FABULO Family bónuszprogram

A FABULO bónuszprogrammal szeretnénk megköszönni Önnek, hogy webáruházunkban vásárolt. Hűséges és állandó ügyfeleink számára olyan kedvező bónuszrendszert alakítottunk ki, ahol a vásárlásokért és egyéb tevékenységekért FABULO pontokat lehet gyűjteni. A bónuszprogramban csak regisztrált vásárlóink vehetnek részt, és gyűjthetnek pontokat.

Hogyan szerezhetek FABULO bónuszpontokat?

Vásárlóink minden egyes vásárlásáért bónuszpontokat kapnak. Ha elegendő bónuszpontot gyűjtött össze, a következő vásárlásakor beválthatja azokat - vagyis minél többet vásárol, annál több kedvezményt kap majd. A bónuszpontok jóváírása 14 nappal a megrendelés leadása után történik, nem pedig közvetlenül a vásárlás után.

A pontok összeadása a következő képlet szerint történik: 300 Ft = 1 pont. Amennyiben a számla stornózásra vagy jóváírásra kerül (amikor a terméket nem veszik át, vagy visszaküldik), a pontok levonása ugyanolyan képlettel történik, mint a hozzáadásuk.

Szerezhetek bónuszpontokat más módon is?

Igen, megteheti. A webáruházunkban történő regisztrációért 500 ponttal jutalmazzuk meg Önt.

Hogyan válthatom be a FABULO bónuszpontokat?

Az összegyűjtött pontjaival különböző kedvezményeket vehet igénybe. A pontokon keresztül érvényesíthető maximális kedvezmény mértéke az alap (nem kedvezményes) ár 25%-a. A pontok levonása a következő képlet szerint történik: 1 pont = 5 Ft. Pontjainak egyenlegét az ügyfélfiókjába történő bejelentkezéskor láthatja. A Kosárhoz érve újra ellenőrizheti bónuszpontjainak egyenlegét, és itt már megjelenik azok felhasználási lehetősége is. A megszerzett pontok felhasználására a vásárlási folyamat 3. lépésében van lehetőség - Személyes adatok a Bónusz program részben.

A FABULO pontok kombinálása kedvezmény kuponokkal

Ugyanazon megrendelésnél nem használhatók fel a FABULO pontok és a kedvezményes kupon(ok) is. Amennyiben kedvezmény kupont szeretne felhasználni a vásárláskor, akkor a pontok nem válthatók be fizetéskor. Illetve ez fordított esetben is érvényes: ha beváltja a pontjait, akkor a kedvezmény kupon használatára már nem lesz lehetősége. Az felhasznált kedvezmény kupon befolyásolja a megrendelés teljes összegét, és így a megszerzett pontok teljes számát is.

A FABULO pontok áttekintése

A megszerzett bónuszpontok egyenlege mindig elérhető a "Bejelentkezés" oldalon és a webáruházunk jobb felső sarkában található "Fiókom" gombra kattintva. Miután bejelentkezett a fiókjába, látni fogja az eddigi vásárlásai alapján jóváírt bónuszpontok egyenlegét. Minden alkalommal, amikor beváltja pontjait, a pontok száma azonnal levonásra kerül az Ön bónusz számlájáról.

Mi történik, ha bónuszpontok beváltása nélkül vásárolok egy terméket, és úgy döntök, hogy visszaviszem? Mi történik a megszerzett pontokkal?

Ha visszaküldi a megvásárolt terméket, a megszerzett bónuszpontokat is visszaadja. A pontegyenlegét visszaállítjuk a vásárlás előtti eredeti egyenlegre.

Mi a helyzet a pontjaim érvényességével?

Az Ön FABULO bónuszpontjai a jóváírásukat követően 180 napig érvényesek. Ezért érdemes őket időben és gyakran felhasználnia!

További információk

A FABULO bónuszpontok nem fizetőeszközök, nincs önálló fizetési értékük. A FABULO Magyarország fenntartja a jogot arra, hogy a bónuszprogram kereteit, feltételeit bármikor megváltoztathatja, vagy törölje azt. A programmal való visszaélés vagy csalás esetén a vásárló bónuszprogramban történő részvételét azonnal megszüntetjük. A bónuszpontok NEM válthatók be a termékek cseréjekor!