AVENO LIFE Eden Set összecsukható masszázságy 184*64 cm | 14,5 kg | 2 szín

Kód: AVELEDE/BEZ AVELEDE/MOD Kérjük, válasszon változatot
INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES INGYENESINGYENES
osszecsukhato-masszazsagy-aveno-life-eden-set
96 600 Ft 108 800 Ft 96 600 Ft-tól 76 063 Ft ÁFA nélkül 85 669 Ft ÁFA nélkül 76 063 Ft-tól ÁFA nélkül
Kiárusítva Kiárusítva Kérjük, válasszon változatot
Szín
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Az Aveno Life Eden Set egy barátságos áron elérhető minőségi háromrészes masszázs asztal, amelynek ülőrésze 11 különböző pozícióba állítható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Aveno Life Eden Set egy barátságos áron elérhető minőségi háromrészes masszázs asztal, amelynek ülőrésze 11 különböző pozícióba állítható. Az Eden masszázságy könnyű, kényelmes, stabil és biztonságos. Kialakításánál mindamellett, hogy törekedtek az anyagi elérhetőségre, nagy figyelmet szenteltek a  biztonságos és hosszútávú megoldásoknak is. Az Eden masszőrágy tömör bükkfából készült speciálisan kialakított lábakkal, időtálló kárpitozással és a stabilitást biztosító huzalokkal.

Az Aveno Life Eden Set hordozható masszázságy esetében fémhuzalok rendszere biztosítja be a könnyű össze- és szétszerelhetőséget, ezért kiválóan alkalmas azon terapeuták részére is, akik rendszeresen utaznak vendégeikhez. Az Eden összecsukható masszázs asztal könnyen és egyszerűen összerakható, ezért alkalmas olyan kisebb helyiségekbe is,amelyek egyéb célokra is használatosak.

Az Eden masszázs pad szélessége 64 cm, hosszúsága 184 cm, amely elég nagy felületet biztosít a vendég számára. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően az ágy nagysága mind oldalirányban, mind pedig hosszirányban tovább bővíthető - a kartámasz segítségével 84 cm-ig szélesíthető, a fejtartónak köszönhetően 214 cm-ig hosszabbítható. A fekvőfelület magassága egyszerűen állítható 62 cm-től egészen 87 cm-ig 11 pozíció között. A szivacs vastagsága 4 cm, amely kényelmes elhelyezkedést biztosít a vendég számára. Az Eden masszázs asztal kis súlyának (14,5 kg) köszönhetően könnyen hordozható. Az asztal terhelhetősége (204 kg) kellőképpen megfelelő átlagon felüli testsúlyú, illetve magasságú vendégek esetében is.

Az Aveno Life Eden masszázs asztal jellemzői

Soft Touch kárpitozás

A kárpitozás több színben választható, mely kimagaslóan kopás- és gyűrődésálló, illetve ellenáll a masszázs során használt olajoknak is. A kárpit színe hosszú éveken keresztül megőrzi intenzitását. Kialakítása megfelel az Aveno Life minőségi kritériumainak.

Az Aveno Life Eden Set tartozékai

Szállítás és garancia

Az Aveno Life masszázságyakat szettben kínáljuk a leggyakrabban használt kiegészítőkkel és egy praktikus hordozó táskával együtt és ingyenesen szállítjuk ki. Az Aveno Life masszázságyak minőségét garantálja a 2 éves jótállás és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.


Kiegészítő paraméterek

Kategória: Favázas összecsukható masszázságyak
Jótállás: 2 év
Részek száma: három zónás
Asztalszélesség kategória: 60-65 cm
Asztalhosszúság kategória: 180-186 cm
Asztalsúly kategória: 12-15,5 kg
Vázszerkezet anyaga: fa
Vázszerkezet típusa: összecsukható / hordozható
Árkategória: economy
Hossz: 184 cm
Szélesség: 64 cm
Magasság: 62 - 87 cm
Hossza fejtámlával: 214 cm
Szélessége oldalsó kartámlákkal: 84 cm
Méretei összecsukva: 92 x64x18 cm
Súly (kiegészítők nélkül): 14,5 kg
Teherbírás: 204 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
A Szerző | 2016.7.4
Nagyon szép, minőségi asztal nagyon jó áron. Puha, rendkívül kényelmes. A megfelelő hossza és szélessége kényelmessé teszik a munkát.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: