Bodhi PHOENIX Tribalign kaucsuk csúszásmentes jóga matrac 185x66 cm | 4 mm | 2,5 kg

Kód: PODYOGPHOENIX/MOD
23 900 Ft 18 819 Ft ÁFA nélkül
Úton a beszállítótól
Várható kézbesítés:
2023.2.20

A Bodhi PHOENIX Tribalign egy sokoldalú kaucsuk, csúszásmentes jóga matrac, ami megbízható kényelmet nyújt a jóga és pilates gyakorlatok végzése során.

Legyen szó akár Ashtangaról vagy Vinyasaról, használja nyugodtan intenzív jógához: a természetes poliuretánnal készült gumi jógaszőnyegek nagyfokú stablitást nyújtanak!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Miért válassza a csúszásmentes Bodhi jóga matracokat?

A természetes kaucsukból készült Bodhi PHOENIX Tribalign jógamatrac kiváló eszköz intenzív jóga gyakorlatokhoz, mivel a legintenzívebb gyakorlatok során is tökéletes tapadást biztosít. A csúszásmentes Bodhi PHOENIX jógamatrac ideális olyan intenzív jóga fajtákhoz, mint az Ashtanga vagy Vinyasa, amelyek izzadás közben is maximális tapadást igényelnek. A jógamatrac mindkét oldala használható jógázáshoz.

A környezet védelme érdekében a gyártás során csak környezetbarát anyagokat és hatékony, megújuló energiaforrásokat használnak. A PHOENIX Tribalign jógamatrac ideális minden sportoló számára, aki hosszú élettartamú jógamatracot szeretne, és fontos számára a környezetvédelem is.

A Bodhi kaucsuk jógamatracok szélesebbek, mint a normál társaik, így még több teret és kényelmet biztosítanak a gyakorláshoz!

A Bodhi PHOENIX Tribalign kaucsuk jógamatrac karbantartása

Fontos tudni, hogy a poliuretán felülete izzadáskor kissé megváltozik, mert nedvességnek van kitéve. Nedvességgel érintkezve a színe átmenetileg elsötétül, de funkciója nem romlik! Javasoljuk, hogy törölje át a jógamatracot enyhén nedves törlőkendővel - különösen intenzív edzés után. Ne használjon alkoholos tisztítószert a tisztításhoz, mert ez károsíthatja a felületet. Száradás után a jógamatrac visszanyeri eredeti színét. Ne csavarja fel, amíg teljesen meg nem száradt!

A jogu Bodhi PHOENIX Tribalign kaucsuk jógamatrac jellemzői

  • Méret: 185 x 66 cm
  • Vastagság: 4 mm
  • Súly: 2,5 kg
  • 100% természetes kaucsuk poliuretán felülettel
  • Kellemes tapintású és természetes anyagból készült
  • Maximális tapadás
  • Nem tartalmaz azoszínezékeket, DOP lágyítókat, nehézfémeket vagy ftalátokat
Mindannapi torna - Avatar

Olvastad már Vörös Vera, gyógytornász és mozgásterapeuta terméktesztjét a BODHI természetes kaucsuk jógamatracokról?

"A [...] jóga matrac a szintén természetes jutánál jóval könnyebb, nem nyúlik és a tapadása is sokkal jobb, stabilabb. Egy műanyaghoz képest ezt a típust nyugodt lelkiismerettel használom, mert az érzet teljesen természetes. Ezen túl a felület könnyen kezelhető, és a tisztítása is egyszerű."

Ide kattintva megnyílik a teljes termékteszt: Bodhi természetes kaucsuk jógaszőnyeg - termékteszt

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kaucsuk jógamatracok
Garancia: 2 év
Méret: 185 x 66 cm
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
SA Szerző | 2023.1.22
Jó döntés volt, hogy itt vásároltam. Gyorsan megkaptam a jóga szőnyeget, és nagyon jó rajta gyakorolni :) Továbbra is fogok itt vásárolni :)
5
JD Szerző | 2021.4.8
Zseniális ügyintézés. Rugalmasság, gyorsaság és kedvesség. A jógaszőnyeg maga a csoda! Öt éve jógázom, de ez a minőség a gyakorlás szintjét még magasabbra emelte!