VisionFix

logo-vision-fix

Fáj a szeme számítógép használat, tévénézés vagy olvasás közben? Homályosan lát? Szeretné elkerülni a szemüveg viselését vagy az egyre erősebb dioptriás szemüvegek használatát? Szeretné javítani látása élességét? Tornáztassa szemét, erősítse szemizmait látásának javulása érdekében!

A Vision Fix dioptria nélküli lyukacsos szemüveg intenzív edzést biztosít a szemizmoknak, amely mindennapi tevékenységek mellett is végezhető (számítógép használat, tévénézés vagy olvasás). A szemtréner serkenti a szemizmok működését, javítja a látás élességét, megszünteti a szemfáradtságot és a fejfájást. A szemtréner apró lyukai folyamatos apró mozgásokra kényszerítik a szemet, ezáltal a szemizmok folyamatosan dolgoznak és fokozatosan erősödnek, javul a látásminőség.
A Vision Fix szemüveg viselése közben hasonlóan élesen láthat, mint hagyományos szemüveg használatakor. Látásjavulás viszont csak folyamatos és rendszeres használat során érhető el.

 

összesen 5 termék
bamboo lyukacsos szemtrener 1
14 900 Ft

A BAMBOO lyukacsos szemtréner szemüveg a látásélesség javítására, a szemfáradtság és fájdalom eltávolítására szolgál.

Kód: MB4
puzdro dierkovane okuliare trener oci
Vision Fix szemüveg védőtok
Raktáron (24ó kiszállítás) (>5 db)
1 490 Ft

Ha szeretné, hogy a látásjavító szemtréner szemüvege minél tovább ép maradjon és ne sérüljön hordozás közben, vásárolja meg a stílusos Vision Fix...

Kód: PNOVF/DE
dierkovane okuliare trener oci vision fix cervene mb41
7 900 Ft

A Vision Fix ORIGINAL szemtréner szemüveg a látásélesség javítására, a szemfáradtság és fájdalom eltávolítására szolgál.

Kód: MK41
vision fix elegant lyukacsos latasjavito szemuveg szemtrener fekete
Tipp
7 900 Ft

A Vision Fix ELEGANT látásjavító lyukacsos szemtréner szemüveggel erősítheti a szemben levő izmokat, ezzel is elősegítve a látásélesség javulását, a...

Kód: MB3
vision fix sport lyukacsos szemtrener kek
7 900 Ft

A Vision Fix SPORT lyukacsos szemtréner szemüveg a látásélesség javítására, a szemfáradtság és fájdalom eltávolítására szolgál.

Kód: MB2

Oldal 1/ 1 - összesen 5 termék