GymBeam lazító és masszírozó deréktámasz 38 x 25 x 10 cm

Kód: GYM-40058-03
Újdonság
Márka: GymBeam
8 590 Ft 6 764 Ft ÁFA nélkül
Úton a beszállítótól
Várható kézbesítés:
2022.12.15

Lazító és masszírozó deréktámasz – praktikus segédeszköz 4 pozícióval a hát hatékony nyújtására és a feszültség oldására egy nehéz nap során.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A lazító és masszírozó deréktámasz igazán nagyszerű és hatékony segédeszköz azoknak, akik a nap nagy részét ülve vagy állva töltik. Ideális nyújtásra és a hát feszültségének csökkentésére. Sokan a hát és a gerinc rugalmasságának és mozgékonyságának javítására használják az eszközt, ugyanakkor hozzájárulhat a helyes testtartáshoz állás és ülés közben.

Ergonomikus kialakításának és 4 különböző pozíciójának köszönhetően saját igényei szerint állíthatja be az eszköz magasságát. Az első pozíció (a legalacsonyabb) kezdők számára megfelelő, de azok is értékelni fogják, akik egyszerűen csak nyújtani szeretnének, vagy nem túl rugalmasak. A deréktámasz magasabb pozícióba is állítható, ezáltal a hát nagyobb ívben fog meghajolni rajta. Így növelhető a nyújtás intenzitása. A deréktámasz bordázott felülete biztosítja a hát kellemes masszírozását edzés közben.

Ezt az eszközt valóban bárki használhatja. A felső bordázott részt csak be kell illeszteni mindkét oldalról az alsóba, amelynek párhuzamos mélyedései teszik lehetővé a 4 pozíció közti váltogatást. A kívánt szint beállítása után helyezze az alátétet a talajra. Ezután feküdjön rá úgy, hogy körülbelül a háta közepénél helyezkedjen el. A gerincnek a középső narancssárga vonalat kell követnie. Próbálja tartani a nyújtást legalább 10 másodpercig, majd keljen fel és ismételje meg a gyakorlatot. A deréktámaszt a szék háttámlája elé is helyezheti, így extra tartást ad a hátának, és egyben támogatja a helyes testtartást ülés közben.

A lazító és masszírozó deréktámaszt szívesen használja majd otthonában és munkahelyén egyaránt. Megkönnyebbülést hoz egy nehéz nap után, továbbá edzés utáni nyújtásra is alkalmas.

A lazító és masszírozó deréktámasz és előnyei

  • praktikus segédeszköz a hát nyújtásához
  • ergonomikus kialakítás 4 pozícióval
  • bordázott felület hátmasszázshoz
  • polipropilénből (PP) készült
  • ideális azok számára, akik sok időt töltenek ülő vagy álló helyzetben
  • ellazít egy nehéz nap után
  • alkalmas edzés utáni nyújtásra

Kiegészítő paraméterek

Kategória: SMR hengerek
Garancia: 2 év
Keménység: kemény
Felület: akupresszúrás
Hengerhossz: 19-29 cm
Használat: testsúly
Méret: 38 x 25 x 10 cm
Anyag: Polypropylén (PP)

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: