Indul a Mindennapi Torna

Ez a poszt egy cikksorozat első része a Fabulo Blog oldalán. A következőkben lehetőségem lesz a Mindennapi Torna videóinak háttéranyagait megosztani az olvasóval, Veled.

Napi minimum - Összefoglaló


A #Napiminimum 10 perces sorozatot Te is könnyedén be tudod illeszteni a mindennapokba, s ettől elégedettség tölt majd el. Itt a mozgás dinamikája visszafogott, lassú tempójú. Miért? Hogy benső átéléssel, lazán tudd végezni.

Fontos a figyelmed az aktuális testrészedre irányítani, ezáltal a hatás többszöröződik. Ugyanakkor a kellő koncentrálás megtart saját középpontodban és ki is kapcsol.

Átmozgató torna - Napi minimum (10perc)


Az első, átmozgató torna minden testrészünket érintve mozgat meg, kellemesen vitalizál. Ehhez kíméletes mozgásformákat választottam, melyet bármely napszakban végezhetsz különösebb rákészülés nélkül.

A mozgás során fontos tudatosítani, hogy nemcsak az izmaink dolgoznak, hanem sejtszinten fokozódik az anyagcserénk. Ezenfelül tápláljuk és tisztítjuk sejtjeinket, masszírozzuk szerveinket. Kedélyállapotunkra és hormonrendszerünkre is képesek vagyunk pozitívan hatni miközben jól átmozgatjuk a testünket.

Találkozzunk minél gyakrabban, akár mindennap!

Mindannapi torna - Avatar

Szerző:
Vörös Vera, gyógytornász és mozgásterapeuta
mindennapitorna.hu