Mi a valós? - avagy hogyan tudjuk kideríteni a mostani zűrzavaros világban, hogy mi a valós? - Fabulo Lélekmelegítő 3. (VIDEÓ)

Jó ideig csupán a spirituális útkeresőket foglalkoztatta ez a dilemma, vagy azokat az embereket, akiknek igazság és hazugság között kellett dönteniük valamilyen élethelyzetben.

Manapság a minket érő információáradat hatására vagyunk a leginkább bizonytalanok, s bár sokan érezzük, hogy a valóságnak más összetevője is van, mégis próbáljuk rendezni a nyugtalanságunkat a külvilágból várva a megnyugtató híreket.

Mindaddig, ameddig a szeretet és a békesség hiányára fókuszálunk, mindaddig, ameddig a kétségek nyomására indítunk el gondolatmeneteket, újra és újra visszatérünk a kályhához, vagyis a hiányhoz, hiszen abból alapoztunk.

Mi történne akkor, ha az egymásnak ellentmondó hírek és valóságok áradatában nem a hihetőbb változatok után kutakodnánk, hanem önismereti utunkat gazdagítanánk a minket érő hatások tudatos vizsgálódásával?

Tudatos megtévesztés zajlik a világban? Az emberi butaság, tanulatlanság kapott nagyobb teret? A félelmeink miatt torzul egyre kétségbeejtőbben a valóságunk?

Erről készítettem egy rövid videót és ha van erre indíttatásod, egy rövid belső vizsgálódásra is meghívlak a film végén.

Fabulo Lélekmelegítő - 2022. november - 3. rész

Ha vannak konkrét kérdéseid az előadóhoz, amire szeretnél választ kapni a következő adásban, küldd el kérlek a lelekmelegitoadas@gmail.com e-mail címre.