FABULO Guru Oval Set összecsukható masszázságy 192*76 cm / 16,3 kg / 5 szín

 
Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Ingyenes szállítás Nagyító
 • 1 / 24
 

Az ovális kialakítású felső résszel rendelkező Fabulo GURU Oval Set professzionális, kétzónás összecsukható masszázságy az amerikai Fabulo ágyak kiváló minőségét jeleníti meg az európai piacon. 

Elérhetőség Válasszon variánst Raktáron (24ó kiszállítás) (> 5 db) Raktáron (24ó kiszállítás) (> 5 db)
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés
2022.1.20 2022.1.20
Ár 107 008 Ft ÁFA nélkül
135 900 Ft    
Termékkód FABGUROVA/KRE FABGUROVA/BOR Válasszon variánst
Márka Fabulo
Kategória Favázas összecsukható masszázságyak
Garancia 3 év
 

A Fabulo GURU Oval Set masszázságy minőségi, kemény bükkfából készült többrétegű lakkozással, hogy minél időtállóbb legyen. Az ágy maximális stabilitását a rendkívül vastag keresztirányú lemez biztosítja, amelynek köszönhetően az ágy nem inog a masszázs során. Az ovális reiki panellel ellátott Fabulo Guru Oval Set szabad teret biztosít az ágy lábai között, így a masszőr a kezelés során kényelmesen ülhet az ágyon. Az ágy kiemelkedő minőségét nemcsak a speciális, marási eljárással megmunkált lábak garantálják, amelyek hozzájárulnak az ágy stabilitásához, hanem a lábakon található csúszásgátló gumi tapadókorongok és az ergonomikus gumis csavarok is. (Az alacsonyabb kategóriájú ágyak lábai általában műanyagból készülnek, amelyek a masszázs ideje alatt csúszkálnak a talajon, valamint a műanyag csavarok is könnyebben kilazulnak, az ágy instabilitását eredményezve.)

A Fabulo GURU Oval Set masszázs asztal csúcsminőségű párnázattal, kiegészítőkkel és kivételesen nagy vázzal (192 x 76 cm) rendelkezik, ami kényelmes és megfelelően nagy fekvőfelületet jelent a testesebb ügyfelek számára is. A finom kidolgozás és a praktikus kiegészítők, mint az ergonomikus fejtámasz, a Comfort könyöktámasz és a bélelt, szállítást megkönnyítő, négy zsebbel rendelkező Delux táska növelik a Fabulo GURU Oval Set népszerűségét ügyfeleink körében és ma már egy igazi klasszikus darabról beszélhetünk. 

A professzionális, kétzónás, favázas összecsukható Fabulo Guru Oval Set masszázságyat elsősorban masszőröknek, gyógytornászoknak, valamint a szépség- és wellness iparban dolgozó szakembereknek ajánljuk. Annak ellenére, hogy a masszázságy összecsukható, stabilitásának köszönhetően kitűnően megfelel masszázs szalonok állandó kiegészítőjeként is. A Fabulo Guru Oval Set hordozható masszázságy nagyon praktikus, a huzalrendszernek köszönhetően gyorsan felállítható és  összecsukható, ezért a házhoz járó masszőrök igényeinek is megfelel. A masszázs asztalhoz kiegészítők is tartoznak, amelyek az asztal alján praktikusan tárolhatóak.

A Fabulo GURU Oval Set masszázs asztal kiegészítőit a házhoz járó gyógytornászok és masszőrök igényeihez  alakították

 • A fejtámla váza prémium minőségű szintetikus üvegszálas anyagból készült, acél elülső részből, új, megerősített és ergonomikusan formázott kioldóból és beépített kilazulást gátló anyacsavar szerkezetből áll. A Fabulo GURU Oval fejtámla esetén nemcsak a szöget lehet állítani, hanem a magasságot is.
 • A fejtámla memóriahabos szivacsból készült vánkosa ergonomikusan formázott, felső része csökkenti a homlokon kialakuló nyomást, oldalát pedig úgy alakították ki, hogy az kényelmes támaszt nyújtson az arc oldalsó részeinek. A vánkos nyílását tágabbra tervezték, hogy a szem területét ne nyomja.
 • A speciális formájú exkluzív arcnyílás célja, hogy csökkentse az arcon keletkező nyomást és lenyomatokat a masszázs során.
 • A fej alatti kartámla nagyon stabil és elég nagy ahhoz, hogy az ügyfél kezei kényelmesen pihenhessenek rajta a kezelés teljes ideje alatt.
 • A bélelt, szállítást megkönnyítő Deluxe táskát nemcsak fogantyúkkal és állítható vállpánttal látták el, hanem négy zsebbel is, amelyek a kiegészítők, mint például a henger, lepedő vagy olajak, praktikus tárolását teszik lehetővé. A táska megerősített alját a masszázs asztal lábai nem lyukasztják ki, ami az olcsóbb kategóriájú ágyak táskái esetén gyakori problémát jelent.

Esztétikus és praktikus lekerekített ovális sarkak

A lekerekített széleknek köszönhetően nagyobb ív és mozgástér áll rendelkezésre az asztal körül, ami nagyon nagy előnyt jelent főleg kicsi vagy szűk helyiségekben. Mivel nincsenek kiálló sarkak, a masszőr a masszázságy minden oldalról könnyen hozzáfér ügyfeléhez. A Fabulo GURU Oval Set nagyon közkedvelt a lomi lomi masszőrök körében, mivel elegáns, lekerekített fekvőfelülete Hawaii-t idézi.

A masszázságy reiki (ovális) panelje

A Fabulo Guru Oval Set ágyat reiki (ovális) panellel gyártják. Ez szabad teret biztosít az ágy lábai között, így a masszőr kényelmesen ülhet a reiki terápia, az arcmasszázs vagy a talpmasszázs teljes ideje alatt. Reiki panel nélkül a masszőrnek vagy a gyógytornásznak előre kell hajolnia, ami hátfájdalmat vagy -problémát eredményezhet.

A masszázságy  habszivacsa

A Fabulo GURU Oval ágy tömör, viszkoelasztikus memóriahabos szivaccsal bélelt, amely az ügyfél kényelmét szolgálja. 6,5 cm vastag.

Deluxe Skin-Touch kárpitozás

A csúcsminőségű és erős Deluxe Skin-Touch kárpitozás érintésre puha, ellenálló a vízzel és az olajjal szemben, kezelése és tisztítása egyszerű.  A Deluxe Skin-Touch kárpitozású Fabulo ágyak esetén a festék kopására, színének tartósságára és a műbőr huzat deformációjára két év garanciát vállalunk. Az állandó minőség biztosítása érdekében már a gyárban rendszeresen vizsgálják a szín tartósságát és a felületi hibákat, tesztelik a rugalmasságot és a vastagságot is. (Ne használjon alkoholos tisztítószert! A kárpitozás tisztítására az Incidin Foam spray-t javasoljuk.)

A masszázságy méretei

 • A masszázs asztal 76 cm széles.
 • Az asztal 192 cm hosszú, a fejtámla használatával akár 224 cm-re bővíthető.
 • A masszázs asztal magassága 11 pozícióban állítható, 60-tól 86 cm-ig.
 • A tömör habszivacs és a vastag fekvőfelület (együtt 12 cm) segít a teljes ellazulásban, és biztosítja az ügyfél zavartalan kényelmét. 

A masszázs asztal tartozékai

 • A masszázs asztal egy, a fej kényelmes elhelyezését biztosító nyílással rendelkezik. Ez a nyílás könnyen nyitható, elég kivenni a dugót.
 • Magasabb ügyfelek esetén az U-alakú fejtámla használatát javasoljuk, amelynek magasságát és szögét könnyen be lehet állítani a gyorskioldó segítségével.
 • A Delux Skin-Touch kárpitozású háromrétegű párnázat bőrbarát, tapintásra puha, ellenálló a vízzel és az olajokkal szemben.
 • A tömör habszivacs és a vastag fekvőfelület (együtt 12,5 cm) segít a teljes ellazulásban, és biztosítja az ügyfél zavartalan kényelmét.

 

A Fabulo GURU Oval Set masszázságy sötét fa szerkezettel is kapható Fabulo DIABLO Oval Set néven .

