Medistik

logo-medistik

2006-ban a Medistik vállalat úttörő szerepet töltött be az applikátoros masszázs termékek gyártása terén Kanadában. A helyi fájdalomcsillapítókat általában krém vagy gél állagban forgalmazták, amelyek felvitele után kezet kellett mosni. Ez azonban nem minden helyzetben kivitelezhető, ami súlyos problémákat okozhat, ha a termék a szemmel vagy egyéb érzékeny testrésszel érintkezik. A Medistik innovatív kivitelezésű masszázs termékei közvetlenül a flakonból permetezhetők vagy vihetők fel. Ez a módszer sokkal egyszerűbb és biztonságosabb.

A Medistik masszázs termékek gyorsan és hatékonyan enyhítik az izom- és ízületi fájdalmakat, és csökkentik a gyulladást. A Medistik márka bizonyított Amerikában és Európa egész területén. A Medistik termékeket a kanadai hadsereg is használja."

összesen 3 termék
masszazs keszitmeny medistik ice roll on
4 900 Ft

A Medistik Ice Roll-on masszázs készítmény helyi hűsítő hatást fejt ki megerőltető sportolás, fizikai megterhelés és akut állapotok során. Gylladásgátló...

Kód: MEDICE
masszazs spray medistik dual spray
Medistik Dual Spray masszázs spray 118 ml
Raktáron (24ó kiszállítás) (> 5 db)
4 900 Ft

A Medistik Dual Spray egyedülálló termék spray formában, amely gyors segítséget nyújt az izmok és ízületek sportolás vagy nehéz fizikai tevékenységek során...

Kód: MEDDUSPR
masszazs balzsam medistik dual stick
Medistik Dual Stick masszázs balzsam 58 g
Raktáron (24ó kiszállítás) (> 5 db)
4 900 Ft

A magas hatóanyagtartalmú Medistik Dual Stick masszázs balzsam ideális túlzott terhelésből, kopásból vagy balesetből eredő izom- és ízületi fájdalmak esetén.

Kód: MEDDUST

Oldal 1/ 1 - összesen 3 termék

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés