Ergonómikus irodai székek

A hagyományos székeken való hosszan tartó ülés számtalan negatív hatást fejt ki a gerincre és az egészségre. A hátgerinc károsodásának megelőzésére és a helyes testtartás kialakításához javasoljuk a gerincbarát fix ülőkés és dinamikus ülőkés ergonomikus székeinket, nyeregszékeinket, térdeplőszékeinket és a az ergonomikus irodai tárgyalószékeinketMindegyikük hozzájárul a helyes üléshez, elősegíti az egyenes helyzetben való ülést, javítja az egyensúlyt és a testtartást, megelőzhető velük a hátgerinc és a porckorongok károsodása. Válassza ki az Önnek megfelelőt!

A kínálatunkban a különlegesnek számító munkahelyi székek a nyereg- és térdeplőszékek. A helyes testtartás eléréséhez ideális eszköz a nyeregszék. A nyeregszéken való ülés elősegíti a helyes testtartás kialakítását és egyenesen tartja a gerincet. A nyeregszék különlegessége, hogy nincs szükség háttámlára, mivel a nyeregszéken ülve a gerinc ugyanabban a pozícióban van, mint mikor állunk. Népszerű két alapmodellünk a Fabulo Sella és a BeautyOne nyeregszékek, irodába pedig a Salli nyeregszékeket ajánljuk (Basictől a Multiadjusteren át a SwingFitig többféle széket talál nálunk).

Kínálatunkban megtalálható szintén a sokak által ismert és keresett ergonómikus szék, a térdeplőszék, amely kialakításának köszönhetően arra kényszeríti a használóját, hogy egyenes gerinccel üljön, mivel nem nyújt direk kitámasztást, nincs ugyanis háttámlája. A Tandem CLA térdeplőszék kényelmes párnázott lábrésze biztosítja, hogy a szék használata hosszú távon is komfortos legyen, ne okozzon fájdalmat vagy kényelmetlenséget. Felsőtestünk súlyát térdeplőszéken való ülés esetén ugyani nem csak a medence és a combok, de a lábakon keresztül a térdek is viselik, ez terheléselosztás és a kikényszerített aktív ülés biztosítja az egészséges ülést.

 

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 17 bejegyzés

Oldal 1/ 1 - összesen 17 bejegyzés

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.