10 legjobb ajándék masszőröknek

Közeleg a karácsony, és vele együtt a megfelelő ajándék megtalálásának éves rémálma. De ha van saját masszőre, vagy ismerőse masszőr, akkor 10 TOP lehetőséget ajánlunk Önnek, amelyekkel biztosan nem nyúlhat mellé. És ez nem csak a klasszikus géleket, krémeket vagy olajokat jelenti.


Ezek a legjobb ajándékok masszőröknek!

1. LÁVAKŐ MELEGÍTŐ

A lávakövek a masszőrök kedvelt segédeszközei. És nem csak az övék - az ügyfeleik körében is népszerűek, és ezt a szolgáltatás szívesen látott bónusz. A Fabulo Optima Set lávakő melegítő tökéletes eszköz ahhoz, hogy a lávaköveket mindig készenlétben tartsa, így ez egy olyan ajándék, amelyet minden masszázsterapeuta értékelni fog.

2. A LÁVAKŐ MELEGÍTŐ BŐRÖND

Mi történik akkor, ha a masszázsterapeuta házhoz jár ügyfeleihez, mégis kínálna lávaköves relaxációt is? Nem gond - a Clap Tzu lávakő melegítő bőrönd egy nagyszerű és mobil megoldás, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek saját otthonukban élvezhessék ezt a kezelést!

clap_tzu_kufrik

3. MASSZÁZS KÖPÖLYÖZŐK

A vákuummasszázs köpölyök jótékonyan hatnak a vérkeringésre, ami aktiválja a szervezet méregtelenítési folyamatát. A köpölyözés jelentősen javítja a vérkeringést, és megszünteti a merev izmok fájdalmát. A vákuummasszázs köpölyök a nyirokáramlás javítására és a narancsbőr megszüntetésére is alkalmasak. A köpölyben a levegő kiszívásával vákuum jön létre, ezáltal a bőr és a lágyszövetek felemelkednek.

4. MASSZÁZS LÁVAKÖVEK

De nem szabad megfeledkeznünk a legfontosabb dologról - a lávakövekről. A melegítől nagyszerűek, de lávakövek nélkül használhatatlanok. A Fabulo masszázs lávakövek különböző méretekben és formákban, a legkisebbektől a nagyokig, összesen akár 64 darabos készletben is kaphatók. Ha pedig ötvözni szeretné a kellemeset a hasznossal, ajándékozza meg masszőrét lávakövekkel és melegítővel!

5. REZGŐ MASSZÁZSPISZTOLY

A rezgő masszázspisztolyok egyre népszerűbbek, és gyakran előfordul, hogy az ügyfelek maguk kérnek ilyen masszázst. Hogy a masszőrt ne ijessze meg egy ilyen kérés sem, a Hi5 Nova rezgő masszázspisztoly tökéletes segítője lesz - mindig kéznél van.

6. REZGŐ MASSZÁZS PISZTOLY MINI

Még egy rezgő masszázspisztoly is lehet könnyen hordozható és gyakorlatilag bárhol használható. A Hi5 Bruning Mini rezgő masszázspisztoly egy rugalmas lehetőség, amely egyszerűen bővítheti a masszőr által kínált szolgáltatásokat. Így akár otthon is nyugodtan élvezheti az ilyen vibrációs masszázst! Nagyszerű ajándék, nem igaz?

7. ELEKTROMOS MASSZÁZSÁGY MELEGÍTŐ LEPEDŐ

A hő kéz a kézben jár a masszázzsal. A pihenéssel és az igazi kényelemmel társítjuk. A masszázságyra helyezhető elektromos melegítő lepedő felejthetetlen kikapcsolódást nyújt a masszőr ügyfeleinek, és tovább fokozza a masszázs élményét. Ha az ár és a minőség ideális kombinációját keresi, akkor most megtalálta!

8. MASSZÁZSOLAJ MELEGÍTŐ

Milyen is lenne a masszázs olajok nélkül? És mi lenne, ha ezek az olajok kellemesen melegek is lennének? A masszázsolaj melegítő tökéletes hőmérsékleten tartja a masszázsolajat, hogy az ügyfélnek páratlan masszázsélményt nyújtson - pont olyat, amilyenre vágyik. Ezekből az olajokból sosem elég, így egy masszázsolaj melegítő ajándékba mindig telitalálat.

9. BAMBUSZ MASSZÁZS RUDAK

A nem mindennapi, bambusz masszázs rudakkal végzett masszázs nemcsak a masszőröket, hanem az ügyfeleiket is meglepi. Így ezek a bambusz masszázs rudak új inspirációkat adnak kedvenc masszőrének, és újfajta ellazulást tapasztalhat, amit biztosan élvezni fog. Tudjuk, hogy a masszőre biztosan meglepődik majd!

10. EMBERI KOPONYAMODELL

A masszázsterapeuták ügyfelei gyakran kérnek fejmasszázst. Kellemes, hatékony, és sokan még el is alszanak közben. Az emberi koponya háromrészes modellje valószínűleg nem segít egy masszőrnek abban, hogy fejlessze a masszázstudását. A jelenlegi, gyakran változó járványhelyzetben azonban a masszőr használhatja a koponyát arra is, hogy eljátssza a Hamlet leghíresebb jelenetét: "Lenni vagy nem lenni", vagy a mai változatban: "Kinyitni vagy nem kinyitni a szalont". Csak próbálja meg elképzelni az ajándékozott arckifejezését!