FABULO Guru Plus Set összecsukható masszázságy 192*76 cm / 21,1 kg / 5 szin

 
Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Nagyító
 • 1 / 32
 

A professzionális, háromzónás favázas összecsukható Fabulo GURU Plus Set masszázságyat elsősorban masszőröknek, gyógytornászoknak, valamint a szépség- és wellness iparban dolgozó szakembereknek ajánljuk. 

Elérhetőség Válasszon variánst Raktáron (24ó kiszállítás) (> 5 db) Raktáron (24ó kiszállítás) (> 5 db)
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés
2022.1.20 2022.1.20
Ár 112 520 Ft ÁFA nélkül
142 900 Ft    
Termékkód FABGURUPL/KRE FABGURUPL/BOR Válasszon variánst
Márka Fabulo
Kategória Favázas összecsukható masszázságyak
Garancia 3 év
 

Annak ellenére, hogy a masszázságy összecsukható, stabilitásának köszönhetően kitűnően megfelel masszázs szalonok állandó kiegészítőjeként is. A Fabulo GURU Plus Set hordozható masszázságy nagyon praktikus, a huzalrendszernek köszönhetően gyorsan felállítható és összecsukható, ezért a házhoz járó masszőrök igényeinek is megfelel. A masszázs asztalhoz kiegészítők is tartoznak, amelyek az asztal alján praktikusan tárolhatóak.

A Fabulo GURU Plus Set professzionális, háromzónás, összecsukható masszázságy az amerikai Fabulo ágyak kiváló minőségét jeleníti meg az európai piacon. A Fabulo GURU Plus Set masszázs asztal csúcsminőségű párnázattal, kiegészítőkkel és kivételesen nagy vázzal (192 x 76 cm) rendelkezik, ami kényelmes és megfelelően nagy fekvőfelületet biztosít a testesebb ügyfeleknek is. A Fabulo GURU Plus az alapmodellnek számító Fabulo GURU masszázságy továbbfejlesztett változata. A finom kidolgozás és a praktikus kiegészítők, mint az ergonomikus fejtámasz, a könyöktámasz és a bélelt, szállítást megkönnyítő, négy zsebbel rendelkező Delux táska növelik a Fabulo GURU Plus Set népszerűségét ügyfeleink körében és ma már egy igazi klasszikus drabaról beszélhetünk.

A Fabulo GURU Plus Set masszázságy minőségi, kemény bükkfából készült többrétegű lakkozással, hogy minél időtállóbb legyen. Az ágy maximális stabilitását a rendkívül vastag keresztirányú lemez biztosítja, amelynek köszönhetően az ágy nem inog a masszázs során. Az ovális reiki panellel ellátott Fabulo Guru Plus Set szabad teret biztosít az ágy lábai között, így a masszőr a kezelés során kényelmesen ülhet az ágyon. Az ágy kiemelkedő minőségét nemcsak a speciális, marási eljárással megmunkált lábak garantálják, amelyek hozzájárulnak az ágy stabilitásához, hanem a lábakon található csúszásgátló gumi tapadókorongok és az ergonomikus gumis csavarok is. (Az alacsonyabb kategóriájú ágyak lábai általában műanyagból készülnek, amelyek a masszázs ideje alatt csúszkálnak a talajon, valamint a műanyag csavarok is könnyebben kilazulnak, az ágy instabilitását eredményezve.)

A Fabulo GURU Plus Set masszázs asztal kiegészítőit a házhoz járó gyógytornászok és masszőrök igényeihez  alakították

 • A fejtámla váza prémium minőségű szintetikus üvegszálas anyagból készült, acél elülső részből, új, megerősített és ergonomikusan formázott kioldóból és beépített kilazulást gátló anyacsavar szerkezetből áll. A Fabulo GURU Plus fejtámla esetén nemcsak a szöget lehet állítani, hanem a magasságot is.
 • A fejtámla memóriahabos szivacsból készült vánkosa ergonomikusan formázott, felső része csökkenti a homlokon keletkező nyomást, oldalát pedig úgy alakították ki, hogy az kényelmes támaszt nyújtson az arc oldalsó részeinek. A vánkos nyílását tágabbra tervezték, hogy a szem területét ne nyomja.
 • A speciális formájú exkluzív arclyuk célja, hogy csökkentse az arcon keletkező nyomást és lenyomatokat a masszázs során.
 • fej alatti kartámla nagyon stabil és elég nagy ahhoz, hogy az ügyfél kezei kényelmesen pihenhessenek rajta a kezelés teljes ideje alatt.
 • A bélelt, szállítást megkönnyítő Delux táskát nemcsak fogantyúkkal és állítható vállpánttal látták el, hanem négy zsebbel is, amelyek a kiegészítők, mint például a henger, lepedő vagy olajak, praktikus tárolását teszik lehetővé. A táska megerősített alját a masszázs asztal lábai nem lyukasztják ki, ami az alacsonyabb kategóriájú ágyak táskái esetén gyakori problémát jelent.

