Szállítás és fizetés - Fabulo.hu

Mindent megteszünk azért, hogy a Fabulo.hu internetes áruházban vásárolt terméket a lehető legrövidebb időn belül és a legalacsonyabb költségek jutassuk el Önhöz!

Várható kézbesítés

A várható kézbesítésről az egyes termékek adatlapján található elérhetőségi információkból tájékozódhat:

"Raktáron (24ó kiszállítás)" / "48ó" a 11:00-ig megrendelt terméket még aznap postázzuk és 1-2 napon belül kiszállítjuk.

"Raktáron a beszállítónál" közvetlenül a gyártótól kerül kiszállításra a termék, a kiszállítás általában 4-5 munkanap, vagy az adott terméknél leírtak szerint.

"1 hét" / "2 hét" / "..." (gyártás megrendelésre) - egyedi gyártás készülő termékek a megrendelő igényei szerint, ezért a várakozási idő a gyártási idővel hosszabbodik (megjelölés szerint). A legyártást követő legrövidebb időn belül a termék kiszállításra kerül (általában 2-3 munkanap).

"Úton a beszállítótól" a termék kiszállításra kerül, amint beérkezik raktárunkba. Az áru általában úton van a beszállítótól, és napokon belül elérhetővé válik. Nem kötelező érvényű foglalással a termék előrendelhető. Az áru kiszállítása előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy végérvényesíthesse rendelését.

Szállítási módok és díjak

A Fabulo.hu oldalon megrendelt termékeket GLS futárszolgálattal vagy Packeta csomagküldő szolgálaton keresztül küldjük, akik csomagját gyorsan, megbízhatóan és biztonságosan kiszállítják Önnek.

A csomag kézbesítése előtt tájékoztatást küldünk e-mailben és SMS-ben a csomag kézbesítésének napjáról. Ha a kézbesítés időpontja nem felel meg Önnek, néhány kattintással módosíthatja a kézbesítés napját és helyét.

Nálunk nincs egész napos várakozás a csomagra! A kézbesítés napján SMS-ben értesítjük a kézbesítés pontos időpontjáról.

Csomagját akár egy GLS CsomagPont csomagátadó pontra is átirányíthatja és 7 napon belül akkor veszi át, amikor az Önnek kényelmes és megfelelő.

Utánvéttel történő vásárláskor a rendelés értékét a futárnak készpénzben vagy bankkártyával is kifizetheti.

  • A kiszállítás INGYENES 25 ezer forint értékű vásárlás felett (pl. minden hordozható kezelőágy esetében).
  • 25 ezer forint alatti vásárlás esetén a szállítási költség csupán 1.490 Ft (Packeta esetében 990 Ft).
  • Túlméretes vagy túlsúlyos termékek esetén a szállítási költség 8.900 Ft (pl. fix, kozmetikai és elektromos kezelőágy). Akció esetén ingyenes, az adott terméknél jelöljük. Amennyiben kiegészítőket is rendel, szállítási költséget csak a kezelőágy után számolunk fel.

  

Fizetési módok és díjak

A megrendelt termékek árát utánvéttel (fizetés átvételkor), banki átutalással (előfizetés), bankkártyával vagy PayPal fizetési kapun keresztül térítheti.Banki átutalás esetén a termék kiszállítására csak azután kerül sor, hogy az utalás összege megérkezett a  számlánkra. Az előlegszámát a megrendelés feldolgozását követően, általában 24 órán belül küldjük.

megrendelésre gyártott termékek az ügyfél igényei szerint készülnek, ezért ezen termékek esetén a megrendelés teljes összegének előfizetése (banki átutalással vagy bankkártyával) szükséges. Az előlegszámlát a megrendelés feldolgozása után, általában 24 órán belül küldjük.

  • Banki átutalás: 0 Ft (ingyenes)
  • Bankkártyás fizetés: 0 Ft (ingyenes)
  • PayPal: 0 Ft
  • Utánvétel: 290 Ft (a GLS futár bankkártyát is elfogad)