Pegán Attila - Fascia, a testtartás szervrendszere ( VTSZ/KN 4901)

 
Újdonság Nagyító
  • 1 / 2
 

A Fascia, a testtartás szervrendszere az első magyar nyelvű átfogó mű a kötőszövetről és azon belül is a fasciáról. Szakmai körökben egyre ismertebbé válnak a fascialis technikák, használatuk terjedőben van, mégis beható és rendszerezett ismereteket most először kapnak kezükbe a szakemberek és az egészségük iránt érdeklődő olvasók.

Elérhetőség Úton a beszállítótól
Várható kézbesítés
2021.5.11
Ár 4 952 Ft ÁFA nélkül
5 200 Ft    
Termékkód FASCIAKONYV
Márka Medicina
Kategória Masszázs könyvek
 

Pegán Attila két évtizedes nemzetközi szakmai tapasztalattal a háta mögött vállalkozik arra, hogy végig vezesse az olvasót a fasciális rendszer hálózatán. 

A könyvben ritkán látható, impozáns képanyag segíti a fascia képi világának megismerését. Több tudományos terület, kutatási irányzat és a fő fascialis terápiák mellett bemutatja a világszerte ismert Anatomy Trains gyűjtemény speciális fotósorozatát és Dr. Jean-Claude Guimberteau élő szövetekről készített felvételeit is. A könyv részletesen tárgyalja a regionális anatómiát, az idegrendszer, az emésztő szervrendszer és a mozgás szervrendszer esetében is, ezért a könyv kisebb anatómiai atlaszként is megállja a helyét. A szerző elsődlegesen olvasmányos, ismeretterjesztő műnek szánja a könyvet, amely kiváló segítségként szolgál minden gyógyítással és emberekkel foglalkozó szakember és érdeklődő laikus számára.

Ahogy Thomas Myers is kiemeli a könyv előszavában: a kötet „megbízhatóan szintetizálja számos kutatási irányzat eredményét egy könyvben – ezzel sok időt és energiát spórolva az olvasónak! … Akár érintéses terápiák gyakorlója, gyógytornász, pszichológus, edző, táncos vagy testnevelő tanár vagy, ez a könyv kitágítja a gondolkodásodat, és ha hagyod, azzal együtt a praxisodat is.”

A Fascia, a testtartás szervrendszere c. kötet adatai

  • méret: 18,8 x 24,8 cm
  • oldalszám: 160
  • kötés: keménytábla
  • kiadás éve: 2021
Pegan Attila fascia konyvajanlo

"Egy alapmű, s igen nagy hiányt pótol: a kötőszövetről, a test csodálatos működésű holisztikus egységéről, testszobrász munkánk alfájáról és omegájáról magyar nyelven hitelesen tájékozódhatunk belőle. Reméljük, hogy a Medicina kiadó gondozásában megjelent, az eladási lista első helyén álló szakkönyv eljut minél több olyan helyre, ahol nyitottak egy következő univerzum titkainak megismerésére!" - Borsos Miklós, testszobrász

Ha szeretnél többet megtudni Pegán Attiláról és belelapoznál a szerzővel a könyvbe, olvasd el a könyvajánlót a blogon!

Hasonló termékek

Méret 18,8 x 24,8 cm
Oldalszám 160
Kiadás éve 2021

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.