A felelősségteljes viselkedés megkívánja, hogy ideiglenesen beszüntessük a személyes átvételt. Az online megrendelések teljesítése továbbra is zavartalanul üzemel. A csomagokat ingyenesen szállítjuk ki már 15.000 Ft feletti vásárlás esetén is, a kártyás fizetés díját pedig eltöröltük. A szállítási idő a jelenlegi helyzet miatt 4-5 nap is lehet. Megértésüket köszönjük.

Egyensúlyozó párnák és tartásjavító eszközök

Az egyensúlyozó párnák többfunkciós eszközök a koncentráció, egyensúly, vérkeringés, erőnlét és a test koordinációjának javítására és erősítésére. Ülés közben az egyensúlyozó párna aktív, dinamikus ülésre ösztönöz, nem engedi, hogy fásultan, görnyedten üljünk, ezáltal a testtartásunk javul, erősödnek a hát és a has izmai, éberebbek és üdébbek lehetünk munka vagy tanulás közben. Az álló testhelyzetben végzett egyensúlygyakorlatok fejlesztik az egyensúlyérzéket, az instabil helyzet állandó korrekciót, izommunkát igényel, ezzel erősítve a láb és a törzs mély izmait is. Az akupunktúrás felületű egyensúlyozó párnák kiválóak talpmasszázshoz is. Az anatomikus kialakítású, különböző méretben kapható tartásjavító heveder a szabályozható rugalmas pántok segítségével folyamatos húzóhatást gyakorol a felső háti szakaszra, segít kiegyenesítei a hátgerincet, támogatja a helyes testtartás kialakítását.

 

Legnépszerűbb termékek

Oldal 1/1 - 2 tétel összesen

 • blackroll posture tartasjavito heveder 1 Kód: BRPOSTSML
  BLACKROLL® Posture tartásjavító heveder
  Raktáron (> 5 db) Márka: BlackRoll Garancia: 2 év
  A BlackRoll® Posture testtartásjavító heveder hatékony eszköz a testtartáshibák javítására. Azonnali testtartásjavulás érhető el vele, hiszen...

  15 900 Ft
 • GraviCat autotrakciós pad gerincnyújtó pad 1 Akció Kód: CTGRACAT
  GraviCat autotrakciós pad
  Raktáron a beszállítónál Márka: Clap Tzu Garancia: 2 év
  A GraviCat autotrakciós pad, más néven gerincnyújtó pad vagy inverz pad a kényelmes inverz edzéshez használatos eszköz.

  Eredeti ár: 169 900 Ft
  Megtakarítás: 10 000 Ft (–6 %)

  159 900 Ft

Oldal 1/1 - 2 tétel összesen

Az oldal sütiket (cookie) használ. A böngészéssel elfogadja használatukat.