Axibent

axibent-logo

Az Axis Bentonit Kft. egy dinamikusan növekvő családi vállalkozás, mely 2005-től foglalkozik bentonit agyagásvány bányászatával és annak feldolgozásával. Termékeik az egészséges életmód hasznos kiegészítői. A bentonitban található rendkívül magas ásványi anyag koncentráció a testi sejtekének akár 30-szorosa is lehet. Alkalmas az egészség megőrzésére és a bőrbetegségek kialakulásának megelőzésére egyaránt.

A természetes, ásványi anyagokban, vitaminokban és nyomelemekben gazdag bentonit agyag gondoskodik az arc- és a test bőrének, illetve a haj megfelelő ápolásáról. Ozmózissal magába szívja a méreganyagokat, ugyanakkor fokozza a bőr vízmegtartó képességét, feltölti értékes anyagokkal. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és revitalizáló hatású.

Az Axibent kozmetikumok nem tartalmaznak kőolajszármazékot, mesterséges színezéket, PEG- és PPG származékokat. A legnagyobb gondoskodással fejlesztették őket, hogy akár az ekcémával, pikkelysömörrel és egyéb bőrproblémákkal küzdőknek is megfeleljenek. Használja ki a bentonit agyag egyedülálló képességeit és tehermentesítse bőrét!

A márka Axibent semmilyen terméke nem található...