A Fabulo GURU Plus Set masszázságy magasságát 11 pozícióba lehet állítani
skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-1 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-2 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-3
A masszázságy minimális magassága
A masszázságy közepes magassága
A masszázságy maximális magassága
 
A Fabulo GURU Oval Set masszázságy tulajdonságai
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-oval-1 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-71 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-31
Stabil és masszív váz
Speciális, marási eljárással megmunkált lábak
A magasság duplán biztosított
 
Erős szilárdsággal bíró huzalrendszer és ellenálló mobilis illesztések a Fabulo GURU Oval Set masszázságy esetében
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-21 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-82 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-41
Huzalrendszer, kopásálló illesztés
Praktikus huzalrendszer
Kopásálló mobilis illesztések
 
A Fabulo GURU Oval Set masszázságy aprólékosan kidolgozott részei, prémium minőségben
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-51 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-84  
Az ágy lábai duplán biztosítva vannak
Stabil lábak a kárpitozás védelmére
 
A Fabulo GURU Oval Set masszázságy ára tartalmazza
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-52 skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-oval-10  skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-oval-2-cut
Arclyuk kivágás dugóval
Fejtámla
Fej alatti kartámla

 

A vállalatunk követelményei alapján gyártott, amerikai tervezők munkájának eredményét tükröző Fabulo masszázságyak megfelelnek az európai előírásoknak, és CE tanúsítvánnyal is rendelkeznek. 

Szállítás és garancia

A Fabulo masszázságyakat a leggyakrabban használt kiegészítőkkel és egy praktikus hordozó táskával együtt kínáljuk, és ingyenesen szállítjuk ki.A Fabulo masszázságyak minőségét garantálja a 3 éves jótállás és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

A befektetés megtérülése

A Fabulo Guru Oval Set masszázságyba fektetett összeg (135 900 Ft):
 • intenzív napi 6x használat esetén (5 000 Ft / masszázs) kevesebb, mint 5 nap alatt térül meg
 • kevésbé intenzív napi 2x használat esetén (5 000 Ft / masszázs) kevesebb, mint 14 nap alatt térül meg

 


A Fabulo GURU, Fabulo GURU Plus és Fabulo GURU Oval masszázságyak összehasonlítása
skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-2 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-plus-2 skladacie-masazne-lehatko-fabulo-guru-oval-2
Fabulo GURU kétzónás
összecsukható masszázságy

Fabulo GURU Plus háromzónás
összecsukható masszázságy

Fabulo GURU Oval kétzónás
összecsukható masszázságy

 
A Fabulo masszázságyak összehasonlítása:   Uno, Guru, Guru Plus, Guru Oval, Guru Spa
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-uno skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-a-guru-plus
Fabulo GURU és Fabulo UNO masszázságyak Fabulo GURU és Fabulo GURU Plus masszázságyak
skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-a-guru-oval skladaci-masazny-stol-fabulo-guru-pevny-guru-spa-lux
Fabulo GURU és Fabulo GURU Oval masszázságyak Fabulo Guru SPA és Fabulo Guru masszázságyak

 

Paraszka Gabor

Ha több segítségre és információra lenne szüksége a termék kiválasztásához, olvassa el Parászka Gábor, oszteopát szemléletű gyógymasszőr véleményét a masszázságyról!

"A megálmodója - aki bizonyosan használ kezelőágyat - által kiviteleztetett apró változtatások messze versenytársai fölé emelik. Kíváncsi vagyok mennyire lepődsz majd meg a felbukkanó elégedettségtől az első Fabulo ágyon végzett kezelésed után. Én nagyon."

Olvassa el Parászka Gábor véleményét itt!

Hasonló termékek

Részek száma két zónás
Asztalszélesség kategória 75-76 cm
Asztalhosszúság kategória 192-195 cm
Vázszerkezet anyaga fa
Vázszerkezet típusa összecsukható / hordozható
Árkategória prémium
Asztalsúly kategória 16-21 kg
Hossz 192 cm
Szélesség 76 cm
Hossza fejtámlával 224 cm
Magasság (állítható) 60-86 cm
Habszivacs 6,5 cm
Fekvőfelüet vastagsága 12 cm
Méretei összecsukva 96x76x24 cm
Súly (kiegészítők nélkül) 16,3 kg
Súly (kiegészítőkkel és táskával) 20,0 kg
Dinamikus teherbírás 250 kg
Statikus teherbírás 1250 kg
Garancia 3 év (szerkezet) / 2 év (tartozékok, kárpit)
Értékelés hozzáadása
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BJ Szerző | 2021.4.14
A legkényelmesebb ágy amit valaha is használtam.A szállítás gyors volt. Köszönöm.
5
GG Szerző | 2020.1.27
A legjobb összecsukható ágy amit itthon és külföldön árúlnak. Megvétele egyszerû könnyû volt. Szállítása gyors. *****
5
RL Szerző | 2019.2.22
Kiváló termék!