HABYS® 2D Ergo állítható ergonomikus fejtámla memóriahabos szivaccsal

Kód: HABPOD2DERG
27 600 Ft 21 732 Ft ÁFA nélkül
Gyártás megrendelésre (2 hét)
Várható kézbesítés:
2023.2.10

A Habys 2D Ergo flexibilis fejrész toldás memóriahabos szivaccsal lehetővé teszi a megfelelő elhelyezkedést a masszázs ideje alatt és egyúttal megkönnyíti a légzést és az ellazulást a vendég számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A 2D Ergo fejrész toldás több különböző pozícióba állítható ezzel növelve a vendég kényelmét, főleg a telt keblű hölgy illetve testesebb férfi vendégek esetében. A fejrész toldás széles profilú, komfortos memóriahabos párnával rendelkezik. A keret szerkezete tökéletesen illeszkedik az asztal profiljához. A fejrész toldás 30 cm-rel hosszabbítja meg a masszázspadot és könnyebb hozzáférhetőséget biztosít a vendég nyakához és vállaihoz. A Habys Ergo 2D fejrész toldás keretből és tartós lemezből tevődik össze, amire a párna tépőzár segítségével rögzíthető.

A HABYS® 2D Ergo fejtámla kerete jól illeszkedik a HABYS® masszázsasztalok mindegyikéhez. Az ágy végén kialakított lyukak távolsága 20,5 cm (a 2 lyuk közepe közti távolság). A fejtámla tartórudainak átmérője 2 cm.

A Habys 2D Ergo fejrész toldás jellemzői

  • ergonomikus forma
  • a keret állítása 2 síkban (állítható a magasság illetve a dőlésszög is)
  • komfortos memóriahabos szivacs tartós furnérlemezen
  • alumínium keret
  • a masszázs asztal meghosszabbítása 30 cm-rel

Gyártás és szállítás

A HABYS® Ergo 2D állítható ergonomikus fejtámla az Ön igényei szerint készül. A gyártó által megadott szállítási idő körülbelül 7-10 munkanap. A megrendelés teljes összege előre fizetendő.

Megjegyzés: A fogyasztó nem állhat el olyan adásvételi szerződéstől, amely egyedi gyártású áru értékesítésére vonatkozik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kiegészítők a HABYS® ágyakhoz
Garancia: 2 év
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BB Szerző | 2021.11.5
A termék tökéletes, a vendégeim imádják! :) Szuper formatervezés és kényelem.