Az izomműködés manuális vizsgálata (VTSZ/KN 4901)

Kód: MED-80035-99
Újdonság
Márka: Medicina
8 200 Ft 7 810 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (24ó kiszállítás) (3 db)
Várható kézbesítés:
2022.5.18

A kötetben megtalálható a vázizmok működésének és funkcióik szintjének megállapításához szükséges eljárások részletes leírása lépésről lépésre. Az izomerő értékelésének eredeti és máig a legkiválóbb kézikönyve.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az izomműködés manuális vizsgálata c. könyv tartalmazza az egyes izmok anatómiai leírását és beidegzésének részletes ismertetését is.

Ily módon a vizsgáló számára lehetővé teszi az egyes izmok működésének rendkívül alapos megismerését a gyakorlati munka során a páciensek hasznára. A szerzők világossá teszik, hogy az eredményes munkához mindenképpen sokoldalú saját tapasztalatra van szükség.

Megvan benne az ideális egyensúly a tudomány és a gyakorlati munka között.

Az izomműködés manuális vizsgálata c. kötet tartalma:

  • Mintegy 565 ábra illusztrálja a könyvet - az egyes tesztfeladatok lépéstől lépésre mutatják be rajzokon is, és az izmok elhelyezkedését, beidegzését is láthatóvá teszi. 
  • Benne van az agyidegek által beidegzett területek vizsgálata is - olyan mélységben és annyira részletesen, ahogyan egyetlen más forrásmunka sem adja meg. 
  • Minden izomnak kódszáma van - ez lehetővé teszi egyértelmű azonosításukat és a hivatkozások, leírások visszakeresését.
  • A tesztek leírása egyértelmű és világos. Bekeretezett kiegészítő megjegyzések segítenek a z idők során a számos vizsgáló által szerzett tapasztalatokat is átadva a kezdő szakembereknek.

A szerzők az új kiadást kiegészítették a kisgyermekek izommozgásának vizsgálatával is. Ezt a területet is rajzokkal teszik világossá. Több esetleírás mutatja be, hogyan használhatók fel ezek a vizsgálatok a kisgyermekek mozgászavarainak elemzésekor.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Masszázs könyvek
Oldalszám: 476
Méret: 19,8 x 28 cm
Kötés: kartonált
Kiadás éve: 2011

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés