Perlička

logo-perlicka-02

A Perlička az egyik piacvezető márka az egészségügyi ruházatot gyártó cégek között, amely hosszú távú, magas minőségi követelményeknek felel megA Szlovákiában gyártott Perlička márkájú egészségügyi ruházat kényelmes munkavégzést biztosít. A ruházat csúcsminőségű alapanyagokból készül, viselete kellemes érintésű a bőr számára. A Perlička márkájú egészségügyi ruházat ajánlott masszőrök, kozmetikusok, körömstúdiók dolgozói, orvosok, gyógyszerészek, állatorvosok, ápolók, laboratóriumi, óvodai és iskolai személyzet számára. A Perlička márka termékei között megtalálhatók női és férfi munkaruhák, nadrágok és rövid illetve hosszú ujjú pólók egyaránt. A ruházat széles méretválasztékban és többféle színben kapható. 

összesen 2 termék
perlicka simon feher ferfi egeszsegugyi polo
Akció Kiárusítás
12 400 Ft –4 %
PERLICKA SIMON férfi egészségügyi póló
Raktáron (24ó kiszállítás) (1 db)
11 900 Ft

A Perlicka SIMON férfi póló laza szabásának köszönhetően kellemes és kényelmes munkahelyi viselet. A póló fehér színű, V-kivágású és rövid ujjú. 

Kód: PERSIMXXL
linda egeszsegugyi noi polo pisztacia
Akció Kiárusítás
13 150 Ft –2 %
PERLICKA LINDA női egészségügyi póló
Raktáron (24ó kiszállítás) (1 db)
12 890 Ft

Az egyszínű, hosszú ujjú LINDA női egészségügyi póló kerek nyakkivágással és laza szabással rendkívül kényelmes viselet. A felhasznált anyagoknak...

Kód: PERLINBIEL

Oldal 1/ 1 - összesen 2 termék