A Beauty Forum Budapest 2022 kiállításon járt a Fabulo

Idén ünnepelte 30. évfordulóját a Beauty Forum Kiállítás. 2022. november 4-én és 5-én ismét összegyűlt a szépségszakma a Lurdy Házban. A látogatók előadásokon, bemutatókon és workshopokon vehettek részt, valamint megismerhették a kiállítók termékeit, innovációit és újdonságait.

A Fabulo is egyike volt a két napos esemény több mint 80 kiállítójának, akik olyan témakörökben képviseltették magukat, mint arckezelés, natúr és bio kozmetika, bőrdiagnosztika, szőrtelenítés, testkezelés, szalonbútor, csak hogy néhányat említsünk közülük.

Izgatottan vártuk már a szépségipar legnagyobb szakmai rendezvényét, hiszen hosszú idő után először volt lehetőségünk részt venni egy ilyen nagyszabású szakkiállításon és vásáron. 5 fős csapatunkat 11 masszőr és kozmetikus kolléga kísérte el Budapestre, és adott ingyenes bemutató kezeléseket az érdeklődőknek.

Nagy öröm számunkra, hogy hosszú idő után újra, az online téren kívül is találkozhattunk veletek. A standunkhoz ellátogatók többségében tapasztalt szakmabeliek, pályakezdők, illetve kozmetikus képzések hallgatói voltak. A diákok és a pályán épp csak elindulók leginkább a szalonok alap felszerelését képező termékeink iránt érdeklődtek, míg a már több éve a szakmában dolgozók főleg profi kozmetikai és masszázs gépeinkre, illetve az új technológiákra voltak kíváncsiak.

Kedvezményes kuponnal és nyereményjátékkal is készültünk a hozzánk érkezőknek. Kérdőívünk kitöltői közt november végén értékes ajándékokat sorsolunk majd ki.

Na de nem csupán szakmai beszélgetésekről és termékbemutatókról szólt ez a hétvége. Mindkét nap különféle masszázst és kozmetikai kezelést próbálhattak ki nálunk a felfrissülni vágyók.

Hadd mutassuk be röviden azokat a fantasztikus szakembereket, akik úgy döntöttek, csatlakoznak a Fabulo csapatához, hogy ingyenes kezelésekkel szerezzenek pár pihentető és gyógyító percet a hozzánk ellátogatók számára. Hálával tartozunk nekik ezért. (Róluk bővebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz.)

Masszőreink és kozmetikusaink mindegyike nagy népszerűségnek örvendett, de talán a legnagyobb rajongótábort Nagy Sándor, masszőr és oktató tudhatta magáénak, akinek látványos kezeléseit kipróbálók mindegyike szinte újjászületve távozhatott a Fabulo standjától.

A feltöltődésért cserébe kapott adományokból befolyó összeg teljes egészét a gyerekeket segítő Mosoly Alapítványnak folyósítottuk. Ezúton is köszönjük minden támogatónak!

Megtisztelő számunkra, hogy mi is részesei lehettünk a forgatagnak. Találkozhattunk rendszeresen visszatérő vásárlóinkkal és szakmabeliekkel, akik megosztották velünk az őket munkájuk során érő örömeiket, problémáikat, hogy mi motiválja őket továbbra is. Mindnyájan nehéz időszakon vannak túl.

Végre személyesen is beszélgethettünk velük arról, szerintük miben fejlődhetnénk, milyen újdonságokkal bővíthetnénk termékkínálatunkat, mindezt annak érdekében, hogy továbbra is teljeskörű szolgáltatást nyújthassanak vendégeik számára.

Igazán jó hangulatban telt ez a két nap, picit megfeledkezhettünk a bennünket érő gondokról, beszélgethettünk, nevethettünk, új dolgokat tanulhattunk. Bízunk benne, hogy egy év múlva is ennyi tudásra éhes, mosolygós ember gyűlik majd össze a Lurdy Házban.
Találkozzunk jövőre is! :)

Fabulo

Szerző: Koday Kriszta
Fabulo.hu