HABYS® Xena Pro összecsukható masszázságy 180*70 cm | 20,2 kg | 6 szín

Kód: HABXEN70PRO/BSV33
378 900 Ft-tól 327 480 Ft ÁFA nélkül 298 346 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron a beszállítónál (4 nap)
Váz mérete és színe
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2023.2.8

A Habys Xena Pro multifunkciós, négyrészes, fa szerkezetű masszázs asztal alkalmas talpmasszázshoz és kozmetikai kezelésekhez egyaránt. Olyan helyzetekben, ahol kiemelkedően fontos a vendég valamely testrészének megemelése, semmilyen másik masszázságy nem remekel annyira, mint a Xena masszázságy.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Habys Xena professzionális, 4 zónás masszázs asztalt az igényes és minőség iránt érzékeny masszőrök, gyógytornászok és wellness dolgozók számára ajánljuk. Használható masszázs-, kozmetikai és relaxációs ágynak egyaránt. A Xena Pro egy nagyon kényelmes és egyszerűen állítható masszázságy. Lehetővé teszi az egyes részek beállítását úgy, hogy az a legmegfelelőbb legyen az adott kezelés során. Acél szerkezetű pozicionáló mechanizmusa a masszőr számára a kényelmet, a vendég számára pedig a biztonságot garantálja. A Habys masszázsasztalok sikere 20 éve töretlen, több ezer elégedett professzionális masszőr ajánlásával.

A Habys Xena hordozható masszázságy esetében fémhuzalok rendszere biztosítja a könnyű össze- és szétszerelhetőséget, ezért kiválóan alkalmas azon terapeuták részére is, akik rendszeresen utaznak vendégeikhez. Annak ellenére, hogy a Xena Pro masszázs pad hordozható, stabilitása miatt melegen ajánljuk wellness és masszázs szalonok részére egyaránt.

A Xena masszázságy szélessége 70 cm, hosszúsága 180 cm, amely elég nagy és kényelmes fekvőfelületet biztosít a vendég számára. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően a masszőrágy nagysága hosszirányban tovább bővíthető fejrész toldással 210 cm-ig. A fekvőfelület magassága egyszerűen állítható 64 cm-től egészen 92 cm-ig 10 pozíció között. Egyedül a Xena modellnél állítható egyidőben a hát- és lábtámla, ezáltal sok különböző és kényelmes fektetési pozíciót biztosítva. A Habys Xena masszázságy már széria-felszereltségben extra 5 cm vastagságú Comfort habszivaccsal rendelkezik. A Habys Xena masszázs asztal súlya 20,2 kg. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően az asztal teherbírása kimagaslóan nagy - 350kg (statikus teherbírása 1500 kg) - az ehhez kapcsolódó felvétel megtekinthető feljebb a "Videók" fülecske alatt.

A HABYS Xena összecsukható masszázságy személyre szabása az Ön igényeinek megfelelően

A Xena masszázs asztal 6 különböző színű Vinyl Flex kárpitozással és világos bükkfa vázzal rendelhető.

A Habys® Xena összecsukható masszázsasztal jellemzői:

Vinyl Flex kárpitozás

A Vinyl Flex egy innovatív, kiváló minőségű szövet, amelyet a vásárlók igényeihez igazodva alakítottak ki. A megfelelő összetevőknek, a fejlett technológiának, valamint a speciális védőrétegnek köszönhetően a kárpit nagymértékben ellenálló a vízzel, izzadsággal illetve az olajjal szemben. A Vinyl Flex kárpit rugalmas, nem gyúlékony és ami a legfontosabb, káros ftalátoktól mentes.

Váz szerkezet

A HABYS masszázs asztalok stabil szerkezettel készülnek kiváló minőségű bükkfából. A fát és a rétegelt lemezt tartós védőlakkal kezelik. A Habys masszázsasztalok gyártásában nagy hangsúlyt fektetnek a faelemek magas esztétikájára. A gyártó 5 év garanciát vállal a szerkezetre.

Világos bükkfa váz

A Habys Xena masszázs asztal bükkfa váza világos színben rendelhető.

A HABYS® Xena Pro összecsukható masszázságy tartozékai

A Habys® Xena masszázsasztalhoz választható kiegészítők

         

** A HABYS® Xena masszázságyhoz extra kiegészítő is vásárolható. Ezek kiválasztásakor a masszázságy megrendelésre készül, abban az esetben is, ha a "raktáron a beszállítónál" jelöléssel van ellátva.

Gyártás és szállítás

A HABYS® masszázságy gyártása megrendelésre történik, kézzel és különös gonddal készül, az ügyfél egyéni kívánságaihoz igazodva. A gyártás kizárólag magas minőségű alapanyagokból történik. A HABYS® termékek tökéletes kifinomultsága megfelel a legigényesebb szakemberek számára is. Gyártási és szállítási idő 7-10 nap. Mivel minden darab egyedileg készül, a gyártás a kiválasztott ágy és kiegészítők teljes árú megfizetése után történik. A megrendelés megerősítése után az előlegbekérő számlát emailben küldjük el Önnek. A kiszállítás ingyenes!

A HABYS masszázságyak minőségét garantálja az 5 éves jótállás. A kiegészítőkre és a kárpitozásra a gyártó 2 év garanciát vállal.


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Favázas összecsukható masszázságyak
Garancia: 5 év
Részek száma: négy zónás
Asztalszélesség kategória: 70-71 cm
Asztalhosszúság kategória: 180-186 cm
Asztalsúly kategória: 16-21 kg
Vázszerkezet anyaga: fa
Vázszerkezet típusa: összecsukható / hordozható
Árkategória: prémium
Hossz: 180 cm
Szélesség: 70 cm
Magasság: 64 - 92 cm
Méretei összecsukva: 90x70x19 cm
Harmadik rész állíthatósága: 0 - 55°
Középső rész állíthatósága: 0 - 40°
Habszivacs: 5 cm
Súly: 20,2 kg
Teherbírás: 350 kg (dinamikus) / 1500 kg (statikus)
Garancia a vázra: 5 év
Garancia a kárpitozásra: 2 év (Vinyl Flex)

Dinamikus terhelhetőségi teszt (200 kg): HABYS vs. olcsó masszázságy

Statikus terhelhetőségi teszt: HABYS vs. 1500 kg

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
P Szerző | 2016.7.19
Elegendően nagy, rendkívül kényelmes ágy, kozmetikai célokra is kiváló. Ajánlom mások figyelmébe is.