TOP 10 ajándék, kozmetikusoknak

A szépítész szakemberek kelléktára gazdag, ám folyamatos fejlesztést igényel. Haladnia kell a korral, és a trendeket követve olyan kiegészítő termékek beszerzésese is indokolttá válik, melyek vagy a könnyebb munkavégzését vagy a vendég még szebbé tételét szavatolják. A legjobb azonban az, ha az ajándék mindkettőt tudja. Nézd meg válogatásunkat és lepd meg a szívednek kedves kozmetikus ismerősödet, rokonodat, családtagodat, vagy szerettedet.

1. BeautyOne 59S SUNUV S2 UVC fertőtlenítő doboz

Napjainkban kiemelt fontosságú az alapos és rendszeres fertőtlenítés, mely a kozmetikusok életében amúgy is alapkövetelmény, hiszen a vendég bőrén dolgoznak. Egyszerű, de nagyszerű eszközt ajánlunk most, mely UV-C fénnyel dolgozik és a szalonban található eszközök és műszerek fertőtlenítésére és mindennapi használatra egyaránt alkalmas.

2. BEAUTYFOR® 1040 kozmetikai eszköztartó kocsi

A kicsi kocsi, mely mindent elnyel, folyton kéznél van és nélküle nem kényelmes a munka sem. Fontos, hogy kézközelben legyen minden, a vattától a spatulákon át a különféle készítményekig. A Beautyfor® 1040 fehér színű fém eszköztartó kocsi négy kerékkel, valamint könnyen tisztítható üveg polcokkal felszerelt. Külön előnye, hogy mindezek mellett nagyítós lámparögzítési lehetőséggel is rendelkezik.

3. BEAUTYONE Cosmo Classic S4 kozmetikai kezelőágy, szék és nagyítós lámpa szett

Az igazi "must have" garnitúra, melyek nélkül kozmetikai kezelést folytatni gyakorlatilag lehetetlen. Ha nincs ágy, akkor hova kerül a vendég, szék hiányában pedig a kozmetikus kényelme nem garantált. A nagyítós lámpa nagyítós részét pedig a szemöldök szedésen keresztül az arckezelésekig szinte minden arcon végzett tevékenységhez használni fogja. Fény pedig alapból kell a pontos és precíz munkavégzéshez.

4. Beauty Start ultrahangos arctisztító készülék

A kozmetikus törődik a vendégek arcával, de ki ápolja a kozmetikus bőrét? Megsúgjuk: ez a kicsi, de erős, multifunkciós, ultrahangos, bőrtisztító készülék. A remek kis gép a tisztítás mellett lifting hatást alapos tisztítást, kavitációs hámlasztást és szonoforézist is alkalmaz. A regeneráló kezelésnek köszönhetően a kozmetikumokban lévő tápanyagok bekerülnek a bőrbe, felgyorsul a kollagénképződés és serkenti a bőrsejtek természetes megújulását.

5. Quirumed 9500 nyirokmasszázs gép

Az év eleji időszak tipikusan kedvelt kezelései az alakformáló hatású lehetőségek, melyek a nyár közeledtével folyamatosan igényelt szolgáltatásai a kozmetikusoknak. Ez a fantasztikus, nyomásterápiás készülék méregtelenítésre, alak- és izomformálásra, karcsúsításra, relaxációra és a narancsbőr kialakulásának csökkentésére szolgál.

6. Giovanni Classic mezoterapiás kozmetikai készülék

Fiatalítás és szépítés egy lépésben! A tű nélküli mezoterápia az egyik leghatékonyabb módja a bőr fiatalításának és nem hiányozhat egyetlen szépségszalonból sem. A készülékkel végzett kezelés eltünteti a ráncokat, csökkenti a narancsbőrt, elősegíti a zsírégetést és hidratálja a bőrt.

7. Darsonval LZ-006A kozmetikai ózonizátor

A fiatalság kulcsát hordozza magában ez a készülék, mely nagyfrekvenciás árammal történő kezelést alkalmaz. Csökkenti a ráncokat, segít az olyan bőrproblémák megszüntetésében, mint a pattanások, a kitágult pórusok, a zsíros bőr, a hegek, a korpásodás vagy a túlzott hajhullás. Fejfájás és álmatlanság esetén is érdemes használni.

8. BeautyOne D-008 kozmetikai gőzölő

Arckezelés teljes gőzzel, hiszen a gőzölő minden kozmetikai kezelés alapja. Csodásan előkészíti és hatékonyan felpuhítja a bőrt, amellyel így könnyebben és hatékonyabban tud foglalkozni a kozmetikus. Egyszerűbb a tisztítás és a hatóanyag bevitel is. A gőzölő megnyitja a pórusokat, segít eltávolítani a felhalmozódott zsírt vagy kozmetikai maradványok formájában lerakódott szennyeződéseket, serkenti a vérkeringést, felgyorsítja az anyagcserét, lágyítja a bőrt és javítja a masszázs hatását. A professzionális vapozon további hatásai közé sorolható a bőr hidratálása és felfrissítése, pH értékének helyreállítása.

9. Vákuumos pórustisztító - bőrtisztító készülék

A hat fejjel rendelkező vákuumos arctisztító a mitesszerek eltávolítására, a bőr rugalmasságának javítására, a ráncok csökkentésére és arcliftingre használatos. Megszabadít az elhalt hámsejtektől, a felesleges faggyútól és az eltömődött pórusoktól, mitesszerektől. A pattanások kezelésekor is jó szolgálatot tesz. A vákuumos pórustisztító rendszeres használata a bőr feszességének javulásához, a ráncok csökkenéséhez és általános bőrregenerációhoz vezet.

10. BeautyOne® kombi - patronos és konzervgyanta melegítő

A BeautyOne® multifunkciós szőrtelenítő gyantamelegítő akár három 100 - 110 ml-es görgőfejes gyantapatron és 1 db 400 ml-es konzervgyanta egyidejű felmelegítésére. alkalmas. Funkciói közé tartozik még az automatikus felmelegítés és melegen tartás 45 - 105°C közötti hőmérsékleten. Professzionális használatra ajánljuk. Ajándékozz hasznos dolgot, mely valódi értéket képvisel és igazi örömet szerez a megajándékozott kozmetikus szakember számára. Ha nem találtad meg cikkünkben a megfelelő ajándékot, akkor klikkelj weboldalunkra és nézd meg a többi termékünket is!