OfficePro Themis Meeting ergonomikus irodai tárgyalószék 4 szín

Kód: OFFPTHMEET/CER OFFPTHMEET/ZEL OFFPTHMEET/MOD OFFPTHMEET/CIE Kérjük, válasszon változatot
INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES
officepro-themis-meeting-ergonomikus-irodai-targyaloszek
82 800 Ft 65 197 Ft ÁFA nélkül
Raktáron a beszállítónál (4 nap) Raktáron a beszállítónál (4 nap) Raktáron a beszállítónál (4 nap) Raktáron a beszállítónál (4 nap) Kérjük, válasszon változatot
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.2.8 2023.2.8 2023.2.8 2023.2.8 Kérjük, válasszon változatot

Az OfficePro Themis Meeting ergonomikus irodai konferenciaszék lehetővé teszi, hogy üzleti partnerei vagy alkalmazottai kényelmesen és hátfájás nélkül töltsék idejüket a fontos üzleti találkozókon és megbeszéléseken.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az OfficePro Themis Meeting ergonomikus irodai konferenciaszék ideális konferenciatermekbe különféle találkozókra és gyűlésekre. Formatervezésének köszönhetően tökéletesen kombinálható a többi irodai székkel a Themis sorozat kínálatából. Válassza ki az Önnek megfelelő kombinációt!

Egyszerű, mégis hatékony

Az OfficePro Themis Meeting konferenciaszék klasszikus és bevált "irodai" kialakítású, amelyet a váz fekete színe, a rugalmas tartóelemekkel rendelkező magas háttámla, a kétoldali kartámlák és a magasabb ülőrész tesz vonzó ülőalkalmatossággá.

Előnyeit, már abban a pillanatban megismerheti, amikor beleül.A megfelelő magasságú habszivacs ülőrész kellemes ülést biztosít. A magas háttámla kellemes, légáteresztő hálóból készült, amelynek része a rugalmas deréktámasz, amely mindig megfelelő helyzetben tartja a hátat. A szék teherbírása 120 kg.

officepro-themis-meeting-ergonomikus-irodai-targyaloszek

Érjen el még jobb eredményeket

Nyilvánvaló, hogy ha az emberek jól érzik magukat, akkor jobb eredményeket érnek el a munkahelyükön. Természetesen az érzéseiket az a szék is befolyásolja, amelyen ülnek. Ha üzleti partnerei vagy alkalmazottai inkább arra összpontosítanak, hogyan üljenek a széken, hogy kényelmes legyen számukra, akkor nem tudnak 100%-os figyelmet fordítani Önre - szenvedni fognak, hátfájdalmaik lesznek stb. Az OfficePro Themis Meeting irodai tárgyalószék az első lépés annak érdekében, hogy fontos találkozói jól sikerüljenek.

Válasszon a környezetének leginkább megfelelő színvariánsok közül!

Garancia

A gyártó 3 éves jótállást nyújt az ergonomikus irodai tárgyalószékre. A jótállás a termék minden alkatrészére vonatkozik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konferenciaszékek
Garancia: 3 év
Magasság: 100 cm
Szélesség: 53 cm
Szélessége oldalsó kartámlákkal: 65 cm
Mélység: 51 cm
Súly: 17 kg
Teherbírás: 120 kg

Ako správne nastaviť pracovný stôl a stoličku

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: