Gombaszögi masszázs workshop

A tábor a szlovákiai magyar ifjúság hagyományos találkozóhelye. A fesztiváli hangulatról különböző stílusokat képviselő hazai és külföldi zenekarok és lemezlovasok gondoskodnak. A tábori szabadegyetem kiváló helyszín közösségünk aktuális történéseinek és jövőjének megvitatására, a felvidéki alkotók és a tudományos élet bemutatására, hagyományaink ápolására.

Az idei rendezvényen a Fabulo csapata is részt vett, de nemcsak táborlakóként… Masszázs gyorstalpalót tartottunk a Tandem Labirintusudvarban a tábor lakóinak, hogy az előadásokon ülve, koncerteken ugrálva, sátorban földön alvástól megfáradt résztvevők, tudjanak egymáson segíteni. Párterápiának sem utolsó az ilyen tudás gyarapodása. :)

Čaputová Zuzana elnöknővel is találkoztunk

A táborba látogatott a fiatalok körében nagyon népszerű, frissen beiktatott Čaputová köztársasági elnöknő is. Masszázsra nem volt ideje. Bár a biztonságiak nem is engedtek volna minket a nyakizmai közelébe, pedig biztosan jól esett volna neki a kezdeti hajtós-stresszes időszakban egy kis relax. Szerencsére egy közös kép erejéig sikerült megemlékeznünk a találkozóról.


fabulo-logo

Szerző:
Mátis Iván
Fabulo.hu

Fotó: Gajdosík Diana, Szabó Viktor, Robert Barca