A 2018.12.18. 11:00-ig leadott megrendelésekre garantáljuk a kiszállítást karácsonyig azon termékek esetében, amelyeknél a termék státusza "Raktáron". Ezt követően is van esély, hogy megérkezik a csomag, de garantálni sajnos már nem tudjuk a futárszolgálat fokozott leterheltsége miatt. Személyes vásárlás Dunaszerdahelyen egészen 2018. december 21-ig lehetséges.

RUMBLEROLLER® Gator SMR masszázs henger

Értékelés nélkül
 
Újdonság Varázsló
 

A RumbleRoller® Gator masszázs henger egyedülálló felülettel rendelkezik, amelynek speciális tervezésű bordázata masszőr által nyújtott masszázsérzetet kelt. 

Elérhetőség Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés
19.12.2018
Nettó érték 17 244 Ft ÁFA nélkül
21 900 Ft    
Termékkód RRGAT
Márka RumbleRoller
Kategóriák SMR masszázs hengerek
 

A RumbleRoller® Gator masszázs henger ideális klasszikus masszázsokhoz és keresztirányú nyújtáshoz is. Sokoldalú eszköz kezdőknek, bár korántsem kezdő felszerelés. Speciális felülete profi sportolóknak is ideális.

masazny-valec-rumble-roller-gator-zeleny-2masazny-valec-rumble-roller-gator-zeleny-3

A RumbleRoller Gator masszázs henger „dudorai” keményebbek, mint az izomszövet, de lágyabbak, mint a csontok. Ez biztonságossá és kényelmessé teszi a masszázst. A legtöbb sportoló számára a hagyományos masszázs henger nem elegendő a mélyebb izomfájdalmak megszüntetésére.

Hogyan működik?

A Gator masszázs henger felületét több száz, kissé homorú végződéssel és hangsúlyos élekkel rendelkező dudor alkotja. A dudorok rendkívül rugalmasak, de nagy oldalirányú merevségüknek és a köztük lévő bőséges térnek köszönhetően tökéletesen megtartják a bőrt. Ez a szabadalmaztatott felület könnyedén eléri a meztelen vagy vékony rétegű ruházattal fedett bőrt és ellenáll a csúszásnak minden irányban.

 

masazny-valec-rumble-roller-gator-zeleny-4masazny-valec-rumble-roller-gator-zeleny-5

RumbleRoller® Gator masszázs henger erős felületének köszönhetően nagy nyomást fejt ki az izmokban, pontos nyomáslokalizálást tesz lehetővé a lágy szövetek károsítása nélkül. A Gator masszázs henger mérete ideális a test nehezebben hozzáférhető részein is, mint pl. a nyak vagy a láb hajlatai.

A mély és intenzív masszázs nem mindig jelenti az egyetlen módszert az izmok masszírozására. További lehetőséget a letapadt szövetek szétválasztása jelenti. Természetesen nem lehet elérni közvetlenül az alsóbb rétegeket, de a felsőbb rétegek elmozdításával elválasztó erőt hozhat létre, ezáltal elérve az alsóbb rétegeket is. Az ilyen masszázst általában terapeuta végzi, aki ujjaival rövid és határozott mozdulatokkal nyújtja az izomszöveteket. A Gator masszázs henger az egyetlen szivacshenger, amely ezt a masszázsfajtát képes utánozni.

A RumbleRoller csúcsminőségű alapanyagból készül 

A RumbleRoller masszázs henger kifejlesztését sokéves kutatómunka előzte meg a masszázs hengerek használatát és a különféle modern polimerek vizsgálatát tekintve. A fejlesztés eredménye egy, a hagyományosan használt anyagoknál többszörösen tartósabb, kevésbé deformálódó alapanyag lett, amely kellemes érintésű, megőrzi formáját és sokkal strapabíróbb, mint a hagyományos szivacshengerek. Vízálló, szennyeződéstaszító antimikrobiális felülettel rendelkezik, amely megakadályozza a baktériumok és penész elszaporodását a henger felületén. A RumbleRoller tisztítása rendkívül egyszerű, szükség szerint mossa le szappanos vízzel vagy hagyományos háztartási tisztítószerrel. A RumbleRoller vízálló és latexmentes!

masazny-valec-rumble-roller-gator-zeleny

Egy méret, egy keménység:

A RumbleRoller Gator masszázs henger a legnépszerűbb 55 cm-es hosszúságban kapható. A henger erőssége és keménysége ideális klasszikus masszázsokhoz és keresztirányú nyújtáshoz is. 

Kezelési útmutatóval és a gyakorlatok bemutató leírással együtt forgalmazzuk.

  • Mérete: 55 x 12 cm
  • Súlya: 0,5 kg
  • Színe: zöld
  • Anyaga: EVA/Poliolefin

 

Hasonló termékek

Méret 55 x 12 cm
Súly 0,5 kg

RumbleRoller® Gator


Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez.

Értékelést hozzáfűzni
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.