11 masszőr és kozmetikus kíséri a Fabulot a jubileumi Beauty Forum kiállításra és ad ingyenes bemutató kezeléseket

Ha voltál a 2016-os Beauty Forum kiállításon, biztosan emlékszel ránk, a sok kozmetikai stand közül kiemelkedett a Fabulo, egyedül mi kínáltunk csak felszerelést masszőröknek. De nem is ettől volt érdekes a standunk, hanem az öt masszőr kollégától, akik merő jófejségből és élvezetből jöttek ki, és adtak ingyenes kezeléseket a megfáradt kiállítóknak és látogatóknak.

Időközben eltelt hat év és a Fabulo kínálata jelentősen kibővült, ma már kozmetikusoknak, pedikűrösöknek és manikűrösöknek is kínálunk bútorokat és kellékeket. Úgy döntöttünk, itt az idő újra megmutatni magunkat és a portékánkat, de legfőképpen ki szeretnénk használni a lehetőséget, hogy végre nem csak online, de személyesen is találkozhatunk veletek, a masszázs- és szépségszakma jeles képviselőivel, akik töretlenül segítitek a hozzátok fordulókat, hogy jobb bőrben érezzék magukat a nehezített körülmények ellenére is.

Megtiszteltetés, hogy a jubileumi 30. Beauty Forum kiállításon a standunk közvetlen a nagyszínpad mellett lesz található. A négy oldalról nyitott stand jól szemlélteti a nyitottságunkat, a szabad átjárást, hogy tárt karokkal várunk minden érdeklődőt.

A bemutató kezelések bevételét a Mosoly alapítványnak adományozzuk

A 2022-es rendezvényre 11 masszőr és kozmetikus kolléga kísér el minket, és ad bemutató kezeléseket, amelyek idén is ingyenesek. Aki a feltöltődésért cserébe szívesen adakozna, megteheti, a befolyó bevétel teljes egészét a lelki traumán átesett gyerekeket segítő Mosoly alapítványnak folyósítjuk. Az adományodat előre is köszönjük, biztosan tudjuk, hogy jó helyre megy. Az alapítvány hiánypótló pszichés támogatással egészíti ki a súlyosan és krónikusan beteg gyerekek gyógyulási folyamatát a betegség okozta válságos helyzetekben és a rehabilitáció időszakában. A Mosoly terápiás programok kórházi osztályokon, valamint kórházon kívüli terápiás csoportok és nyári mesetáborok formájában érhetőek el.

Találkozzunk november 4-5-én a Lurdy házban, töltsünk el együtt két szép emlékezetes napot!

Mátis Iván

Szerző:
Mátis Iván
www.fabulo.hu