A masszázságy reiki (ovális) panelje

A Fabulo Guru Plus Set ágyat reiki (ovális) panellel gyártják. Ez szabad teret biztosít az ágy lábai között, így a masszőr kényelmesen ülhet a reiki terápia, az arcmasszázs vagy a talpmasszázs teljes ideje alatt. Reiki panel nélkül a masszőrnek vagy a gyógytornásznak előre kell hajolnia, ami hátfájdalmat vagy -problémát eredményezhet.

A masszázságy habszivacsa

A Fabulo GURU Plus ágy tömör, viszkoelasztikus memóriahabos szivaccsal van kibélelve, amely az ügyfél kényelmét szolgálja. 6,5 cm vastag. 

Deluxe Skin-Touch kárpitozás

A csúcsminőségű és erős Deluxe Skin-Touch kárpitozás érintésre puha, ellenálló a vízzel és az olajjal szemben, kezelése és tisztítása egyszerű. A Deluxe Skin-Touch kárpitozású Fabulo ágyak esetén a festék kopására, színének tartósságára és a műbőr huzat deformációjára két év garanciát vállalunk Az állandó minőség biztosítása érdekében már a gyárban rendszeresen vizsgálják a szín tartósságát és a felületi hibákat, tesztelik a rugalmasságot és a vastagságot is. (Ne használjon alkoholos tisztítószert! A kárpitozás tisztítására az Incidin Foam spray-t javasoljuk.)

A masszázságy méretei

 • A masszázs asztal 76 cm széles.
 • Az asztal 192 cm hosszú, a fejtámla használatával akár 224 cm-re bővíthető.
 • A masszázs asztal magassága 11 pozícióban állítható, 60-tól 86 cm-ig. 

A masszázs asztal tartozékai

 • A masszázs asztal egy, a fej kényelmes elhelyezését biztosító nyílással rendelkezik. Ez a nyílás könnyen nyitható, elég kivenni a dugót.
 • Magasabb ügyfelek esetén az U-alakú fejtámla használatát javasoljuk, amelynek magasságát és szögét könnyen be lehet állítani a gyorskioldó segítségével.
 • A Delux Skin-Touch kárpitozású háromrétegű párnázat bőrbarát, tapintásra puha, ellenálló a vízzel és az olajokkal szemben. 
 • A tömör habszivacs és a vastag fekvőfelület (együtt 12 cm) segít a teljes ellazulásban, és biztosítja az ügyfél zavartalan kényelmét.
A Fabulo GURU Plus Set masszázságy magasságát 11 pozícióba lehet állítani
skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-1 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-2 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-3
A masszázságy minimális magassága
A masszázságy közepes magassága
A masszázságy maximális magassága
 
A Fabulo GURU Plus Set masszázságy tulajdonságai
skadaci-masazny-stol-fabulo-guru-plus-1 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-81 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-10
Stabil és masszív váz
Reiki panel
Ovális lábak
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-9 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-71 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-31
Speciális, marási eljárással megmunkált lábak
Marási eljárással megmunkált lábak
A magasság duplán biztosított
 
Erős szilárdsággal bíró huzalrendszer és ellenálló mobilis illesztések a Fabulo GURU Plus Set masszázságy esetében
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-21 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-82 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-41
Huzalrendszer, kopásálló illesztés
Praktikus huzalrendszer
Kopásálló mobilis illesztések 
 
A Fabulo GURU Plus Set masszázságy aprólékosan kidolgozott részei, prémium minőségben: 
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-83 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-72 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-86
Kidolgozott és minőséges varrás
Fejtámla esztétikus fa rögzítéssel
Gyönyörű tervezésű erős fogantytúk
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-51 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-84  
Az ágy lábai duplán biztosítva vannak
Stabil lábak a kárpitozás védelmére
 
 

A Fabulo GURU Plus Set masszázságy ára tartalmazza

A vállalatunk követelményei alapján gyártott, amerikai tervezők munkájának eredményét tükröző Fabulo masszázságyak megfelelnek az európai előírásoknak, és CE tanúsítvánnyal is rendelkeznek.  

