HABYS® Mobile Matt masszázs kellék 6 szín

 
Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Nagyító
  • 1 / 11
 

A Habys Mobile Matt masszázs kellék egy nagyon praktikus masszázs eszköz, amely lehetővé teszi az egyszerű masszázst bármilyen környezetben – ehhez mindössze a Mobile Matt illetve egy asztal szükséges.

Elérhetőség Kérjük, válasszon Gyártás megrendelésre (2 hét) Raktáron a beszállítónál (4 nap) Gyártás megrendelésre (2 hét) Gyártás megrendelésre (2 hét) Gyártás megrendelésre (2 hét) Gyártás megrendelésre (2 hét)
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés
2022.2.10 2022.2.2 2022.2.10 2022.2.10 2022.2.10 2022.2.10
Ár 44 803 Ft ÁFA nélkül
56 900 Ft    
Termékkód HABMOBMATT/V33 HABMOBMATT/V22 HABMOBMATT/V23 HABMOBMATT/V12 HABMOBMATT/V29 HABMOBMATT/V15 Kérjük, válasszon
Márka HABYS®
Kategória Masszázs székek
Garancia 2 év
 

Könnyen összecsukható szerkezetének köszönhetően a Mobile Matt masszázs kellék könnyűszerrel hordozható. Súlya mindössze 3,3 kg! Kétfokozatú állíthatósága lehetővé teszi a magasság beállítását a vendég igényeinek megfelelően. A hozzá tartozó hordozó táskával biztonságosan szállítható.

Ajánljuk

  • irodai masszázshoz (asztalon )
  • otthoni masszázshoz (asztalon)
  • masszázshoz kirándulás alatt

A Mobile Matt masszázs kellék standard tartozéka egy speciális hordozó táska, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes szállíthatóságot.

A HABYS MOBILE MATT SZEMÉLYRE SZABÁSA AZ ÖN IGÉNYEINEK MEGFELELŐEN

A Mobile Matt masszázs kellék 6 különböző színű Vinyl Flex kárpitozással kapható.

Vinyl Flex kárpitozás

A Vinyl Flex egy innovatív, kiváló minőségű szövet, amelyet a vásárlók igényeihez igazodva alakítottak ki. A megfelelő összetevőknek, a fejlett technológiának, valamint a speciális védőrétegnek köszönhetően a kárpit nagymértékben ellenálló a vízzel, izzadsággal illetve az olajjal szemben. A Vinyl Flex kárpit flexibilis, nem gyúlékony és ami a legfontosabb, káros ftalátoktól mentes.

Kiegészítők

A Mobile Matt masszázs kellékhez vásárolható hozzá illő Mobile Matt kar alátét, amely biztosítja a maximális kényelmet a vendég számára.

Gyártás és szállítás

A HABYS® masszázsszék gyártása megrendelésre történik, kézileg és különös gonddal az ügyfél egyéni kívánságaihoz igazodva. A gyártás kizárólag magas minőségű alapanyagokból történik. HABYS® termékek tökéletes kifinomultsága megfelel a legigényesebb szakemberek számára is. A gyártó által megadott szállítási idő 7-10 nap. Mivel minden darab egyénileg készül, a gyártás a megrendelt termék teljes árú előzetes megfizetése után történik. A megrendelés megerősítése után az előlegbekérő számlát emailben küldjük Önnek.

Azonnal szüksége lenne egy HABYS masszázsszékre?  A legkeresettebb színekben és a leggyakrabban keresett kiegészítőkkel együtt pár darabot mindig raktározunk. Érdeklődjön nálunk az info@fabulo.hu email címen.

 

Hasonló termékek

Szélesség 32 cm
Magasság 45 - 54 cm
Mélység 45 cm
Súly 3,3 kg
Teherbírás 150 kg

A Habys Mobile Matt masszázs kellék használata


Masszázs bemutató


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: