Giovanni Classic elektrostimulációs kozmetikai készülék

Kód: ACS-20192-06
Újdonság
Márka: Giovanni
INGYENESINGYENES
giovanni classic elektrostimulacios kozmetikai keszulek | problemas testreszek karcsusitasara
129 900 Ft 102 283 Ft ÁFA nélkül
Raktáron a beszállítónál (4 nap)
Várható kézbesítés:
2023.2.8

Az elektrostimulátor egy speciális, szépségszalonok számára tervezett készülék, amely váltóáram segítségével elősegíti a karcsúsítást és az alakformálást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Giovanni Classic X10 Turbo elektrostimulátor a problémás testrészek vagy az arc karcsúsítására szolgál. A váltokozó áram elvén működő készülék az izmokat stimulálja, aminek köszönhetően az alak formálódik és karcsúsodik. Egyetlen kezelés hatása egy kétórás edzőteremben végzett edzéshez hasonlítható.

A karcsúsító elektrostimuláció fájdalommentes módszer, amely nagyszerű módja lehet a fogyásnak. Az ügyfél remegést, bizsergést vagy zsibbadó érzést tapasztalhat. Természetesen ideális eredmény akkor érhető el, ha az ember fokozatosan alakítja étkezési szokásait, a napi folyadékbevitelt, és legalább valamilyen kardió tevékenységet, például gyaloglást beiktat a minennapjaiba.

A Giovanni Classic elektrostimulációs kozmetikai készülék minden szépségszalonban a karcsúsítás segítője lesz. Nemcsak az elégedett ügyfelek fogják értékelni, akiknek ennek köszönhetően nem kell hosszú órákat az edzőteremben tölteniük. Említésre méltó az egyszerű és intuitív vezérlés is, a képkijelző és a folyadékkristályok segítségével.

Az alakformáló és karcsúsító elektrostimulátor vonzó olasz dizájnnal rendelkezik. 9 program közül és a testelektródák széles palettájáról választhat, amelyek lehetővé teszik a test különböző részeinek, például a tricepsz vagy a combok formázását és karcsúsítását.

A csomagolás tartalma:

  • 10 heveder az elektródák rögzítéséhez
  • 10 nagy testelektróda
  • 10 kis testelektróda
  • 2 elektróda a mellkasra
  • 2 öntapadó elektróda az arcra
  • kábelkészlet
  • tápkábel

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kozmetika
Garancia: 2 év
Feszültség: 220-240 V
Teljesítmény: 30 W
Impulzusfrekvencia: 100 Hz , 125 Hz, 200 Hz, 500 Hz
Impulzus amplitúdó: 2mA/4us
Készülék mérete: 48 x 31 x 13 cm
Súly: 4,1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: