Termékteszt: Memóriahabos párna, ami megvesz kilóra :)

Létezik egy igen egyszerű gyógyászati segédeszköz, amit ősidők óta használunk, és ez a párna. A legtöbb embernek mindennapos társa az alvásban, miközben a pihenést és a kényelmet szolgálja.

A gyakori igénybevétel miatt nagy a jelentősége annak, hogy milyen minőséget választunk. Egy olcsó (másolat) színvonala sosem éri el a megtervezett és tesztelt neves gyártókét, valamint sok esetben többet ártanak, mint használnak. A kínálat hatalmas - bárhol, bármit meg lehet kapni. A többféle méret és töltőanyag számos felhasználási módot biztosít a párnáknak, érdemes tehát figyelni a helyes funkció kiválasztására.

A Fabulo memóriahabos párnája, egy újabb darab az itthoni kelléktáramban, és úgy gondolom, nem kell tovább keresgélnem - megtaláltam azt a minőségi funkciót, amelyet már nem kell lecserélni a jövőben. Bőséges a webáruház méretválasztéka, amiből kiemelem a 30x40 cm-est, mert kicsi és simulékony.

Meggyőződtem róla, hogy a kevesebb most is több, hiszen akár önmagában, akár egy nagyobb méretű kiegészítéseként is tökéletes alátámasztást biztosít. Simulékonyan használható hanyatt-, oldalt-, hasonfekvő és ülő helyzetben is. Jól illeszkedik a derekunkhoz, nyakunk vagy a térdek alá, illetve oldalt fekve a térdek közé, amikor a nyomási felületet az ízületi vagy izomfeszülést csökkenteni szeretnénk.

Mindannapi torna - Avatar

Szerző:
Vörös Vera
gyógytornász és mozgásterapeuta