Tisztelt Vásárlóink! Értesítjük Önöket, hogy a május 7-én (kedd) 11:00 óra után beérkezett megrendelések technikai okok miatt május 9-én, csütörtökön kerülnek feldolgozásra. Köszönjük a megértésüket.

Hiánypótló kezdeményezés: Tudatos masszőr mozgalom Magyarországon

A FABULO-nál állandóan keressük a hasonló küldetésű és értékekkel rendelkező szakmai partnerekkel történő együttműködési lehetőségeket. Tesszük mindezt azért, mert fő küldetéseink között szerepel, hogy mindig naprakész, aktuális és érdekes szakmai információt juttassunk el célközönségünk számára, másrészt, hogy felfedezzük, és támogassuk a masszázs szakma tehetségeit és jeles képviselőit. Emellett kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy az olyan értékek, mint a tudatosság, a szakmai tudás állandó fejlesztése és a magas minőség helyet kapjon, és jelen legyen a masszázs, a masszőrök világának mindennapjaiban.

Sziklai Csaba, masszőrrel és masszázs oktatóval már több éve együttműködünk. Ott voltunk Masszőr kézikönyvének és az onkológiai masszázs tanfolyamának megszületésénél. Ahogy mi, Csaba is folyamatosan képezi magát, és keresi azokat a módszereket és megoldásokat, amiknek segítségével átadhatja több mint tíz éves gyakorlati tudását a masszázs szakma kihívásaival és szépségével kapcsolatban kollégáinak, vagy mindazoknak, akik ezt a nemes szakmát választják. Ez a hozzáállása, széleskörű szakmai tapasztalata és hitelessége győzött meg minket arról, hogy támogassuk Sziklai Csabát új, hiánypótló kezdeményezésének - Tudatos masszőr - elterjesztésében és működtetésében.

Ebből a cikkből megtudhatjuk, pontosan mit is jelent, és miért olyan fontos ez a Tudatos masszőr kezdeményezés.

Sziklai Csaba belevágott élete eddigi legnagyobb projektjébe: elindította a Tudatos masszőr mozgalmat. Egy igazán összetett projektről van szó, amelynek küldetése, hogy támogassa a masszőrök egyéni fejlődését, támogató masszőrközösséget építsen, és tudatosságot vigyen a masszázs szakma mindennapjaiba.

A Tudatos masszőr kezdeményezés eltökélt célja, hogy sokrétű, stabil tudást nyújtson a masszőröknek, akik ezáltal magabiztosságot nyerve könnyebben és határozottabban tudják majd szervezni a mindennapi szakmai életüket, ügyesen leküzdve a felmerülő kihívásokat és akadályokat.

Sziklai Csaba: Forradalom a masszőr szakmában?

Mi mindent nyújt a Tudatos masszőr kezdeményezés a masszőröknek?

Ma már sokkal egyszerűbben és hatékonyabban lehet tanulni, és tájékozódni, mint valaha, így miért is ne használnák ki a masszőrök is ezt az előnyt új és érdekes dolgok elsajátítására, megismerésére. A Tudatos masszőr kezdeményezés keretében a szakmai tudás megosztása három csatornán zajlik:

1.) Tudatos masszőr Youtube csatorna: rendszeres, izgalmas és tanulságos videós tartalmak, amik sokrétű tudást, kritikus gondolkodást és magabiztosságot kölcsönöznek a hallgatóknak. A videókban nemcsak Csaba adja át tudását, sőt! Annyi szakmailag elismert vendéget hív meg majd beszélgetni magához, amennyit csak tud! A videós tartalmak ingyenesen érhetők el.

2.) Tudatos masszőr tanfolyamok és workshopok: ha valaki még több tudásra szomjazik, és még mélyebben szeretne elmerülni egy-egy adott témában, akkor erre is lesz lehetősége, mégpedig a tudatosmasszor.hu honlapon megtalálható tanfolyamokon és workshopon keresztül, amiknek listája folyamatosan bővül majd.

3.) Tudatos masszőr Facebook csoport: ahol szeretetteljes, egymást támogató közösség épül, és kovácsolódik össze hosszútávon, igény szerint akár személyes találkozókkal is fűszerezve. A csoport, ahol bátran lehet kérdezni, és nem lesz helye személyeskedésnek, támadó kritikának.

Kinek ajánljuk a Tudatos masszőr mozgalmat?

  • Minden kezdőnek, aki a masszőr szakmát választja;
  • Minden már aktív és gyakorló masszőrnek, aki érdekes és hasznos szakmai tartalmakra vágyik, és szeretné fejleszteni tudását.
Megkérdeztük Csabát, hogy miért tartja hiánypótlónak a Tudatos masszőr kezdeményezést?

„Bár ez a közösségen is múlik, én mégis szívből hiszek benne. Már az első videók, amiket felvettem, (pl. Lengyel Tamás gyógymasszőr oktatóval vagy Quastné Rigó Katalin molekuláris biológus és mozgásterapeutával) olyan értékes, inspiráló beszélgetések lettek, amik bizonyos témákban már most teljesen megváltoztatták a látásmódomat - például a nyújtással kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy rengeteget tanulhatunk egymástól, és fejlődhetünk együtt. Ezért is merem állítani, hogy ez egy forradalomi kezdeményezésnek számít a szakmánkban.

Köszönöm a FABULO csapatának, hogy hisztek a tudatosság fontosságában, és támogatjátok ezt a projektemet. Ti vagytok az első támogatóim. Örülök annak, hogy olyan támogatóim vannak, akiket tényleg szívből tudok ajánlani minden masszőrnek. Bízom benne, hogy hosszútávon mindenkinek hasznos lesz az együttműködésünk - mind a masszőröknek, mind vendégeiknek, akik a tudatos masszőrök tudását élvezhetik majd.

A leendő és jelenlegi masszőr kollégákat pedig ezúton is szeretném arra buzdítani, hogy csatlakozzanak a Tudatos masszőr mozgalomhoz, nem fogják megbánni!"

fabulo_profil_250_3

Szerző:
a FABULo csapata
www.fabulo.hu