Fasciq® Razor fascia kés 0,5 x 3,8 x 19,2 cm

Kód: QUI-30191-07
Újdonság
Márka: Fasciq
INGYENESINGYENES
fasciq razor fascia kes | 1
47 900 Ft 37 717 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (24ó kiszállítás) (1 db)
Várható kézbesítés:
2024.5.28

A Fasciq® Razor kiváló minőségű rozsdamentes acélból, professzionális terapeuták számára készült, fasciák lazítására szolgáló eszköz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fascia kések hatékony masszázseszközök az egészséges fasciális hálózat kialakításához és fenntartásához, a szövetek véráramlásának javításához, a mobilitás növeléséhez, a kötőszöveti letapadások ellazításához és a trigger pontok kezeléséhez.

A fasciák ellazulása a rehabilitáció, azaz a sérülésmegelőzés, a mozgásszervi fájdalmak megszüntetésének, a mozgásterjedelem növelésének, a vérkeringés támogatásának, a feszültségcsökkentésnek, a regeneráció támogatásának és az öngyógyító folyamatok emberi szervezetben történő beindításának szerves része.

A Fasciq® Razor fascia kés ívelt, lapos és lekerekített élekkel rendelkezik. Ergonomikus kialakításának köszönhetően széleskörűen alkalmazható.

A masszázs segédeszköz gyártása során Dr. Robert Schleip, fascia szakértő ismereteit és tapasztalatait kamatoztatták. Kiváló minőségű sebészeti rozsdamentes acélból készült. Életre szóló garancia vonatkozik rá. Az utolsó simításokat és a minőségellenőrzést kézzel végezték.

Elegáns csomagolásban kerül kiszállításra.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fascia kések
Jótállás: Életfogytig tartó
Méret: 0,5 x 3,8 x 19,2 cm

Fasciq® Razor fascia kés

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: