Masszázs Manufaktúra

masszazs-manufaktura-logo-250

A Masszázs Manufaktúra olajokat professzionális masszőrök fejlesztett ék ki alapvető masszázs ismeretekre alapozva. A Masszázs Manufaktúra az olajak előállítása során főleg a masszázsolajak tulajdonságaira és a felhasznált összetevők árára helyezi a hangsúlyt, hogy a termékek mindenki számára elérhetők legyenek. Illatanyagok helyett kizárólag éterikus olajakat használnak.

A Masszázs Manufaktúra masszázsolajok különféle masszázsokhoz használhatók, nem túlzottan síkosak, nem ragadnak és nem dermednek meg túl gyorsan. Ellentétben más masszázsolaj gyártókkal, a Masszázs Manufaktúra kínálatában nem a klasszikus illatok szerepelnek, mint például a rozmaring, a levendula, a menta vagy a narancs-fahéj. A Masszázs Manufaktúra olyan exkluzív és egzotikus illatokkal kísérletezik, amelyek a hazai piacon nem elérhetőek. Ennek jó példája a közkedvelt nyári Mojito koktél illatú masszázsolaj, a japán orchidea finom, nőies illata, vagy a markáns wasabi illat.

összesen 8 termék
masszazslepedo preselt szalbol | 80x200 cm
3 490 Ft-tól

A préselt szintetikus szálból készült lepedő ideális védelmet nyújt a masszázsasztal kárpitozásának a masszázs során.

Kód: MAN-10152-06
masszazs manufaktura masszazs olaj szilva gyomber
2 200 Ft-tól

A Szilva-Gyömbér természetes növényi masszázs olaj tökéletes keveréke a szilva gyümölcsös és a gyömbér fűszeres illatának, valamint a masszőr szakma...

Kód: 749
masszazs manufaktura masszazs olaj marokkoi fuszer
2 200 Ft-tól

A Marokkói fűszer természetes növényi masszázs olaj Afrika és a titokzatos kelet fűszeres illatát ötvözi.

Kód: 1716
masszazs manufaktura termeszetes novenyi masszazs olaj mango oszibarack
Újdonság
2 200 Ft-tól

A Mangó - Őszibarack természetes növényi masszázsolaj a MANGÓ trópusi gyümölcsös és az ŐSZIBARACK édes illatának tökéletes kombinációja a masszázsszakma...

Kód: 1720
masszazs manufaktura masszazs olaj bazis
2 200 Ft-tól

Az illatmentes természetes növényi bázis masszázsolajat szabadon választott illattal gazdagíthatja.

Kód: 1760
masszazs manufaktura masszazs olaj japan orchidea 250-1000ml
Tipp
2 200 Ft-tól

A JAPÁN ORCHIDEA természetes növényi masszázs olaj a japán orchidea kellemesen nőies illatát ötvözi a professzionális masszőrök szakmai elvárásaival.

Kód: 1763
masszazs manufaktura masszazs olaj mojito
2 880 Ft-tól

A Mojito természetes növényi masszázs olaj frissessége minden évszakban, de főképp a nyári hőségben biztosít üdítő masszázsélményt.

Kód: 1318
masszazs manufaktura masszazs olaj passio gyumolcs 250-1000ml
2 200 Ft-tól

A Passió gyümölcs természetes növényi masszázs olaj az édes virágillatot ötvözi a friss gyümölcsök aromájával, mediterrán hangulatot varázsolva masszázs közben.

Kód: 1715

Oldal 1/ 1 - összesen 8 termék