Ergonómikus irodai székek

A hagyományos székeken való hosszan tartó ülés számtalan negatív hatást fejt ki a gerincre és az egészségre. A hátgerinc károsodásának megelőzésére és a helyes testtartás kialakításához javasoljuk a gerincbarát fix ülőkés és dinamikus ülőkés ergonomikus székeinket, nyeregszékeinket, térdeplőszékeinket és a az ergonomikus irodai tárgyalószékeinketMindegyikük hozzájárul a helyes üléshez, elősegíti az egyenes helyzetben való ülést, javítja az egyensúlyt és a testtartást, megelőzhető velük a hátgerinc és a porckorongok károsodása. Válassza ki az Önnek megfelelőt!

A kínálatunkban a különlegesnek számító munkahelyi székek a nyereg- és térdeplőszékek. A helyes testtartás eléréséhez ideális eszköz a nyeregszék. A nyeregszéken való ülés elősegíti a helyes testtartás kialakítását és egyenesen tartja a gerincet. A nyeregszék különlegessége, hogy nincs szükség háttámlára, mivel a nyeregszéken ülve a gerinc ugyanabban a pozícióban van, mint mikor állunk. Népszerű két alapmodellünk a Fabulo Sella és a BeautyOne nyeregszékek, irodába pedig a Salli nyeregszékeket ajánljuk (Basictől a Multiadjusteren át a SwingFitig többféle széket talál nálunk). A térdeplőszékek  segítenek abban, hogy a felsőtestünk súlyát nem csak a medence és a combok, de a lábakon keresztül a térdek is viselik, ez terheléselosztás és a kikényszerített aktív ülés biztosítja a térdeplőszéken való egészséges ülést. Próbálja ki a Tandem CLA térdeplőszéket most!

A fix ülőkés ergonómikus irodai szék kínálatunkban az egészséges testtartást elősegítő OfficePro székek mellett megtalálhatják a különleges kialakítású Asana székeket, amik segítenek, hogy ne terheljük a farokcsontot és medencecsontot, illetve enyhülést biztosítanak aranyér esetén is a speciális ülőfelületnek köszönhetően.
Ha különleges irodai széket keres, akkor a Neseda termékét is ajánljuk, hiszen ez a szék egy dinamikus, aktív és egészségesebb életstílust tesz lehetővé, mivel akár 6 különböző módon is ülhetünk rajta!

dinamikus ülőkés ergonómikus irodai székek folyamatosan erősítik a hátizmokat, elősegítik a helyes testtartást és megelőzik a gerincproblémák kialakulását. A Spinergo dinamikus székeit a speciális ülőrésze különbözteti meg a hagyományos irodai székektől, amely a szabadalmaztatott mechanizmusának köszönhetően minden irányban mozog, a Move&Stop mechanizmusának köszönhetően pedig nemcsak klasszikus statikus, hanem a dinamikus ülést is lehetővé teszi

Az ergonómikus irodai tárgyalószékek tökéletesen biztosítják az első lépést annak érdekében, hogy fontos találkozói jól sikerüljenek, hiszen a hosszú megbeszéléseken is elkerüljük a hátfájdalmat a segítségükkel!

 

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/ 1 - összesen 17 bejegyzés

Oldal 1/ 1 - összesen 17 bejegyzés

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.