kíván, mint amihez eddig hozzá voltunk szokva.

Fabulo Lélekmelegítő - 2022. augusztus - 1. rész

Szakmámból kifolyólag a következő részekben konkrét asztrológiai leírásokat és elemzéseket is adok arról, milyen belső aspektusainkat érdemes integrálni, hogy ne a nagyvilágban lévő szuggesztiók hassanak ránk, hanem a belső hívásunk szerint tudjunk cselekedni. Szívesen hozok példákat koncentrációs, meditációs vagy légző gyakorlatokra is, amelyiket segítségetekre lehetnek, a motiváltság és lelkesedés megőrzésében.

Konkrét kérdéseiteket a facebook oldalunkon kommentként, privát üzenetként vagy emailben a lelekmelegitoadas@gmail.com címre várjuk.