Szállítás és garancia

A Fabulo masszázságyakat a leggyakrabban használt kiegészítőkkel és egy praktikus hordozó táskával együtt kínáljuk, és ingyenesen szállítjuk ki. 

A Fabulo masszázságyak minőségét garantálja a 3 éves jótállás és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. 

A befektetés megtérülése

A Fabulo Guru Plus Set masszázs ágyba befektetett  összeg (93.900 Ft):

 • intenzív napi 6x használat esetén (5.000 Ft / masszázs) kevesebb, mint 4 nap alatt térül meg.
 • kevésbé intenzív napi 2x használat esetén (5.000 Ft / masszázs) kevesebb, mint 10 nap alatt térül meg.

 

Fabulo GURU, Fabulo GURU Plus és Fabulo GURU Oval masszázságyak összehasonlítása

 

skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-2 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-2 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-oval-2

Fabulo GURU kétzónás
összecsukható masszázságy

Fabulo GURU Plus háromzónás
összecsukható masszázságy

Fabulo GURU Oval kétzónás
összecsukható masszázságy

 
A Fabulo masszázságyak összehasonlítása: Uno Plus, Guru, Guru Plus, Guru Oval, Guru Spa
skadaci-masazny-stol-fabulo-guru-uno-plus skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-a-guru-plus
Fabulo GURU Plus és Fabulo UNO Plus masszázságyak Fabulo GURU és Fabulo GURU Plus masszázságyak
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-a-guru-oval skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-pevny-guru-spa-lux
Fabulo GURU és Fabulo GURU Oval masszázságyak Fabulo Guru SPA és Fabulo Guru masszázságyak

 

Edelenyi-Balazs

Ha több segítségre és információra lenne szüksége a termék kiválasztásához, olvassa el Edelényi Evelin és Edelényi Balázs, gyógymasszőrök véleményét a Fabulo GURU Plus Set masszázságyról!

"Valójában „csak” akkora különbség van a Fabulo és a többi, általam eddig ismert ágy között, mintha eddig Trabantom lett volna, most meg Ferrarim. Olyan csúszásmentes gumi talpa van az ágynak, hogy ha a fej felől masszírozok, teljesen stabil, lehetetlen eltolni az ágyat, főleg ha a vendég is rajta fekszik."

Olvassa el Edelényi Balázs véleményét itt!

 

 

Hasonló termékek

Részek száma három zónás
Asztalszélesség kategória 75-76 cm
Asztalhosszúság kategória 192-195 cm
Vázszerkezet anyaga fa
Vázszerkezet típusa összecsukható / hordozható
Árkategória prémium
Asztalsúly kategória 16-21 kg
Hossz 192 cm
Szélesség 76 cm
Magasság 60-86 cm
Hossza fejtámlával 224 cm
Harmadik rész állíthatósága 0-60°
Habszivacs 6,5 cm
Fekvőfelüet vastagsága 12 cm
Méretei összecsukva 96x76x24 cm
Súly (kiegészítők nélkül) 21,1 kg
Súly (kiegészítőkkel és táskával) 24,8 kg
Dinamikus teherbírás 250 kg
Statikus teherbírás 1250 kg
Garancia 3 év (szerkezet) / 2 év (tartozékok, kárpit)
Értékelés hozzáadása
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
FP Szerző | 2021.6.7
Már első pillantásra impozáns. A huzat finomsága, egyenletes simasága megnehezíti a páciensek tőle való elszakadását, olyan bársonyosan puha. Nincsenek mélyedések a műbőrben, amelyben a kosz meglapulhat, így könnyen tisztítható. A váz stabil, igényesen kidolgozott. A talpainak és a rögzítő csavaroknak a gumi bevonata is unikálisan professzionális, kellemes fogást, illetve jó tapadást biztosít. Szélessége és stabilitása lehetővé teszi, hogy a terapeuta a páciens mellé üljön. Az összes páciensem tökéletesen elégedett az ággyal. 12 év kezelés után megtaláltam a kezelő ágyamat. Köszönöm.
5
PZ Szerző | 2019.3.23
Tökéletes stabil, kényelmes.