Jóga a levegőben - termékteszt

A jóga trapéz segítségével a gravitáció hatását csökkentve vehetünk fel jóga pózokat, táncoló vagy artisztikus mozgásformákat. Az eszköz használata nagyobb szabadságot és biztosabb egyensúlyozó lehetőséget ad számunkra. Kis gyakorlással úgy érezhetjük magunkat akár egy légtornász a magasban. Azért nem árt az óvatosság, hiszen egy teljesen új mozgásélményt kell elsajátítanunk a talaj felett.

 
A Trendy Impulso aerial jóga trapéz maximális hatékonysággal erősíti az izmokat, segíti a nyújtást és a relaxációt. Különleges felépítésnek köszönhetően olyan izmokat is bevonhatunk az edzésbe, melyek a hagyományos gyakorlatoknál nem voltak megmozgatva. Általa sokkal eredményesebbé válik a mozgásunk, és növekszik az elvárható hatásfok is.

Az eszköz többlet lehetőségét a kiegészítő hevederek adják, amelyből oldalanként 3 db található különböző hosszúságban. Ezekbe számtalan módon lehet kapaszkodni kézzel és lábbal is; ezáltal stabilizálva magunkat. A felhúzások variációi széles skálán mozognak, rengeteg gyakorlatot végezhetünk “antigravitációban”.